lilach ,לילך יש לי יש לי

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
lilach ,לילך יש לי יש לי../images/Emo62.gif

במידת הצורך , והזמן שברשותי אני מוכנה שנתחלק במלאכת התפוצה בדוא"ל של הקבצים השונים. נחלק בינינו את הרשימה. מי כמוני יודעת כמה שהדבר לוקח המון זמן . הדואלים לא תמיד עובדים כמו שצריך ..... אם זה מקובל עלייך הרימי יד....

psa

New member
אגב , אולי תהיה עוד חברה

שתתנדב , כך המלאכה תתחלק בין שלוש ותהיה קלה יותר.

lilachh

New member
בנות אתן מקסימות ../images/Emo24.gif

אני אפילו חשבתי על רעיון אחר - כמובן תאמרו לי מה דעתכן.... פשוט חשבתי להפיץ את הקובץ עם רשימת המיילים לכל מי שרשומה ברשימה. פשוט לכל מי שיהיה חומר שירצה לחלוק עם כולן פשוט יישלח לכל מי שברשימה. רני בקובץ ארשום שורה עם כל הכתובות, כפי שצריך לעשות כששולחים מייל, ככה פשוט אפשר יהיה להעתיק את השורה הזו ישר לחלון המתאים התוכנת שליחת האימייל, פשוט במקום לשלוח לי או לכל אחת מכן ואש אנחנו נשלח לכולן, אפשר בשליחה של פעם אחת לשלוח כבר לכולן.... אשמח לשמוע את דעתכן...לי זה נראה הרעיון הכי הגיוני... שיהיה לילה טוב

psa

New member
לילך , את צודקת.../images/Emo141.gif

מקובל עליי.לפחות ננסה!!!!! בהזדמנות זו רציתי לציין שיש בנות ששלחתי להם כ-5 פעמים והדואר חזר. באמת היתה לי כוונה טובה. צפית היום ב"עבודת בית"? היום צפיתי בביביסי ועבודת בית (איך לא - מתה על זה) בשניהם היה אותו נושא .בריכת דגים בגינה.פשוט חלום שלי. ברכות

lilachh

New member
Psa - איזה כיף שאת פה../images/Emo140.gif

אני חשבתי פשוט שמי שתשלח קובץ תשאיר הודעה בפורום שהיא שלחה קבצים לרשימת תפוצה וככה מי שלא קיבל יישלח במסר שהוא לא קיבל, כמו כן כדאי לכתוב הודעה של המייל שזה מפורום אומנות שימושית כי יש כאלה שלא פותחים אימיילים שהם לא מזהים מה זה. ראיתי עבודת בית - יצא מקסים, פשוט חלום. אני וחבר שלי ישבנו עם פה פעור, חבר שלי בדרך כלל לא סובל את מה שהם עושים ופהעם הוא ישב וראה את התוכנית מתחילתה ועד סופה שזה בהחלט הישג....

psa

New member
לילך ,כל הכבוד לך../images/Emo106.gif .

מקבלת את דברייך. אני רוצה כזאת ברכה בגינה ולאחר שהוא הסביר שזה לא מושך יתושים ,אז בכלל... גם אני בקשתי מבעלי שיצפה (להכניס לו רעיון שכזה....
) בבית הבא , אעשה זאת , תאמיני לי שזה יהיה פשוט וחסכוני יותר מאשר דשא.

lilachh

New member
psa - קודם כל אנחנו מפנטזים על בית

אי שם במקום ירוק, עמוס בטבע ורחוק מאנשים....אחרי זה נחשבו גם על גינה.....בנתיים אנו מסתפקים בדירת שני חדרים ברמת גן המאוד אורבנית...

lilachh

New member
psa - אם את גרה במקום מלא טבע

את ברת מזל.. אני בכל מקרה חושבת יותר על כיוון אירלנד...

psa

New member
הרבה הרבה ירוק , הרבה הרבה

גשם ושם תמצאי הרבה כבשים ופרות .... אגב היום חשבתי עלייך כשהכנתי את הקפה . ראית בשקיות של טרה ? יש עכשיו ציור צבעוני של
באחו. איזה יופי. וטעם ה
, הרבה יותר טוב...

lilachh

New member
Psa- אני שותה יטבתה ../images/Emo9.gif

אין עליהם, חלב משהו משהו
ולגבי אירלנד...אך....דמעות עולות לי בעיניים רק עכשיו מלשבת ולדמיין...הייתי שם שבועיים שנה שעברה....אם יש גן עדן זה שם....כבשיםף ים, ירוק אירי, גינס, ואנשים טובי לב, היה מתאים לי איזה בית אירי קטן אי שם באמצע הירוק האירי....

psa

New member
ומשכורת שמנה שמנה .

לילך , עדיין לא הייתי שם. גם אני מוכנה לנוף פסטורלי כזה. מתאים לי , אני אוהבת שקט ושלווה.... -אגב ,ספרו שזה יקר מאוד יותר מאשר בלונדון...

lilachh

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה

מי שסיפר לך כנראה קצת טעה....הייתי בלונדון והייתי באירלנד...אין מה להשוות...אירלנד הרבה יותר זולה....וקניית בית שם...תשמעי...ב - 150 אלף דולר את קונה שם בית פרטי יפה עם נוף מהמם - ירוק אירי בחינם...כבשים בשפע...אך...חלום... אומנם באירלנד הצפונית המטבע הוא אנגלי ולכן קצת יותר יקר מאירלנד החופשית....אבל בהחלט לא יקר....אגב..אנחנו שוקלים את העניין ברצינות - לעבור לאירלנד....זה עוד בבדיקה... את מוזמנת אליי מתי שתרצי - יש תמונות בשפע....

psa

New member
ידיד שהיה בתחילת אוגוסט

ספר שקנה במכולת לחמניות וחלב או שתייה ושלם 65 ש"ח... לונדון לישראלים יקרה , אגב אפילו לאנגלים עצמם. בן דודי גר שם... בקשר לצבע , לדעתי אלה בקבוקי מלוי ולא לציור עצמו.

psa

New member
אמי מקווה שתשארי אתנו

אם בכל זאת תחליטו ,לכשאסע לשם אשמח מאוד לבקרכם.

למעלה