lifeblood

shanyz

New member
lifeblood

פרק מאוד מוזר
יש לי כמה שאלות לגביו.. אחד, סמסרה- זאת השחקנית אל אפיני!? זו רק אני או שהיא מממממש דומה לה?
דבר שני, איזה שבט זה? מאוד מאוד מבולבל אצלי..יש את השבט של גבריאל, איפה שהכתירו אותה.. ויש את השבט של יקוט, שזה שבט שתקוע איפשהו בסוף העולם, שבפרק הראשון של הענה הרביעית היא פגשה את הבנות האלה בפעם הראשונה.. וזה שבט אחר נכון? אוקי, ואיפה הן פגשו את אמאריס? בשבט של גבריאל או שלהן? וסתם משהו שעלה לי בראש.. איש יצאה תינוקת בלונדינית.. אבל בתוכנית בעקרון לזינה יש שיער שחור... חחהה...

כמה דברים...

סמסרה זאת אכן השחקנית דניאל קורמק, ששיחקה גם את אפיני
השבט של יקוט זה השבט שבו גבריאל הייתה כשרצו לצרף את איב לשבט האמאזונות. השבט האחר שראית, זה שבט הצ'רטומליק, זה בעצם העבר- ההיסטוריה של האמאזונות. פעם הן נקראו צ'רטומליק... זינה ויקוט בעצם רצו להראות לשבט האמאזונות הנוכחי שנקמה זאת לא הדרך, והן עשו זאת ע"י להראות להן את העבר...

shanyz

New member
אבל..

הצ'רטומליק זה כאילו השבט של יקוט רק בעבר.. או שזה השבט הראשון אי פעם שהיה? אז למה שבשט של גבריאל (שבו הכתירו אותה לנסיכה) לא הזכירו אף עם את השבט הראשון הראשון?? פשוט מאוד יש הרבה שבטים של אמזונות בכל אחרי המקום של איפה שזה לא יהיה (יוון..?) והשבט הראשון אי פעם שממנו התחיל כל הרעיון של אמזונות היה בשבט של סמסרה?

shanyz

New member
טוב ועל הפרק היום../images/Emo13.gif

kinder spirit כתבתי נכון? אוקי, זינה הייתה נראית מ-ז-ה יפה! כבר אמרתי שאני יותר אוהבת כשהיא לובשת בגדים אחרים ולא את החליפה הזאת שלה!? איך שהיא הלחיפה לבגדים הרגילים זה היה מזה מגעיל.. נאי מתחילה לשנוא את התלבושת... היה לה מזה יפה השמלה החומה הזאתי, או מה שזה לא היה... איזה טיפש ג'וקסר!! ואיבי- איזה חמודה
ו..היה לי קצת עצוב כזה על זינה.. מסכנה, לא היה לה כיף...ו...היא לא רצתה להישאר.. איזה מסכנה!!
ואיך זינה רקדה!! חההה

ברודי

New member
בקשר לפרק

היה רשום על הפרק שהכניסו בו חלקים מהפיילוט לאיזה פרק אחר, מישהוא יודע למה החליטו לא לשדר את הפרק ההוא? (בטח כי לא היה איפה לתקוע את זינה וגבריאל עם העובדה שזה זמן קדום והכול.. אז הפכו את העלילה שכן יראו אותם בפרק) (מי שירצה לספור כמה פעמים מופיעה המילה- "פרק" בהודעה הבאה מוזמן...)

למעלה