Lewy bodies
ברור לי מה זו דמנטציה, אבל רציתי לדעת מהי התסמונת מסוג Lewy bodies עליו מצאתי באנגלית שמופיעים הסימפטומים הבאים:
ברור לי מה זו דמנטציה, אבל רציתי לדעת מהי התסמונת מסוג Lewy bodies עליו מצאתי באנגלית שמופיעים הסימפטומים הבאים:
Fluctuating attention and alertness (the person may be alert and then suddenly confused). Visual-spatial problems (can't find his or her way around usually familiar places). Visual hallucinations that are vivid and detailed. Loss of ability to recall long-term memories. Repeated falls.
ומה ההבדל בין הסימפטומים האלה לבין הסימפטומים של מחלת האלצהיימר ? האם תוכלו לתת לי קישור לאתרים שמציגים תוצאות מחקרים של חברות סטארט-אפ בעולם שאשר מנסות לפתח תרופות חדשות נגד אוטיזם מבוגרים (ושאר התסמונות המולדות)? וכמו כן, האם cholinesterase inhibitors לטיפול ב Lewy bodies והאם cholinesterase inhibitors יכולה להועיל במקרה של אוטיזם מבוגרים (ושאר התסמונות המולדות)? מגיע בטיפול פומי (בפה) או בהזרקה ואיך הוא פועל במוח ? האם cholinesterase inhibitors יכול להגביר את היכולת הקוגניטיבית אצל אוטיסטים מבוגרים (כולל שאר התסמונות המולדות) ? האם תוכלו לתת לי שמות של חברות סטארט-אפ מהעולם שמצהירים הבטחות כי הן ינסו לפתח תרופות חדשות להגברת היכולת הקוגניטיבית אצל אנשים בכלל ואצל אוטיסטים (ואצל שאר בעלי התסמונות המולדות) בפרט ?