LETS TALK SAMPLES BABY!!

LETS TALK SAMPLES BABY!!

ואני לא מדבר על דאב. אני מדבר על זה, שכמעט הכל היום זה חומר מסומפל, ואני לא מדבר על המוזיקה שאנחנו שומעים (מוזיקה טובה, רק לנו יש טעם טוב במוזיקה!, חח) אני מדבר בעיקר על כל מיני מאאאגניבים מMTV. סתם דוגמא- אממ כרייזי טריין או משהו כזה, להקה של להיט אחת שהייתה בMTV. היה להם שיר שכולו היה בנוי על סימפול מפריטי ליטל דיטי של הפפרז, קטן ישן וממש נחמד של הפפרז משנות השמונים. ובשיא החוצפה הם עוד מראים את הגיטריסט מנגן את זה. מה יהיה תגידו לי? האם היום מוזיקה פופופלוצית חייבת לא מקורית, וכל מה שמיוחד בה זה זמר ששר מילים פגרות בראפ? לאן העולם יתדרדר. ובעודי מאזין פה לפרימוס, מה שמזכיר לי. NP-PRIMUS DEVIL WENT TO GEORGIA אני חושב לעצמי, למה רק בדיסקים ובMP3 אני יכול להגיד שהמוזיקה שאני שומע היא מקורית? למה שאני מזפזפ בין הערוצים ומגיע לMTפיכס אני צריך להיות מישהו שקורא לעצמו בוטסי ומחזיק באס שהוא בכלל לא יודע לנגן עליה. והילדים הקטנים שרואים אותו, עוד חושבים שהוא באמת ראפר קשוח שיודע להביא גרובים על באס. ועם תגידו להם שזה סימפול של בוטסי קולינס. הם לא יבינו על מה אתם מדברים. אז אני מתלונן הנה, גם לי מגיע קצת. ואם לא הבנתם מה אני רוצה ממכם, זה רק יותר טוב.

xero1

New member
קוראים לזה גלובליזציה

ואין לי כח אפילו להתחיל לדבר על מה שMTV עשו לתעשיית המוזיקה. np - rancid-1998

xero1

New member
יכולתי לכתוב על זה סיכום שלם

אבל.. אין כח ומשהו לא טוב במקדלת
אז חכה, כתבו על זה המון באיזה פורום, תן לי זמן למצוא את זה.

xero1

New member
טעיתי

חשבתי שאתה מתכוון למשהו אחר בנושא, סליחה.

star breather

New member
הופה! תראה מה שכתבת!

תעשיית המוזיקה. מוזיקה היא תעשייה עכשיו.. תראו לאן הגענו! במקום שמוזיקה תהיה כלי להעברת רגשות, להוצאת אנרגיות, להעברת מסר, היא הפכה לתעשייה. תעשייה! וזה מזו שבזבזה היום שלוש דקות מהחיים שלה בצפייה בקליפ של בריטני (מה אם לא "אייב לאב רוק´אנ´רול?). גועל נפש. np - apc - sleeping beauty

למעלה