Lewy bodies

i was in

New member
Lewy bodies

ברור לי מה זו דמנטציה, אבל רציתי לדעת מהי התסמונת מסוג Lewy bodies עליו מצאתי באנגלית שמופיעים הסימפטומים הבאים:
Fluctuating attention and alertness (the person may be alert and then suddenly confused). Visual-spatial problems (can't find his or her way around usually familiar places). Visual hallucinations that are vivid and detailed. Loss of ability to recall long-term memories. Repeated falls.​
ומה ההבדל בין הסימפטומים האלה לבין הסימפטומים של מחלת האלצהיימר ? האם תוכלו לתת לי קישור לאתרים שמציגים תוצאות מחקרים של חברות סטארט-אפ בעולם שאשר מנסות לפתח תרופות חדשות נגד אוטיזם מבוגרים (ושאר התסמונות המולדות)? וכמו כן, האם cholinesterase inhibitors לטיפול ב Lewy bodies והאם cholinesterase inhibitors יכולה להועיל במקרה של אוטיזם מבוגרים (ושאר התסמונות המולדות)? מגיע בטיפול פומי (בפה) או בהזרקה ואיך הוא פועל במוח ? האם cholinesterase inhibitors יכול להגביר את היכולת הקוגניטיבית אצל אוטיסטים מבוגרים (כולל שאר התסמונות המולדות) ? האם תוכלו לתת לי שמות של חברות סטארט-אפ מהעולם שמצהירים הבטחות כי הן ינסו לפתח תרופות חדשות להגברת היכולת הקוגניטיבית אצל אנשים בכלל ואצל אוטיסטים (ואצל שאר בעלי התסמונות המולדות) בפרט ?

razgalili

New member
מי סובל מLEWY BODIES

ומה הקשר בין זה לבין אוטיזם? אין לי מעקב אחרי שמות של חברות סטרט אפ. מחיפוש שטחי באינטרנט נראה שנעשתה מעט מאד עבודה על cholinesterase inhibitors בטיפול באוטיזם בילדים וכי תרופות (?) מהקבוצה הזו הראו שיפור קטן בהתנהגות סימפטומטית אצל ילדים. יש להוסיף שאנחנו ראינו שיפור קטן פשוט על ידי תיסוף באצטיל כולין שלדעתי צריך לתת אפקט מאד דומה רק בלי ההרעלה האפשרית.אני בהחלט חושב שזה יוכל לעזור גם לאוטיסטים מבוגרים.

תוספת קטנה

התיסוף שעשינו היה בפוספטידיל כולין והשיפור היה ניכר. זו אחת ההתערבויות הכי אפקטיביות מבחינת השקעה-תמורה שעשינו.

למעלה