Let There Be More

מהאתר של ברייטמן

עוד משם יש ביקורת על ההופעה בפומפיי- הסיכום מעניין (בסוף הביקורת)

להקת "מג`נטיק" בטלוויזיה, 17.2.05

אנו גאים לבשר לכולם כי להקת מג`נטיק, להקת הרוק הגדולה מחיפה, שהצטרפה למשפחת "מועדון הרוק הישראלי" בקיץ האחרון, תופיע בתוכנית טלוויזיה לרגל האירוע המדובר "ערב השקת הספר רוק מתקדם + מופע פינק פלויד". ביום חמישי הקרוב, 17.2.02, בתוכנית הבוקר של אברי גלעד בערוץ 10, בשעה 8.45 לערך, שלושה מחברי הלהקה, בועז פלג, דורין מנדלבאום ואורי כתבן, יקיימו ראיון קצר על הלהקה ועל המופע ב"צוותא", ולאחריו יבצעו בשידור חי מחרוזת של "פינק פלויד" ב"אנפלאגד", הכוללת את "חזירים מעופפים"+"MOTHER"+ "הלוואי והיית כאן". זאת הפעם הראשונה בתולדות הטלוויזיה הישראלית המסחרית שלהקת רוק בלתי מוכרת לציבור הרחב, מהמחתרת של הרוק המתקדם, מופיעה בטלוויזיה ב"פריים טיים" ומבצעת "פינק פלויד" בשידור חי. רק "מועדון הרוק הישראלי" מסוגל לארגן אירוע כזה, ותזכרו את זה. (אופס, סליחה, גם לפני איזה 30 שנה עשינו את זה עם להקת "אטמוספירה"). אז תכינו את מכשירי הווידאו ואת הקלטת ותשמרו למזכרת.

buffa

New member
נכחתי בכמה הופעות שלהם בסינמטק

חיפה והם בכלל לא רעים. מקווה שהם יתפתחו רק לטובה.

weird dust

New member
פוסטרים של פינק פלויד

ליפני מספר ימים ביקרתי בקניון לב המפרץ (בין הקריות לחיפה), פתאום אני רואה תמונה ענקית של הנשים שיושבות על שפת הבריכה ומצויר עליהן מס' אלבומים של פינק פלויד. מצאתי שם מספר פוסטרים כאלו קטנים יותר, ראיתי תמונה קטנה יותר ואת התמונה הענקית. המחירים די סבירים בסך הכל וזה בצפון למי שמחפש

Shakty

New member
נפטר דודו גבע - ענק שבענקים

למי שלא מכיר אחד מראשוני ציירי הקומיקס בארץ - חלק מחבר הכותבים של ZOO ארץ ZOO ואביהם הרוחני של יוסף מהעיריה ואחיו, הברווז המיתולוגי, אהלן וסהלן ועוד דמויות רבות. היה לו טור בהרבה עיתונים (אני עברתי בזמנו מידיעות למעריב כיוון שהם פרסמו את הטור שלו) יש לי כמה מספריו (ZOO ארץ,ספר מגוחך, מגוחך בעורף האויב) ואני רק מחכה שבני יגדל מספיק כדי להנות מההומור הכל כך ייחודי ועם זאת כל כך ישראלי. בשבועים האחרונים נפטרו שני סאטיריקנים ענקיים (קישון למי ששכח) ודווקא בתקופה כזו שיש עוד פעם ניצנים של אופטימיות ישראל הפכה לעצובה יותר. למי שלא מכיר (ואני מניח בלי זילזול שחלק מהחברים הצעירים יותר של הפורום אכן לא מכירים) לכו לסטימצקי הקרוב, קחו ליד את ZOO ארץ ZOO והתחילו לקרוא - אין מצב שאתם מפסיקים עד לעמוד האחרון ולאחר מכן תקחו את הספר איתכם הביתה - כי הוא כל כך עמוס בהומור שגם בקריאה ה30 אתה מוצא משהו שפיספסת. יהי זכרו ברוך. אם כולם היו כמוך - לא הייתה פה סמטוכה.

../images/Emo7.gif

גדלתי על "מגוחך" לדורותיו (ZOO היה קצת מוקדם בשבילי). יש לי אפילו את אחד הספרים עם חתימה שלו, שקיבלתי בשבוע הספר. אולי זה לא המקום לניתוחים מעמיקים, אבל ללא ספק ההומור של גבע היה על-זמני, נצחי. את "מגוחך" ניתן לקרוא היום בדיוק כמו לפני עשרים וכמה שנים, כשזה יצא לראשונה. אבל מה פתאום הוא מת? בחור צעיר....

GingerBread Man

New member
מוזר

בשנה וקצת האחרונה הוא כתב טור שנקרא שתיקת הברווז בעיר. בשזמן האחרון הוא הראה כוונות פרישה, והוא ביטא זו בצורה שכאילו הוא בשלבי גסיסה מתקדמת, והוא הולך למות. כנראה זה היה צפוי, אחרת אן לי הסבר אחר.

Shakty

New member
הוא אמר את זה בראיון אצל אסף הראל

לפני שבוע וחצי. אתמול בלילה עילעלתי בספרים שלו - שאולי עכשיו יוציאו בהדפסה מחודשת כי חוץ מ ZOO ארץ ZOO אי אפשר להשיג אף אחד מהספרים שהוא הוציא בשנות ה 80 כל סדרת מגוכך\ דרדס במכנס \ אהלן וסהלן. אני מקווה שיהיה אפשר להשיג אותם - כרגע רק מיד שנייה.

Shakty

New member
עוד OFF קטן - יהב שלי בן 3 חודשים

חשבתי לשים תמונה עדכנית שלו. אגב אני יודע שזה כל כך OFF אבל אני כיף לי לשתף את חברי הפורום הזה בשימחתי. אם זה מעצבן מישהו - תכתבו ואני אפסיק.

לא רק שזה לא מעצבן..

אנו גאים להיות "חלק מהמשפחה" ולעקוב אחר התפתחותו של הרך. אגב, מה ההעדפות המוסיקליות שלו?

Shakty

New member
בעיקר ג'אז - אבל התחלנו באוטו

לשים את הכבש ה16 תוך כדי ליווי שירה של אשתי ושלי (הגשם בשבוע שעבר זה בגללנו) לג'אז הוא רגיל עוד מהבטן - הייתי משמיע לו המון עם אוזניות - וגם לחדר הלידה לקחתי כמה דיסקים שהוא שמע במהלך ההריון.

olivninja

New member
לא קשור

לפינק פלויד, אבל בואו נראה למה חברי הפורום מסוגלים. רק צריך למצוא את הרמזים הנכונים ולעבור את השלבים ב"משחק" (הכניסה למטה). בהצלחה...

למעלה