like i'm new here bitches.

• פותח הנושא BKE
  • פורסם בתאריך

BKE

New member
like i'm new here bitches.

אני שומעת את פאניק הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד זמן. והם חביבים +++ , טוב נו הם ממש טובים. השיר האהוב עליי שלהם הוא I Write Sins Not Tragedies (לא שזה מפתיע ולא שזה מעניין מישהו...) אה ואני מכירה את חנה,חנה זאת קרן (תכלס,עדיף שאני לא אגיד מאיפה אנחנו מכירות..)
נעים להכיר

שמיזע

New member
הו פאק.כתבתי מהשם משתמש הישן שלי..

בכל מקרה שמיזע זה השם משתמש הקבוע שלי, ואהמ עדיף שלא תדעו מזה השם משתמש הזה:)

DontWakeMeUp

New member
ברוכה הבאה.

כמו אלמוג, עכשיו אני יותר סקרנית.
סיון 15 [חודש! חודש!!] צפון. השתלבות נעימה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהיי ../images/Emo23.gif

אביב, 15, ראשל"צ D: תהני כאן
ונמשיך בשרשרת- נו גם אני מסוקרנת עכשיו

שמיזע

New member
מסקרן אותכן לדעת מאיפה אני מכירה את חנה?

או שמסקרן אותכן לדעת מה הכינוי שלי. בכל אופן,אני בטוחה שלא התכוונתן לכינוי אבל הכינוי זה סתם כינוי חיבה שאני וחברה שלי קוראות אחת לשנייה בשם הזה. ואני מכירה את חנה מ..מ..מ..*תופים* פורום טוקיו הוטל
,ואני מתביישת בזה. חח נראה לי שגם היא. אבל זהו עברה התקופה המביכה הזאת,סתם חלק מהמעריצות הן הבנות הכי חמודות שיצא לי להכיר. אבל הלהקה לא
בכל אופן. אני מקווה להשתלב פה וזה..
קרן

3has3

New member
../images/Emo153.gif חחח קרןXDDDDD

33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> וולקאם האניD: וכן, מביך, מביך אבל אני כבר המון זמן לא שומעת אותםXD" עוד לפני שהם באו לארץ ואני בטוחה ששתינו נשארנו שם בגלל הבנותD: וזהו, יו, בואי למסנD: לא דיברתי איתך מלא מלא זמןO: ורק כמה פעמים במייספייסXD" אבל בואי בערב^^ אני הולכת תכף לחברה לשפוך עליה מיםD: אה, כן, אני חנה, 14, מזכרת בתיהD: לייקאומגאד_+()*&^%$ כשיהיה מפגש את באה איתי?XD" קרון אחרון (H) ותהני
3>
איזה הודעה חופרתD: הרבה זמן לא כתבתי כזאתXDD

3has3

New member
../images/Emo153.gif גם אני, זה בסדרXD

אהבתי אותם עוד לפני שכל ישראל והפאקצות שמעו עליהם
אבל עוד לפני שהם באו לארץ כבר הפסקתי

../images/Emo54.gifוואו כלכך עצוב לשמוע את זה../images/Emo10.gif

כי אני זוכרת כששתיכן אהבתן אותם, חבל שזה השתנה לשנאה... טוב אבל אני סתם לא קשורה >< היי קרן, בטח לא זוכרת אותי, אז: סטסי, עוד שניה בת 16, גרה שני סנטימטר ממך
ברוכה הבאה

ברוכית D: ../images/Emo101.gif

אני טל, עוד חודש וקצת בת 14 מקריית שמונה ^^ השתלבות נעימה

למעלה