Let´s make this clear -

TheHead

New member
Let´s make this clear -

לא משנה כמה תחזרו בפני עצמכם על המשפט הזה, זה לא יימאס עליכם ולא יפחית בזלוטי את המאורע הבא: האלבום הבא של רדיוהד - הולך להיות בן-זונה. Thus Spoke TheHead!

Major Thom

New member
היי! עוד מישהו שיודע מה זה זלוטי!

אולי אנחנו אינטיליגנטים אחרי הכל..
כלום. *מתביישת לי
*

TheHead

New member
אז אני יוצא מהשירותים במכרה מלח

פולני ולפתע בא אליי איש ועושה לי, "One zloty!". אני חושב שזה על השירותים כשלפתע אני שם לב שהוא מחזיק גוש גדול של מלח. אני שואל אותו, "For this?" והוא עונה: YES! אז אני מתחיל להתבכיין, "It´s beautiful... But I only have one DOLLAR!". והוא עונה בלי להסס: "One dollar - 4 pieces!!!". החבר שלו ארז לי ארבעה גושי מלח, כל אחד שוקל איזה קילו (אבל הם באמת יפים!) בשקיות. היה להם ארגז מלא בכאלה. נראה לי שהם סתם התפלחו למסלול ועושים כסף מהצד, השובבים הקטנים. נו, מילא. 3 גושים חילקתי (בעצם שניים! אחד החלפתי בתמורה למלח אמבטיה כחול שנתתי ל...סבתא!) ואת הרביעי שמרתי לעצמי ואני ישן איתו כל לילה וכשנגדל נתחתן ויהיו לנו ילדים וניסע ל-ה ו נ ג ר י ה ! ! ! בלי החזרות.

יש לי שאלה

כל משלחת שמוצאים לפולין זוכה לבקר במכרה מלח הזה?! חשבתי שהיינו מיוחדים.. אבל לא ראיתי שם אף שירותים אחד

Esmena

New member
"אפרופו" שירותים ופולניה

בשירותים המזוויעים במעבר צ´כיה- אוסטריה יש כתובת ענק " פולניה רולז" על דלת אחת התאים. אותי
זה שיעשע...

Esmena

New member
רק רגע אז זה אומר שכל הפולנים

הם אינלגנטים ששומעים רדיוהד?

למעלה