Let it be...Naked

Another Girl

New member
Let it be...Naked

לפי המוסף של מעריב,"היום",מתעתדת חברת Apple להוציא ב-17 בנובמבר הוצאה מחודשת של Let it be שתיקרא Let it be...Naked. "ההוצאה המחודשת היא גירסה "עירומה" של האלבום הקלאסי מ-69',שנוקתה מהאפקטים שהוסיף המפיק פיל ספקטור"..."וזה יישמע בדיוק כפי שזה היה אז,בחדר ההקלטות". "האלבום החדש יכלול כמעט את כל השירים שהופיעו באלבום המקורי, חוץ מ-"Background Dialogue","Dig it" ו-"Maggie Mae". מה אתם אומרים? שווה להשקיע בהוצאה מחודשת כזו? בעיניי זה מבורך,כי הם מורידים בדיוק את הקטעים שאני לא אוהבת באלבום...אבל לא יודעת אם הייתי משקיעה בזה.

Miss CB

New member
מישהו סיפר על זה פה, לא?

ואני אחזור על מה שאמרתי אז: הדבר היחיד שבאמת מעניין אותי לשמוע בהוצאה הזאת (אם הבנתי את הרעיון נכון) הוא THE LONG AND WINDING ROAD בגירסאת פול...

Miss CB

New member
ברור,

אחלה ביצוע, אבל דובר כל כך הרבה על איך שה"הרסו אותו" שאני פשוט חייבת לדעת איך הוא פעם. אם הוא יותר טוב, למה לא; אם הוא לא משהו בגירסא בלי הכנורות... טוב, נו, תאשימו את האל אס די.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר לשמוע גירסה "נקיה" באנתולוגיה

השלישית. אני מניחה שזה לא יהיה אותו הדבר, אבל זה נותן תמונה די ברורה לאיך השיר נשמע בלי הליווי הבומבסטי ששתל שם ספקטור. באופן אישי, השיר נשמע לי נקי מדי, אבל אני מניחה שזה בעיקר כי לא הייתי רגילה... אני מחבבת עיבודים תזמורתיים, כך שאני בעד סאונד יותר מלא במקרה של השיר הזה, אבל כל המקהלה עם ה"אההה" הזה ברקע, זה כבר נשמע כמו בסרטים הישנים של דיסני, וזה סתם מוגזם ומיותר. אם נסכם: אני מצדדת בפול.

אני לא כל כך בטוח שזה יהיה שיפור...

לי אין שום בעייה עם The long and winding road בגירסה הישנה (והמצויינת) שלו, עם התזמורת. זה ממש יפה בצורה הזאת. אגב... יש כמה גירסאות ל-Let it be, ואני דווקא מעדיף את הגירסא המקהלתית, כך שיש סיכוי לא רע שאני אנקוט אותה עמדה בקשר ל-The long and winding road. Dig it באמת לא משהו, אבל הוא דווקא מדגיש את ההבדלים בינו ל-Let it be בצורה יפה וגורם ל-Let it be להישמע יותר טוב. על Maggie mae לא הייתי מוותר בכזאת קלות. דווקא שיר לא רע בכלל.

סיכוי גבוה (2 מטר!) שאני אקנה אותו

למעלה