leprechaun

• פותח הנושא ic
  • פורסם בתאריך

ic

New member
leprechaun

3dsmax, v-ray, photoshop מבוסס על עיצוב של "Brian Froud" מהספר "Fearies" הערות ותגובות יתקבלו בברכה.

nickname4

New member
עבודה מצויינת!

אני מת על האוזניים! עד עכשיו לא מצאתי משהו לא טוב...

יNOT

New member
דמות חביבה מאוד ../images/Emo127.gif

כל הכבוד, הכל נראה אחלה ! מאיזה עמוד בספר לקוחה הדמות? אהבתי את הטקסטורה של הקטיפה במעיל. הערות?! (זה רק אם רוצים להיות קטנוניים) 1. הפנים חסרות פרטים, קפלי עור, קמטים, סימנים של גיל וקצת יותר מצבע אחד... 2. לפי דעתי קצת שיער באוזניים לא היה מזיק לו... 3. נראה שיש לו ברך שבורה( רגל שמאל שלו) 4. האצבעות נראות כאילו הוא סובל מאיזה מחלה של ניוון שרירים או משהו דומה בגלל הצורה הנוקשה שבה הן פתוחות. מתוכנן לזה ריג ואנימציה?

nickname4

New member
לדעתי הפנים בסדר גמור

40-50% מהפנים שלו הן בכלל האף שלו...חח והאצבעות גם בסדר גמור!כמו אצל גובלינים כאלה שהאצבעות שלהם כאלה עם עצמות בולטות! לדעתי עבודה מאוד יפה ומקצועית וחסרת תקלות!

nickname4

New member
בעצם יש משהו באוזן

ששמתי לב אליו רק בגירסא עם הרזולוציה הגבוהה, האוזניים נראות כמו דף מגולגל - כאילו כמו עיגול מדוייק!תעשה לו את האוזניים עם החתכים האלה שיש באוזניים... אני הקפתי לך בעיגול בתמונה שצירפתי למה אני מתכוון... והנה התמונה בלי העיגולים שלי: http://www.mypharmacy.co.uk/health_information/topics/e/ears/ears.jpg

eldarinn

New member
שלום לכולם וד"ש מטיוואן

עבודה מעולה. הטקסטורה סוף הדרך והדמות מדהימה. קצת מבאס הרקע ברזולוציה נמוכה והעץ של הפודיום מבריק מדי לטעמי אבל כל זה לא מצליח לגרוע מהדמות המקסימה, כל הכבוד!

ic

New member
תודה רבה!

nickname4 ומיכאל ג, תודה רבה. יNOT תודה רבה, אני עובד עדיין על השיער אבל לא נראה לי שאני יכניס גם לאוזניים, קצת דוחה לטעמי
הברך מעוצבת קצת שונה מברך רגילה והימנית בדיוק רותו דבר זה רק עניין של זוית. לגבי האצבעות, כבר העירו לי על זה וזה נכון, יש משהו נוקשה קצת בפוזה של הידיים, אני אנסה לסדר את זה. ריג נעשה רק לצורך הפוזה ואנימציה לא מתוכננת בשלב זה. רובי המר תודה רבה. תסתכל בhighrez לא נראה לי שצריך עוד החלקה. eldarinn תודה רבה הרזולוציה של הרקע היא במקור טובה אבל עשיתי לה blur כדי להקפיץ קצת את הדמות החוצה..כנראה שזה לא עובד וגם עוד כמה העירו על הרקע שהוא בעייתי, אני אנסה לעשות משהו אחר שיעבוד יותר טוב. אני מאוד מסוקרן, אתה מטייל הרבה בעולם דרך העבודה שלך (כך הבנתי) מה אתה בדיוק עושה בעבודתך?

אילן סחטיין, עבודה מעולה ../images/Emo47.gif

לדמות יש אופי מובחן, הטקסטורות מעולות והתאורה טובה. יש לי כמה הערות אבל כרגיל זה מאוד בקטנה. 1. הצורה שבה בחרת להציג את הלפרקון היא של מודל ולא של סביבה, העניין הוא שטקסטורת רקע לא יוצרת את הסביבה הנכונה למודל. יש דרך ל"לצלם" pack shot ואני חושב שאם רק תחליף טקסטורה זה לא יהיה נכון. אם אתה צריך רפרנסים לפאק שוט מהכיוון הזה אז יש לי לא מעט. 2. במבט הראשון גם בפורום וגם ב high res לא שמתי לב להצללות של הדמות על ה"רצפה". ההרגשה שלי היתה שהמודל מרחף באוויר. יכול להיות שזה בגלל הרציפות של הטקסטורה ויכול להיות שבגלל שההצללות לא מספיק נרחבות או חזקות. 3. המקטרת שהיא אחד המאפינים של הדמות לא דולקת למרות שהוא בפוזיציה של נשיפה או שאיפה ממנה. אם לא להוסיף עשן, אז לפחות טבק מודלק (משהו בסגנון של גחלים). 4. לפני כמה שבועות היה פה בחור שהציע ברטר של הדפסת מודלים תלת מימדיים (כולל צביעת הטקסטורות) תמורת זה שהחברה שלו תשתמש בהם להצגת היכולות של המדפסת שלהם. זה נראה לי מסוג המודלים ששווים את ההדפסה.

אכן, ic - עבודה מעולה..

חוץ מהערות שכולם כבר כתבו פה (לשנות את הרקע - הכי חשוב. וכמו שכתבו לך בCGtalk, איזה עיטור/קישקוש על הכובע לא יזיק. גם עשן מהמקטרת יוסיף לדינמיות של התמונה. להוריד את הספקוילר של העץ. טוב נו, בעצם כבר כתבו פה הכל...) אל תשנה את האצבעות - הן אחלה!! ממש מתאימות למודל. בהצלחה בגנומון.. בומס, סליחה על הבורות - אבל מה זה Pack Shot?

Pack Shot - צילום אריזה בתרגום

סימולטני, הכוונה הפחות סימולטנית היא צילום של מוצר כמו שהיינו רוצים למכור אותו (לא בהכרח כמו שהוא
) בגדול אלה הצילומים של המוצרים בסוף הפרסומות, או צילומי מוצרים בעיתונות.

ic

New member
תודה רבה

בומס ורוניבלהבלה תודה רבה קבלתי את ההערות מקווה לעדכן בהמשך

אגב הכיווץ הוריד הרבה מהרוויה של

הצבע שווה לשים לב לזה אם זה הולך להכנס לך ל show reel

למעלה