line up

leshemAmit

New member
line up

מסדר זיהוי של דמות שעוברת שינויים באנימציית פלאש אינטראקטיבי שעשיתי (משמאל לימין) הפלאש באנגלית נמצא בלינק בגרסה העברית תעלה בקרוב בבמה החדשה

leshemAmit

New member
אחלה כינוי

ואני חשבתי שאין כינויים משעשעים פה. טוב, אני לא יכול להתלונן, אין כינוי יותר פשוט משלי.

הבעיה בביקורת שלך

היא שאת/ה לא מראה את הצורה הטיבעיתֿ דם זה סקסיֿ אבל שיערות לא אז לא יפיעו כאלה וכאשר הדמות מגולחת לא רואים שום הבדל בעצם

leshemAmit

New member
אחלה ביקורת

בתכלס צודק על אופן האיור, זה היה גם יותר מעוות בגלל הסיגנון שלי וזאת הגירסה המנורמלת יחסית. התפשרתי על הקונספט לטובת הסגנון האישי שלי שאני מבסס. אני לא מנסה לקבוע מה סקסי ומה לא, אני מתעסק בנקודת המבט של גברים (לא כולם, לא כולם) שמשתמשים בנשים שלהם כדי להגדיר ולהציג את עצמם כאילו הן אובייקטים של אופנה ובתכלס, מבקשים מהנשים להשתמש בסוגים שונים של אלימות כדי שהן ייצגו אותם.

leshemAmit

New member
ואני נכנס לאמ טי וי ומזדעזע, אז אנחנו טיקו

לא שאני מאשים את הילדים, אבל את יודעת, "הילדים של היום" בכל זאת בעולם שבו מוכרים חפיסות קונדומים עם ציורי דמויות מנגה בסופר פארם, ובובות סקס מוקטנות שעונות לשם "בארבי" נמכרות בהיסטריה כבר עשרות שנים אני לא יכול להאשים את הילדים אם הם לא תמימים כמו שאת מדמיינת. דרך אגב, אם את מודאגת לחינוך שלהם, הפלאש הזה הוא בעקבות עבודת מחקר בפימינזם, אלימות ופירסום. אני ממליץ בחום על "מיתוס היופי" של נעמי וולף. אם את מודאגת לשלום הנפש של ילדינו הרכים, תתחילי עם התלמידים ב"עבודי קריאטייב בית ספר לפירסום" שבו את עובדת ותגידי להם לא לזבל את השכל של הילדים הרכים שלנו (ומבוגרים). אני סה"כ משתמש באותם כלים שבהם פרסומאים משתמשים כדי לעשות רווח כלכלי על חשבון אלה ש"קל להשפיע עליהם". נ.ב. שיזדעזעו, זה טוב לאופי שלהם על פי רוב הפילוסופים.

אני אתקן את דברי

תעיף את הפונט הילדותי, למען אנשים בוגרים כמוני. הייתי בטוחה שנכנסתי לאתר חביב עם בובה שיתנו לי להלביש אותה, ובמקום זה קיבלתי סכין מנתחים והרבה דם. בקיצור אני אוהבת הפתעות, אבל לא הפתעות מרושעות.

leshemAmit

New member
את לא חייבת להכליל כדי להצדיק את עצמך

למען "מבוגרים כמוני", ו"ילדים" שיכולים להזדעזע כמוך. את לא חייבת לדבר למען האנושות, אני בטוח שיש לרובם פה ויכולות לתקשר. אם את אישית לא אוהבת אז תגידי שאת אישית. בסופו של דבר היום ילדות בנות 16 עושות ניתוחים פלסטיים, בגיל 10 צובעות את השיער, עושות דיאטה מרגע שהן לומדות לקרוא את רשימת הקלוריות שבגב האריזה ו... טוב אני יכול להתפלצף שעות על זה. אנחנו חיים בעולם שמטפח אלימות עצמית (ובלי להזכיר אלימות כלפי אחרים). כמה שהייתי רוצה ליחד את זה לעולם המודרני זה אפילו לא עניין של היום, בכל העולם בכל הזמנים אנשים השתמשו ב"עינויים" כדי להיות יפים יותר בעיני המוסכמות החברתיות, בעיני המין השני ומוצלח בעיני המין שלו. מתוך מאות שראו באינטרנט, עשרים שראו "תחת פיקוח" שלי וביקורת של מרצה שאני מבטיח שהיא יכולה להיות חדה עם הביקורת שלה, את השניה שהתלוננה על הביקורת. אם נתייחס רק לעשרים שקיבלתי מהם חוות דעת פנים מול פנים, מדובר ב-5% שהוטרדו מהאלימות.

sherban

New member
לא קראתי את המחקר

אבל למה הסרטון הזה פונה אל הגבר? גם נעמי וולף מטילה את האשמה על המין השני? כאילו הגבר מחליט שהאישה צריכה לעבור את השינויים? אין לנשים אישיות? הן לא אחראיות לגוף של עצמן? חשבתי שפמיניזם זה כשנשים לוקחות אחריות לגורלן. לא כשהן זורקות את האחריות על מישהו אחר. ממחקר לא מדעי שערכתי בין מכריי/מכרותי לאורך השנים נתגלה ש- א. רוב הגברים שונאים ציצי עם סיליקון ב. רוב הנשים שעוברות ניתוחים קוסמטיים, עושות זאת למרות הפצרות מצד סביבתן התומכת שלא יעשו אותם. ג. לפני 10 שנים כל הבנות שהכרתי אמרו שלעולם לא ילבשו חוטיני כי זה לא נוח וכי זה רק בשביל לרצות את הבנים. איכשהו הן כולן בכל זאת יישרו קו בינן לבין עצמן ולכל אחת יש היום לפחות חוטיני אחד במלתחה. לחלקן יש רק חוטיני. בקיצור, מסר בעייתי משהו. לא קניתי. חוצמזה הסרטון עשוי חביב. היו שם גם בטקסט וגם באנימציה רגעים משעשעים ביותר. אבל יש לבחורה נטיה מוזרה שמאלה. אם הית עושה flipלדמות בזמן העבודה (מומלץ בחום!) נראה לי היית רואה את זה גם. שלושת הסכינים שיוצאים בו זמנית אמנם חוסכים זמן אבל זה נראה כאילו כבר התעצלת. offset קטן בתיזמונים שלהם היה עושה לך ים של טוב. או עם שלושלתם היו מונחים זה לצד זה (אפילו אם היו דורשים רק לחיצה אחת במקום שלוש) נב. באופן מוזר אהבתי שיש לידיים שלה שיניים - כמו לובסטר. אמנם גם כאן טמון איזה מסר בעייתי. אבל הוא פחות דוגמטי ומטיף. וגם איפשהו פועל באופן לא מודע כנגד המסר המוצהר של הסרטון.

leshemAmit

New member
כיף, דיון.

טוב, אז וולף לא מאשימה את הגברים אלא את הנשים שלא יוצרות מוסכמות חברתיות וכו' משל עצמן אלא מסתמכות על נקודת המבט של הגבר. היא פונה למין שלה ואני פונה למין שלי. אני אישית מאמין שכולם מכניסים את עצמן לסטיגמות, מבנים חברתיים, סוציולוגים ופסיכולוגים. אנחנו נמשכים לדברים שבינם ובין סקס יש קשר ממש רופף. עובדה שלכל חברה, לפני עידן הגלובליזציה, היו העדפות מיניות כל כך שונות שמישהו מחברה אחרת היה חושב שהבחורות היפות שלהם נראות מזעזע. מה שאני לא אוהב זה שהיום אנשים כבר אמורים להיות מודעים לזה אבל עדין סוגדים למה שמראים לנו בטלויזיה כאילו זו איזו אמת אבסולוטית. ובמקום לפתח טעמים יותר אישיים שמתבססים על הנסיון האישי והסטיות האישיות שלהם, יותר מידי אנשים מחפשים את אותן בחורות דמיוניות, שיצרו במאים, שסוחבים תיסכולים מיניים מגיל ההתבגרות שלהם, ואח"כ צריכים להיות מתוסכלים מזה שהם לא מצליחים לעמוד בקריטריונים של כל מיני דיוות שאפילו השחקניות שמגלמות אותן בסרטים אינן באמת כמוה. שלושת הסכינים הם רק חצי עצלנות, ההתפצלות הראשונה שלהם זה מין "הפתעה", אח"כ הן מתחברות כי חשבתי שככה יהיה זה "סוגר מעגל" יותר מאוחר, לאחר שסיימתי את כל הסרטון והעברתי אותו לצפיה אצל כמה אנשים, הבנתי שזה לא נראה טוב ההתחברות שלהם לפני הנעיצה בפחית אבל היו לי כל כך הרבה דברים לעשות ולשנות את הסרטון מהאמצע היה עושה לי יותר עבודה מזמן. אני מודע לבעיתיות שבין העיצוב של הידיים והרגליים לעומת המסר. כבר כמה זמן שאני מעוות את הידיים והרגליים של הדמויות שלי מכל מיני סיבות אז כדי לבסס את הסגנון איור שלי עשיתי אותה גם טיפה מעוותת (לרוב אני מעוות יותר ופה התפשרתי פה).

אסף 212

New member
מאוד מרשים :)

אהבתי מאוד את הסרטון, במיוחד את השפריץ של הדם.

השפריץ של הדם?!?

זה החלק הכי גרוע של הסרט, למעשה הוא היה סביל עד לקטע של החלפת השיער לבלונד.

למעלה