lightwave 9

mad ox

New member
lightwave 9

new tek , הוציאה preview video's , של גרסה 9 שאמורה לצאת בחודשים הקרובים . אני מוכרח לציין שהגרסה החדשה מביאה עימה כמה בשורות חדשות ומבטיחות !! בגרסה החדשה הוסיפו הרבה קוסמטיקה לתוכנה אך הבשורות הרציניות הן : 1. שילבו פנימה sub surface scattering , דבר שניתן היה לעשות אותו עד היום עם plug-in , שנקרא G2 של worley . 2. אלגוריתם רינדור חדש מבוסס 100% raytrace , לסצנות עמוסות במיוחד. 3. מעבד חומרים חדש - node based . 4. רינדור fisheye , או 360 מעלות פנורמה . הם מספרים על עוד כמה תכונות לכאורה "חדשות" בגרסה 9 , אך למעשה ניתן היה לממש אותן גם בגרסאות הקודמות. פשוט אז הן התחבאו בתוך בתוך תת- תפריטים , ובגרסה הנוכחית הם יותר קרובים למשתמש. לדוג' surface baker , גם בגרסה 7 ניתן לעשות bake לחומרים עם שיידר מתאים , בגרסה 9 יש מצלמה יעודית שעושה את זה . כשאני חושב על זה כל התכונות החדשות הן דברים שראינו ב3d max כבר לפני שנתיים ויותר , אך אני חושב שהמימוש היציב והאיכותי שלהן בשילוב העובדה ש-lightwave עולה בערך שליש מ- 3ds max , הופך lightwave לחבילה מנצחת. אילו תכונות אתם הייתם רוצים לראות בגרסאות העתידיות של lightwave ? אני לדוגמא הייתי רוצה שישלבו fur generator משלהם , שיהיה טוב יותר ממה שמוצא היום .

Lokipod

New member
מאיפו אתה יודע ש גירסא 9

תעלה שליש ממחיר של מקס? המחיר כבר פורסם?

d o g b i t e

New member
זה עולה בערך 400 דולר

והגרסא תצא עוד כמה ימים, בחג האהבה נראה לי. כמובן רק בטא

mad ox

New member
800$

היום ניתן לרכוש את גרסה 8.5 עם עדכון לגרסה 9 לכשתצא ב- 800$ .

CGn00b

New member
למה לקנות כזו תוכנה ב400$ כשאפשר

לקנות XSI ב 500$ ?

d o g b i t e

New member
תעוף מפה, יא מסיט\ת

זה THREAD ל-ליטוויב לא ל-XSI. אם אתה רוצה תפתח נושא חדש על XSI

snot nose

New member
רגע צריך קודם לוודא שאנחנו

מדברים על אותו הדבר: אני לא מדבר על איזה שהי גירסא לסטודנטים או איזה ורסיה מוגבלת-עד כמה שאני זוכר לייטוייב אף פעם לא עלתה פחות מ1300 דולר. גם XSI בגירסא המלאה עולה יותר מ10000 דולר. על תביאו פה מספרים שמתייחסים לכל מני גירסאות לימוד גרסאות מוגבלות וכאלה...

d o g b i t e

New member
ל-ליטוויב יש פוליסה שאתה קונה עכשיו

שידרוגים חינם, למשל מי שקנה את 8.5 יקבל את 9 ואת הגרסאות הבאות. ולא VERSION לסטודנטים, גרסה מלאה.

snot nose

New member
סליחה חבריה אבל אתם טועים

בדקתי עכשיו באתר של Newtek 400 דולר עולה Upgrade ל גירסה 9 שזה מחיר לאלה שישלהם כבר את הגירסאות הקודמות כמעת אותו כסף עלה שידרוג גם לגירסא 8 מגירסאות הקודמות איפה שידרוגים חינמים איפה גירסאות מלאות ב 400 דולר? אל תביאו פה ינפורמציה שלא בדקתם נו באמת...

למעלה