LIFEDRIVE לא נדלק, גם אחרי הטענה

מענדי

New member
LIFEDRIVE לא נדלק, גם אחרי הטענה

יש לי בעיה בפאלם יום אחד הוא הפסיק לעבוד, חשבתי שזה הבטריה אחרי הטענה של 5-6 שעות, (הנורה לא הפכה לירוק) הוא עשה ריסט ונדלק אבל אחרי יום וחצי של שימוש מועט ביותר. התופעה חזרה על עצמה, שוב פעם הטענה של 5-6 שעות והפעם כלום אין שום תגובה. אני חושד שהבטריה הלכה. למשהו יש רעיון?

haim9798

New member
תנסה הטענה של 24 שעות

לפעמים יש צורך לטעון את הבטריה לבערך יום שלם , ואז היא חוזרה לעצמה אחרי פריקה עד הסוף .

מענדי

New member
אנסה

ד.א. אחרי 20 דקות של הטענה הנורה הפכה לירוק, והפאלם נדלק אני ממשיך להטעין אותו נראה מה יהיה. זה לא מזיק לבטריה הטענה של 24 שעות?

haim9798

New member
לא , במקרה הזה לא

מה שקרה זה שהבטריה הגיעה לתחתית החבית , מה שנקרא. במקרה זה , יש לטעון את הבטריה עד תום , וזה אומר כ24 שעות הטענה. אם הנורה הפכה ירוקה זה אומר שהוא טוען ויצאת מהתחתית של התחתית של הבטריה. בכל מקרה תודיע מה קרה עם ההטענה של ה24 שעות ?

מענדי

New member
אוקי, אחרי 24 שעות של הטענה וריסט

המכשיר חזר לחיים, יש עדין תופעות מוזרות למשל אחרי שימוש של כמה דקות כשאני מכבה את המכשיר נשארת נורה כתומה דולקת, והמכשיר לא נדלק אלא רק אחרי ריסט. היום בבוקר המכשיר נדלק רגיל ללא ריסט וכדו' נמשיך לעקוב, מקוה שיסתדר. משהו מכיר איזו תוכנה שמאפשרת לראות את הלוגים של מערכת ההפעלה (אם יש כאלו בכלל)?

מענדי

New member
כנראה שהשמחה היתה מוקדמת מדי

אחרי יום-יומים שהמכשיר עבד, הבעיה חזרה - המכשיר לא מגיב נסיון חוזר של הטענה ל24 שעות - והפעם הנורה נשארת בצבע כתום, והפאלם לא נדלק - גם אם לוחצים על הריסט. כנראה הבטריה הלכה. איפה אפשר לקנות בטריה בזול בארץ? או שעדיף להזמין מחול? המלצות?

ran8075019

New member
מכשיר לא נדלק

מצריך בדיקה מקיפה. ייתכן מאוד כי יש לך בעיה עם הדיסק הקשיח במכשיר ולא בסוללה. הסוללה נגמרת בגלל שהמכשיר נתקע. ה- LED הכתום שתיארת משמש בין היתר לקבלת מצב טעינה נתון ( ירוק-מלא,כתום -בטעינה). לאחר ריסט קל במכשיר ניתן לראות בירור LED כתום מהבהב במהירות אינדיקציה לכך שמע' ההפעלה מאתחלת את עצמה. LED כתום תקוע ומכשיר לא נדלק ייתכן מאוד שהדיסק התקלקל.

מענדי

New member
אני לא חושב שהדיסק התקלקל

כי המכשיר בתכלס עובד אומנם רק אחרי הטענה של פעמים 24 שעות, עכשיו המכשיר אחרי כחצי שבוע שהוא מחוץ להטענה והוא עדיין עובד מקווים לטוב...

מענדי

New member
נסיון להקפצה

משום מה זה לא קפץ לעמוד הראשון אפילו שהוספתי תגובה.

למעלה