life it seems to fade away...

agness_666

New member
life it seems to fade away...

טוב, אז המצב שלי הוא כזה, אני פשוט זומבי. לא רעבה, לא עייפה, מחסלת 2 קופסאות סיגריות ליום בממוצע. לא מאמינה לאף אחד, שרפתי את כל הגשרים. חיה כמו אוטומט, עושה רק מה שחייבת, וכמו שאתם מבינים צמודה 24 שעות ביממה לאינטרנט. ברור לי שאני צריכה עזרה, (כמו שברור לי שכדאי כבר ללכת למכולת, לפנות את הזבל ולהתרחץ...) פשוט אין לי כוח להרים את השפופרת. אני עדיין הולכת לעבודה, אבל בקרוב גם זה יפסק. לא רוצה למות. אבל מה שעכשיו זה לא ממש חיים.

אגנס ברוך הבא למשפחת סהר

קראתי והרגשתי שאת ממש ממש עיפה מהעומס של החיים. את כותבת שרפתי גשרים, את יכולה יותר לספר? אם תרצי קצת יותר להרחיב ולספר על עצמך, כדי שנוכל יותר להבין מאיפו נובעת העיפות העצומה מהחיים, נשמח להקשיב ולהגיב. בברכת יום טוב רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ברוכה הבאה ...אגנס

את מתארת כאן חיים בבדידות, ונראה כי לא נעים לך בדרך זו... את מוזמנת לספר, בת כמה את? ומה הביא אותך למצב זה? או כל דבר שתרצי לשתף...

m_katzmann

New member
s.o.s

במקום ללכת למכולת תלכי לחנות טבע וקני תמצית רסקיו. הכניסי 6 טיפות בכוס מיים ושתי אותם לאט. אחרי כמה ימים תרגישי הקלה ואז אם תרצי תצרי אתי קשר כי ברור לשתינו שעברת חוויה לא נעימה ולכן אינך רוצה כרגע לעשות שום דבר. המצב הזה לא יכול להמשך הרבה זמן. מכאן את יכולה רק לעלות או לרדת. אני מקווה שהכל יהיה בכיוון עליה. מאיה

agness_666

New member
תודה נשמות :)

לרחל, סהר ומאיה, נשמות, רק רציתי להגיד לכם תודה. אני אכתוב לכן בהמשך, אבל בינתיים רק רציתי להגיד לכם תודה על האכפתיות. זה מחמם את הלב. שיהיה לכם רק טוב, מאיה, אני אנסה מה שהצעת. באהבה, אגנס

רסקיו- ממש לא קסם...

אולי במקרים מסויימים הטיפות יעזרו, אך זה באמת לא משהו שיפתור את כל הבעיות. לי הן לא פתרו ולא עזרו. אני מנסה עכשיו דרכים אחרות- פחות טבעיות, יותר אפקטיביות. אסור לטעון- הנה רסקיו הפתרון, כי אם לא יהווה פתרון, יכולים להתיאש, להתאכזב ולא לנסות משהו אחר שוב... (סליחה על הערה, זאת רק דעתי האישית ורק ניסיוני האישי עם הטיפות). בכל מקרה, מה שלא יהווה פתרון- העיקר שיהיה שכזה. בהצלחה לכולם.

white crane

New member
אגנס יקרה

כבר הזמינו אותך לדבר ולשטף, ואני מצטרף להזמנה. ואולי כדי לשפוך נקודת אור קטנה בתוך הסיפור הכה דטרמינסיטי שאת מעלה כאן. המודעות שלך לכך שהמצב לא טוב ודורש תגובה, היא גבר צעד בכיוון הנכון. אולי צעד קטן ומזערי, שלא עוזר לפנות את הזבל או ללכת למקולת. אבל את כבר זרעת אותו בתוכך, בזה אני מאמין. תקשיבי לו לאותו רצון לשבור את השרשראות הללו שכובלות אותך ליאוש הזה שאת מספרת עליוץ ורק בשביל סיום, את הגשרים שסרפת, את גם בנית פעם. ולכן ניתן לבנות אותם מחדש. ואם הנהר סואן ולא מאפשר זאת במקום בו היו בעבר, תציד יהייה מקום בו ניתן לבנות גשר חדש. שיהיי לך רק טוב, ושתפתחי חלון אל השמש. כי גם אם רע לך היא עדיין זורחת, גם בשבילך. בהצלחה! שלך, העגור הלבן

אביטל-13

New member
לאגנס

המצב שאת מתארת הוא באמת מצב קשה ואני מבינה אותך לחלוטין גם אני הייתי שם וממש בתקופה הפחות טובה שלי אבל יצאתי משם והיום ברוך השם וברוך עצמי המצב הרבה יותר טוב וטוב שברור לך מה הדברים שאת צריכה או כדאי שתעשי זה הקול הפנימי שלך שמנחה אותך הקול היותר גבוה שלך וכדאי לך להקשיב לו הוא זה שיודע באמת מה טוב בשבילך ומה לא ולא הקול האחר שמתנגד....הקול הגבוה והחכם יותר מדבר...כדאי להקשיב לו ויכול להיות שתסתדרי גם בכוחות עצמך עם תצליחי להשכין שלום בין שני החלקים שבך החלק שלא רוצה לעשות כלום אולי גם החלק שכועס וממורמר על החיים לבין החלק החכם והבוגר יותר שבך (אני אישית ממליצה להקשיב לקול הפנימי הבוגר אבל זו כבר החלטתך...) ואם תצליחי לגשר בין שני החלקים האלה שלך שיש בתוכך כרגע אז עשית לפחות 95% מהעבודה אני יכולה להגיד לך שככה אני הצלחתי הקשבתי לקול הפנימי היותר גבוה אצלי האמת שיש בי עדיין מאבק פנימי שלפעמים לא בא לי לעשות כלום וזה נובע מהעבר אבל אני מקשיבה לקול הבוגר וקמה ועושה נ.ב נשמע שאת עושה מה שמצפים ממך שאת עובדת למרות המצב הקשה שאת מתארת (כי גם אצלי זה ככה) אז מה שאני מציעה זה להקשיב קודם כל לעצמך ולמה שאתה אוהב לעשות ורק אח``כ ועם בכלל למה שמצפים ממך אני יודעת שבזמן האחרון אני יותר מתחילה להקשיב לעצמי ולמה שאני אוהבת... אביטל

agness_666

New member
מותשת לחלוטין

אני רוצה לדבר אתכם, אבל אין לי כוח היום. בקרוב אני אצור אתכם קשר. בכל אופן, תודה.

למעלה