Like Spinning Plates

FunkyMonk

New member
Like Spinning Plates

אוקיי, שמים לב די בברור שהצלילים ברקע מוקלטים בצורה הפוכה. "הצלחות המסתובבות" זה בעצם הייאט (או משהו דומה) שמוקלט בצורה הפוכה, והסינתיסייזר מוקלט גם כן בצורה הפוכה. עכשיו תהיתי... הבית הראשון גם מוקלט בצורה הפוכה?! כי הוא שר בצורה ממש מוזרה. אפילו מוזרה מדי בשבילו... עם מעין עצירות ונשימות מוזרות.

Knives Out

New member
הוא עבד על זה עם נייג'ל.. ועוד עובדה על השיר

זה שהלחן שלו הוא בעצם I will מהופך.

kittycatbone

New member
אכן,

יצא לנו לדבר על זה מתישהו
אם אני לא טועה הוא למד לשיר את השיר הפוך (לייק ספינינג פלייטס) ואז הקליט את זה ככה והפך, ובגלל זה זה נשמע כאילו השירה הפוכה. או משהו כזה
בכלל שיר מדהים
וממש מגניב העובדה שהלחן הפוך הוא של איי וויל! יותם (lost child) עשה איזה משהו עם שני השירים שמראה את הדמיון הזה. =] (אם אתה כאן רוצה להעלות את זה אולי?)

Roy1232

New member
גם לי יצא להפוך אותו...

והוא הרבה יותר יפה הפוך. למרות שגם שם הוא נשמע כאילו הוא שר בניב פיניקי עתיק כלשהו.

Knives Out

New member
גם לי יצא להפוך אותו, ת'אמת

גם הוספתי לו חופשי Vocals משלי :D:

פשוט שימי איי וויל הפוך בתוכנה הכי פשוטה שיש

לך.. הרשמקול הזה שיש לכל אחד בווינדוס. יש שם אפשרות ריוורס. חוצמזה ששמים את זה הפוך ניתן לשמוע את הדמיון, אבל יש גם חלקים שהם לא משהו קשורים, ככה שספינינג פלייטס עדיין עומד בפני עצמו. אם יורשה לי לציין, אחד השירים היותר אהובים עליי, הוא כל כך מרגש, מוזר מפחיד נוגע מטריף מלהיב. גררר אחד השירים, ואם תשאלו אותי הוא הרבה יותר יפה מההופעה החיה של השיר הזה.

Latisia

New member
אממ...

מישהו פה ביצע על פסנתר בלבד את analyse של ת'ום ואני לי מושג של מי זה אבל זה עדין מתנגן אצלי ברשימה אפילו יותר מהשיר המקורי. זה משעשע. משום מה את like spinning plates אני לא כול כך מחבבת, אני צריכה להיות במצב רוח מסוים כדי לשמוע את זה. אבל i will הוא מבין השיר הכי אוהבים עליי של רדיוהד, לקח לי זמן לאהוב אותו, אבל הוא נוגע ומקסים. מעביר את תחושת הדאגה בשיר כול כך טוב, הוא נורא עוצמתי בעיני.

FunkyMonk

New member
תודה על התשובות (וניצלוש לעצמי)

מישהו יודע האם הקטע בwhere bluebirds fly לקוח מאיפשהו? ואם כן, מאיפה? נשמע לי מאד מוכר...

V e g

New member
הציפור הכחולה

לא שידוע לי. אולי רעיונית יש קשר לסרט משנות ה-30, הקוסם מארץ עוץ, שבו הופיע השיר המפורסם "smoewhere over the rainbow" עם השורה... "If all those little bluebirds fly. Beyond the rainbow.. Why .. oh .. why .. can't I?" בכל אופן השיר הנ"ל נופה מ-httt יחד עם "i am citizen insane", וראה אור גם כן יחד איתו ב-com lag.

FunkyMonk

New member
שני שירים ענקיים

ואני מתכוון לליין של הכלי הלא ברור ברקע... ההכי בולט... נשמע לי ממש מוכר מאיזה קטע קלאסי...

למעלה