כיף, דיון.
טוב, אז וולף לא מאשימה את הגברים אלא את הנשים שלא יוצרות מוסכמות חברתיות וכו' משל עצמן אלא מסתמכות על נקודת המבט של הגבר. היא פונה למין שלה ואני פונה למין שלי. אני אישית מאמין שכולם מכניסים את עצמן לסטיגמות, מבנים חברתיים, סוציולוגים ופסיכולוגים. אנחנו נמשכים לדברים שבינם ובין סקס יש קשר ממש רופף. עובדה שלכל חברה, לפני עידן הגלובליזציה, היו העדפות מיניות כל כך שונות שמישהו מחברה אחרת היה חושב שהבחורות היפות שלהם נראות מזעזע. מה שאני לא אוהב זה שהיום אנשים כבר אמורים להיות מודעים לזה אבל עדין סוגדים למה שמראים לנו בטלויזיה כאילו זו איזו אמת אבסולוטית. ובמקום לפתח טעמים יותר אישיים שמתבססים על הנסיון האישי והסטיות האישיות שלהם, יותר מידי אנשים מחפשים את אותן בחורות דמיוניות, שיצרו במאים, שסוחבים תיסכולים מיניים מגיל ההתבגרות שלהם, ואח"כ צריכים להיות מתוסכלים מזה שהם לא מצליחים לעמוד בקריטריונים של כל מיני דיוות שאפילו השחקניות שמגלמות אותן בסרטים אינן באמת כמוה. שלושת הסכינים הם רק חצי עצלנות, ההתפצלות הראשונה שלהם זה מין "הפתעה", אח"כ הן מתחברות כי חשבתי שככה יהיה זה "סוגר מעגל" יותר מאוחר, לאחר שסיימתי את כל הסרטון והעברתי אותו לצפיה אצל כמה אנשים, הבנתי שזה לא נראה טוב ההתחברות שלהם לפני הנעיצה בפחית אבל היו לי כל כך הרבה דברים לעשות ולשנות את הסרטון מהאמצע היה עושה לי יותר עבודה מזמן. אני מודע לבעיתיות שבין העיצוב של הידיים והרגליים לעומת המסר. כבר כמה זמן שאני מעוות את הידיים והרגליים של הדמויות שלי מכל מיני סיבות אז כדי לבסס את הסגנון איור שלי עשיתי אותה גם טיפה מעוותת (לרוב אני מעוות יותר ופה התפשרתי פה).