LG-510 כדאי לקחת או לא ???????????
V vampire1 New member 26/11/01 #2 לפי התרשמות שלי LG זה חרא מכשיר, אם אתה רוצה לקחת מכשיר נחמד מחברת פלאפון תקח את ה-sk מכשיר שמאוד התלהבתי ממנו.
לפי התרשמות שלי LG זה חרא מכשיר, אם אתה רוצה לקחת מכשיר נחמד מחברת פלאפון תקח את ה-sk מכשיר שמאוד התלהבתי ממנו.
P phingy New member 26/11/01 #3 לא הייתי אומר חרא מכשיר אבל לא כדאי בכלל לקחת אותו עדיף לחכות לעוד מכשירים שיבואו, כבר כמה חודשים פלאפון לא הכניסה מכשיר אבל בטח עוד מעט הם יתחילו במבול של מכשירים .
לא הייתי אומר חרא מכשיר אבל לא כדאי בכלל לקחת אותו עדיף לחכות לעוד מכשירים שיבואו, כבר כמה חודשים פלאפון לא הכניסה מכשיר אבל בטח עוד מעט הם יתחילו במבול של מכשירים .
ר רועי ב New member 26/11/01 #4 אני צריך תשובה מהירה ממש מחר אבא שלי מקבל אותו מהעבודה שלו אני לא מששלם עליו אגורה יש לי עוד 2 אופציות יונדאי וsam 2000 מה לא טוב בlg אני נכנס לפה היום בערב ב8 ואני רוצה תשובה זה ממש חשוב לי אז תענו לי
אני צריך תשובה מהירה ממש מחר אבא שלי מקבל אותו מהעבודה שלו אני לא מששלם עליו אגורה יש לי עוד 2 אופציות יונדאי וsam 2000 מה לא טוב בlg אני נכנס לפה היום בערב ב8 ואני רוצה תשובה זה ממש חשוב לי אז תענו לי
P phingy New member 26/11/01 #5 באסה לך... אישית אני לא הייתי לוקח את היונדאי בחיים, אז נשאר לך LG או 2000i, לא לוקח אחריות לייעץ לך על משהו כזה
באסה לך... אישית אני לא הייתי לוקח את היונדאי בחיים, אז נשאר לך LG או 2000i, לא לוקח אחריות לייעץ לך על משהו כזה
P phingy New member 27/11/01 #9 2001?? מה זה כבר יצאה הגרסה החדשה?../images/Emo35.gif אתה בטוח שזה 2001 ולא 2000i ?
ר רועי ב New member 27/11/01 #10 טעיתי עוד לא יצאה החד אבל לפי מה שה לפי מה שהבנתי זה יצא עוד חודש ואז יאללה בלאגן אורנג נכנסים לכיס ההקטן
טעיתי עוד לא יצאה החד אבל לפי מה שה לפי מה שהבנתי זה יצא עוד חודש ואז יאללה בלאגן אורנג נכנסים לכיס ההקטן
P phingy New member 27/11/01 #11 לא הייתי אומר בכלל../images/Emo3.gif שאורנג´ נכנסים לכיס הקטן כי יש להם עוד טונה דברים שלפלאפון אין ודרך אגב מאיפה אתה יודע שעוד חודש יגיע השדרוג ל2001 ?
לא הייתי אומר בכלל../images/Emo3.gif שאורנג´ נכנסים לכיס הקטן כי יש להם עוד טונה דברים שלפלאפון אין ודרך אגב מאיפה אתה יודע שעוד חודש יגיע השדרוג ל2001 ?