LIFEDRIVE - ממשיך להכות

LIFEDRIVE - ממשיך להכות

לאחר חודשים של שימוש נאי מכריז/ממליץ לכל החבריפ והמשוטטים בפורום: להתרחק מפאלם LD ! המכשיר לא יציב, גם לאחר פרמוט והוספה מינימאלית של תוכנות מעודכנות למערכת ההפעלה כגון סנאפר מייל, המכשיר מרסט בצעבר מ VERSA MAIL לאפליקציה אחרת, BLAZER על בסיס קבוע ירסט ביציאה ועוד שלל ריסטים בזמן הכי מעצבן - בפגישה כאשר צריך לשלוף חומר, או בטפלון כאשר ציך לדפדף פה ושם בחומר. רכשתי אותו לפני כמעט שנה, האחריות עומדת לפוג. חברת הראל טוענת שהיא לא המליצה לבצע את השדרוג (לי יש טענה אחרת) ובנושא העברית - דממת אלחוט. זרקתי כ 3000 ש"ח לפח מבחינתי, אין למכשיר תקנה בגירסה העברית, הוא הולך להשמר במיגרה וכל החפץ לרכוש אותו - מוזמן! אני כל כך מצטער שלא רכשתי מכשיר מבוסס חלונות - אבל לא בוכים על פאלם שנשפך. אני איש "חלונות" (למרות שיש לי גם MAC) ולמרות כל הבעיות של חלונות - זו הפלטפורמה השולטת, לא הייתי צריך לשנות כיוון וכאמור זה עלה לי כ 3000 ש"ח, נסיון רע למכשיר אשר משווק ע"י חברת שעד היום קיבלתי ממנה את השירות והתשובות הכי רעות שאפשר. שמא נארגן תביעה קבוצתית נגד חברת הראל ?

2cookie

New member
קח את ה-MPX תמורתו

עוד תחלום על ריסט לפאלם במהלך שיחת טלפון, ולא לריסט לטלפון עצמו

כן! משתמש ומוכן לנסות

כל דבר שיהפוך את ההשקעה שלי ליותר ממה שהיא היום. מה מומלץ לנעול ? הריסטים הם על שטויות של מערכת ההפעלה והתוכנות המובנות, לאו דווקא התוכנות המוספות שקניתי (AGENDUS וכו') תודה

כבעל מק אני ממליץ לך לייצב כמה

שאפשר את הLD ולא לעבור למכשיר מבוסס חלונות אני מבטיח לך שהמצב שם יותר גרוע אתה ממש לא רוצה את הצרות שיהיו לך כמשתמש מק מול מערכת חלונות פשוט חבל לך על העצבים פשוט תלמד מבעלי LD מה הדרכים לייצב אותו ולדאוג שהוא יעבוד הייטב ידידה שלי בעלת LD (וגם מק אבל לא קשור) אומרת שהיא הצליחה לגרום לו להתנהג בצורה יותר מנומסת אחרי עידכוני גירסאות של תוכנות שונות שהיא משתמשת כך שלדעתי זה עניין של תחזוקה ותו' לא אז בהצלחה.

אני מתפלא על דבריך

יש פתרון מאוד פשוט לבעיה שאתה מתאר. היה על זה שרשור כאן לפניי כמה ימים של מישהו שהמכשיר ריסט לו הרבה והבעיה אצלו נעלמה לאחר שעשה מה שאילת ואני הצענו לו. הנה קישור מה שתעשה זה ככה: 1. עשה הארד ריסט מוחלט למכשיר ותן ל LD שם חדש שלא היה בשימוש קודם. 2. התקן את תוכנת RLOCK 3. התקן את העיברית 4. נעל את העיברית באמצעות תוכנת ה - RLOCK 5. התקן רק תוכנות שמתאימות למערכת ההפעלה של המכשיר 6. סנכרן את הנתונים מהאוטלוק למכשיר (רק נתונים לא תוכנות ישנות). זה ב 99% יפתור לך את הבעיה, אם לא אז בטח התותחים הכבדים של הפורום, עכבר אופטימי, יניב, אילת ושד ימשיכו לעזור לך בהצלחה

אל תתפלא... הרי אתה זוכר -

את המכשיר קניתי בהמלצתך, ואכן הקנייה היתה מוצלחת והייתי (בלשון עבר) מרוצה מאוד. מאז עדכון הROM הבעיות התחילו ועד היום לא נגמרו. להזכירכם הייתי בין הראשונים לרכוש את המכשיר, אני די מכיר אותו וניסיתי כבר כמעט הכל, את העברית עדיין לא נעלתי ולכן כמובן שאנסה זאת ואראה אם יש מזור לבעיות. במכשיר מותקנות אך ורק תוכנות המותאמות למערכת ההפעלה, והן מעטות ומעודכנות לגירסה האחרונה שיצאה. לצערי מהראל (כפי שכתבתי) לא ראיתי שום סימן או רצון לעזור, באופן הרשמי ביותר תשובתם היתה שהם לא הנחו אף אחד לבצע את עדכון ה ROM, זו תשובה של חברה הנותנת שירות ומייצגת את PALM העולמית ? נראה לי מוזר, גם העברית שצריכה לצאת אוטוטו כבר קרוב לשנה... מאוד תמוה אני לא משחק עם המכשיר, אני צריך אותו לעבודה...

אני זוכר היטב

אין לי מושג לגביי עדכון הרום, נסה את מה שכתבתי רוב הסיכויים שהבעיה תסתדר. בטריאו עדשיתי עדכון רום ואת מה שהצעתי לך ואין בכלל ריסטים בלתי רצוניים.

AYELET1

New member
העברית זה הדבר הראשון שצריך לנעול

נסה את זה וספר אם נפתרו הבעיות

haim9798

New member
יש לי דעה קצת שונה

כמו שכולם יודעים כאן, אני בעל מכשיר LD , שכרגע ביקשת מכל העולם להתרחק ממנו. אני מצאתי דווקא שמאז עידכון הROM האחרון המכשיר יציב יותר , ועובד הרבה יותר טוב דווקא בלי הRLOCK! אני משתמש בתוכנות המובנות , בתוכנות שמתאימות למכשיר ולא סבלתי מSR כבר משהו כמו חודשיים וחצי. אני גולש איתו , בודק מייל , משתלט על המחשב בביץת , שומע מוזיקה , משחק וקורא מסמכים . כל העניין הוא תחזוקה של המכשיר ולדעת מה להתקין ומה לא להתקין , בסופו של דבר אני גם משתמש בו ככלי עבודה והוא משמש אותי נאמנה די הרבה זמן.

kiro

New member
גם אני משתמש בלייף דרייב

אצלי התקנת Rlock ונעילת העברית עזרה. הורדתי גם תוכנות שהוספתי וגרמו לאיתחול, והמכשיר עובד טוב.

Supergirl20

New member
אני נאלצת להסכים איתך -הLD שלי יציב

יש לי LD כבר שנה אחרי עדכון הרום דברים בהחלט החלו להסתדר, ורוב הבעיות שנבעו לאחר העדכון היו בעיקר בגלל התקנה חוזרת לא נכונה. לא עשיתי ניקיון כללי למכשיר שלי כבר המון זמן והוא היה מאוד יציב, ולפני כיומיים שלושה ביצעתי פורמט כללי והתקנה מחדש יש לציין שהמכשיר יציב בצורה נפלאה, אני עובדת עם סנאפר החדש (Versamail עושה פאדיחות) עם D2G Premium האחרון בגרסתו והתקנתי גם את Uninstall Manager החדש והעדכון האחרון ל Zlauncher עשה פלאים למהירות התגובה של המכשיר. לא עשיתי שום Lock לעברית, התקנתי גם את SlovoED החדשה, גרסה 6 שעובדת נהדר עם ה LD שלא כמו הגרסה הקודמת שהייתה איטית, כבדה ובאגית בצורה נוראית. בעבר למכשיר הייתה בעיה עם תוכנות שהדטהבייס שלהן יושב במיקרודרייב (הוא היה מרסטרט הרבה) אני חייבת להודות שהבעיה נעלמה, לפחות אצלי (ונראה לי שהיא הייתה קשורה ל Zlauncher ) באמת כדאי לשים לב ולא לבצע התקנות שאינן נחוצות (תוכנות צד שלישי) שיכולות פשוט להפוך את השימוש לסיוט בגלל חוסר תאימות כזו או אחרת.. ד"א כשאני מסירה תוכנה מהLD אני דואגת להסיר אותה בתור הגיבוי הפנימי של המחשב, מה שהמחשב לא עושה אוטומטית (לפחות בMac OSX זה ככה) מעבר לכך הייתה לי בעיה אחת, לא הצלחתי להפעיל את ה Mini Opera כשהתקנתי את הג'אווה בהתחלה ואת המיני אופרה זה עבד, לאחר שהתקנתי את שאר התוכנות הוא נותן לי error java exception ויש לי עוד שאלה - למה הBlazer מסרב להוריד קבצים לדיסק בטענה שאין מספיק מקום - מה שיש. מוזר כי יש ג'אווה.. מה שלא ניסיתי לא עזר. אם למישהו מכם ישנה תשובה אשמח לקבלה. להלן רשימה של אפליקציות שמותקנות על המכשיר שלי: Agendus Professional v11.0 ChemTable v2.23 Salling Clicker v3.0.461 Documents2Go Premium v8.003(239 Eponyms v1.83 Frog v1.04 Skyscape Harrison 16th edition Skyscape Stedman 28th edition Skyscape USMLE Step 1 Recall v7.0.5 IBM Java VM v2.2.012 Kinoma Player 3EX v3.0.1 Mobipocket Reader Pro v4.8 build 426 MSDict v7.40 Netter's Anatomy Flash Cards v1.2 Ultimate Anatomy&Organs v1.0 PAC-MAN v1.06 Palm Earth v2.0 PiLoc Hebrew Pocket Tunes Delux v3.1.5 SlovoED v6.0 Heb-Eng-Heb Dictionary SnapperMail Enterprise v2.3.3.04 Uninstall Manager v3.05 Virtula Pool Mobile v1.48 Blazer המובנה והמכשיר יציב איתם.

לאונידס

Active member
אתה צודק

אני עוד מחכה לעברית המלאה ל TE. מה אתה חושב הסיכוי שתקבל עברית מלאה ל LD? ובעברית מלאה אני לא מתכוון לשטות של תרגום של תפריט אלא לדברים מהותיים כמו גרפיטי נורמלי. אתה יכול להגיש תביעה ייצוגית, אין טעם בתביעה קבוצתית. אני מאמין בהצבעה ברגליים. מי שלא לומד מההסטוריה סופו לחזור עליה. ההסטוריה של כלנית די טריה וכנראה הראל לא למדו דבר. אני לא אוהב את השלטון של ביל גייטס, אבל אם אלו המתחרים אולי הוא שולט בצדק?

למעלה