Let It Be...

The Walrus

New member
Let It Be...

כן, כתבתי עוד מאמר... אני מאוד משועמם... על הקליפ של LET IT BE הנה זה: הקליפ מתחיל בקלוז-אפ על פול, שנראה כאילו הוא יושב על הריצפה (הוא מנגן על הפסנתר). בפזמון מתרחקים ורואים את ג'ון וג'ורג' מנגנים, שניהם נראים די בדיכאון ממבט ראשון. שוב בית שלם אנחנו מתמקדים על פול, שנראה במצב רוח טוב יחסית, אם כי הוא די מדוכא, בעיקר שהוא שר את השורות על אמא שלו ז"ל (MOTHER MARY), בפזמון עוברים לג'ון וליוקו (שוב היא?) שעדיין לא מנגנים, ג'ורג' שר את הליווי, ורינגו מצטרף במוזיקת רקע לפול על הפסנתר. אנחנו מסתכלים כעל פול מהצד כל הפזמון, ועוד פזמון אחד. בקטע האינסטרומנטאלי מצטרף עוד נגן (לא מהביטלס), על פסנתר שמנגן בסולם אחר. אנחנו מתמקדים בג'ורג' שדופק סולו עם הגיטרה, ולא מרים את מבטו ממנה (אוי, איך אני אוהב אותו בדיכאון... הבנאדם יודע לחייך בכלל?!), לקראת סוף הסולו אנחנו מתמקדים בגיטרה. הפזמון מתחיל שוב ואנחנו רואים את ג'ון בליווי (גם פה רינגו קצת מוזנח). כמו בשתי הבתים הראשונים, אנחנו מתמקדים בפול גם בבית, ובפזמון מתמקדים על הליווי, הפעם על ג'ורג' (איפה רינגו?!), עוד פעם מתמקדים על ג'ון (רינגו? רינגו?!), פול בסולו פסנתר אחרון, ועוד קליפ נגמר... רינננננננגגגגגגגגגווווווווו?! איפה רינננננננננננגגגגגגגגגגגגוווווווווו?!?!?!?!?!?!?!?! הציון שלי: רינגו מוזנח בצורה מוגזמת, הקלוז-אפים קבועים (בבתים רואים רק את פול, אבל רק את פול, ובפזמון זה ג'ורג' או ג'ון עושים "אוווווווו"... ורינגו? מה עם רינגו?!), אבל בכל מקרה קליפ נחמד לשיר מעולה.

../images/Emo45.gifצודק.

באמת שרינגו מוזנח. א"א לא לשים לב לזה כבר מהפעם הראשונה שרואים את הקליפ.

Tomer 123

New member
הנגן לא מהביטלס

הוא הקלידן בילי פרסטון, שניגן באלבום Let It Be במספר שירים (וגם הופיע בסרט, מן הסתם), ובין השאר השתתף בהופעה ההיסטורית על הגג של אולפני אבי רואד

למעלה