less is more

korn child

New member
less is more

זה מאוד מוזר... במעריב לנוער כתוב שלימפ ביזקיט ישחררו את הדיסק הרביעי שלהם בדצמבר ויקראו לו less is more (יעני פחות אנשים אבל יותר טוב). אבל באתר לא אומרים כלום על זה, ולפי מה שהבנתי כל הודעה שהם מחליטים להפיץ מופיעה קודם כל באתר. אז אולי זאת שמועה... אבל מצד שני האתר לא התעדכן כבר בערך חודש אני חושב, מה שמאוד נדיר כי פרד כותב הרבה חדשות לאתר. אז אולי יש בעיה באתר ובגלל זה הוא לא מתדעכן, אז בעצם יש סיכוי שזאת לא שמועה. אין לי מושג !!! העיקר שיגיע כבר הדיסק הזה ודרך אגב, אם מישהו יודע מי הגיטריסט החדש שיגיד כי בדקתי בעניין הזה ולא מצאתי כלום

Yoda Killer

New member
אני יכול לאשר...

רציתי לפתוח על זה דיון ובדיוק ראיתי את התגובה שלך, כן, מאה אחוז שהאלבום יוצא בדצמבר...עדיין לא ברור מה השם שלו אבל אנחנו יודעים שהוא יוצא בדצמבר. עכשיו לימפ מקליטים וקשה לעדכן את האתר הרבה, אמרו באמ טי וי אמריקה את זה...ומשם מעריב לנוער יודעים את זה. ^^

Evil_Nookie

New member
מה שאני יודע..

האלבום נקרא ככה, באמת כי עוד לא מצאו גיטריסט. פרד וסם יתחלקו בגיטרות בהקלטה של האלבום הזה, בתקווה למצוא גיטריסט עד לסיבוב הופעות.

korn child

New member
אני מאוד מקווה שאתה טועה...

מזתומרת פרד וסם יתחלקו בגיטרות? אם פרד היה גיטריסט טוב הוא לא היה לוקח את ווס מהתחלה. יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל זה הולך להיות מסריח... נקווה שהם יעשו באמת עבודה טובה, או שאתה טועה. כי אני ממש לא רוצה להתאכזב אני מחכה לדיסק הזה כבר שנתיים!

Evil_Nookie

New member
הוא באמת לא משהו

אבל סתם לידע כללי הוא כתב את הגיטרות של BREAK STUFF לא שהריפים שם מסובכים זה בערך שני תווים. עוד משהו, בדיסק הראשון של לימפ - THREE DOLLAR BILL, YALL, ווס בקושי ידע לנגן על גיטרה כי הוא התחיל דיי מאוחר, וחלק מהגיטרות עשה להם מישהו אחר ובכלל בדיסק אין הרבה גיטרות יש יותר בס ופרד מורגש הרבה יותר.. בקושי שומעים אותו מפסיק לשיר.לצרוח - שלא כמו בשני הדיסקים הבאים. אז יש תקווה שאולי הדיסק החדש יהיה משהו בסגנון של הראשון.. הלוואי

korn child

New member
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

הראשון באמת היה הכי טוב... הוא יותר מטאל ופחות ראפ. והמוזיקה שם הרבה יותר טובה. רוב המעריצים בגיל שלנו (מעל 12 אני מתכוון) יגידו שהראשון היה יותר טוב, אבל לדעתי בסיגניפיקנט וסטארפיש לימפ ביזקיט התקרבו לקהל הצעיר יותר ובכוונה. בארצות הברית כמעט כל ילד מתחת לגיל 12 שחושב שהוא מבין במטאל שומע לימפ ביזקיט... אבל אני אישית מעדיף את הראשון. אם לפרד אכפת איך המוזיקה שלו נשמעת ולא רק מהכסף וההצלחה שלו, הוא יחזור לסגנון הראשון. וזה גם כדאי לו אם הוא רוצה לשנות את התדמית שלו (בגלל סטארפיש הם הלהקת רוק עם הכי הרבה שונאים בעולם לצערי. אבל זה לא אומר שאין להם הרבה מעריצים).

מה פתאום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרד לא יודע לנגן על גיטרה וחוץ מזה תנסו שנייה לדמיין את פרד שר ביחד עם גיטרה........ איפה שמעת את זה???? אני רוצה לראות ולדעת!

Yoda Killer

New member
פרד כן יודע לנגן על גיטרה...

אבל לא ברמה מספיק גבוהה ומקצועית כמו גיטריסטים מקצועניים...

למעלה