Linkin Park!!!!~

IdaNSY

New member
Linkin Park!!!!~

ברוך השם פתחו כאן פורום נורמלי!! אני הצעתי את עצמי למנהל..אבל לא רצו..חפיפ! כל מי שיש לו בעיה עם לינקין ...שיטוס מפה! איזה מוזיקה פצצתית הם עושים!! אני שומע גם מטאל ופרוגריסיב...אבל לינקין הם הכי טובים בעולם!! icq-106599378 בתודה עידן נקווה שיהיה פה דיבורים טובים עליהם...

shay or eli

New member
סתם לידע כללי

וכי משעמם לי איזה מטאל ופרוגרסיב אתה שומע?

IdaNSY

New member
מטאל ופרוגריסב

בשבילך Dream Theater Pantera Cradle of filth Manowar SlipKnot Spaltura יש לך עוד שאלות?...

Innocent Smile

New member
סליפנוט../images/Emo5.gif

סליחה, לא משהו אישי נגדך... פשוט אני מרגישה צורך מוזר להקיא כל פעם שאני שומעת את השם הזה..

IdaNSY

New member
למה אחותי?!

סליפנוט להקה טוב.. ואני בטוח שתאהבי יותר את פנתרה... כי היא להקה ממש ממש מצוינת

lp2002

New member
סליפנוט ופנטרה להקות מצויינות

אני אומנם לא ממש מתחבר למוזיקה שלהם אבל בהחלט תמיד כיף לשמוע אותם

Innocent Smile

New member
מה לעשות?

אני ילדת פאנק תמימה... כל הרעש הזה מפחיד אותי
נשמע מעורר רחמים, נכון?
ועל תשאלו אותי למה אני כאן...

PowerPuff-Girl

New member
יש לי סיפור מצחיק!

אם כבר מדברים על סליפנוט... אז מי שמבין יודע שהם מ- des moined-iowa בארה"ב... בקיצור אמא שלי הייתה גרה שם. וסבתא שלי גרה שם+דודים שלי וכל שנה אני טסה לשם. אה כדי להבהיר קטע מסויים, אמא שלי תמיד היתה אומרת לי איזה שטויות אני שומעת וזה סתם צעקות וכאלה דברים. בקיצור גיליתי שסליפנוט משם אז אמרתי לאמא שלי אמא בואי תראי איזה להקה יש מאיפה שגרת.. היא חושבת לעצמה איזה יופי יש להקה וזה, היא באה, רואה את הקליפ... ולרוב הפתעתי התגובה שלה הייתה: "הממ... nice.." מהה?? לינקין פארק זה צעקות וזה נייס?!! ואז היא כבר התפוצצה מצחוק כי היא ראתה שעליתי עליה... נכון אמא לינקין פארק צעקות וסליפנוט ממי! דרך אגב יש להם שירים טובים לזאת שאמרה שהיא מקיאה..

ExoduS

New member
סתם שתדע על מה אתה מדבר.

Cradle of filth זה בלאק. Spaltura זה ת´ראש. Manowar זה הבי. גם פנתרה זב יותר פאוור\ת´ראש מאשר פרוגרסיבי. אתה רואה, כל יום תלמד משהו חדש.

Nightwish-boy

New member
פנטרה פאוור? יותר ת´ראש לדעתי

ואת sepultura (אפ אפ אפ! תכתוב כמו שצריך! איזה מין דוגמה אתה נותן?!) אני כבר לא מצליח להגדיר לשום כיוון... הם בלתי גדירים בעליל. וקריידל של היום זה כבר פחות בלאק... נראה לי מאז MIDIAN הם הרבה פחות בבלאק... שלך דור

IdaNSY

New member
סבבה ותודה:)

למדתי כמה דברים על סוגי מוזיקה אבל מכיוון שזה פורום של לינקין פארק!!! אז אני ייתן לכם דוגמא למשהו שאני לא אוהב לפי דעתי לא מעריכים את לינקין פארק.. והפרסום שלהם הוא קטן יותר ממה שהוא צריך להיות icq-106599378

Nightwish-boy

New member
חחחחחחח אין מספיק פרסום?

לינקין פארק מופיעים כל שניה באמטיוי ובכל חור אפשרי אחר! כמה פרסום אפשר לתת ללהקה עלובה אחת?! להקות מצליחות שאני מאוד אוהב כמו קריידל אוף פילת´ לא מפרסמים בכלל ואני לא מתלונן אז אתה מתלונן על הפרסום של לינקין? זה כבר לגמרי מוגזם! תפקח את העיניים!

Nightwish-boy

New member
איפה אתה חי, תגיד לי?

לינקין פארק מופיעים כל שניה באמטיוי ובכל חור אפשרי אחר! כמה פרסום אפשר לתת ללהקה עלובה אחת?! להקות מצליחות שאני מאוד אוהב כמו קריידל אוף פילת´ לא מפרסמים בכלל ואני לא מתלונן אז אתה מתלונן על הפרסום של לינקין? זה כבר לגמרי מוגזם! תפקח את העיניים! שלך דור

IdaNSY

New member
מה אתה גנוב?!

אני לא מדבר רק על האמ טי וי... ואל תקרא להם להקה עלובה...כי אתה לא נראה יותר למרות שקרדל אוף פילת להקה מצויינת ובאמת להם בכלל אין פרסום ואז מה...לפנתרה בכלל אין פרסום... אבל מכיוון שאני מת על לינקין פארק...ככה אני אומר ומה אתה מתערב בכלל...אתה בכלל לא מכיר את לינקין פארק...

Nightwish-boy

New member
נו באמת

דוחפים ת´להקה המסריחה הזאת לכל חור אפשרי! נמאס מהם! פשוט נמאס! לפנטרה נתנו הרבה פרסום רק שאמ... הם לא הוציאו דיסק כמה שנים טובות. ולקריידל אני באמת לא מבין למה... ואני מכיר את לינקין יותר ממה שאתה מכיר את קריידל. שלך דור

IdaNSY

New member
ועוד משהו...

אין לעזאזל בוחרים פה את המנהל של הפורום?... ואיך אפשר להציע מועמדות

ExoduS

New member
זה פשוט מאוד.

sepultura שהיו ת´ראש לכל דבר הפכו למשהו בילתי מוגדר (אני עדיין קורא להם ת´ראש, לזכר הימים הטובים). גם קריידל היו בלאק טהור והפכו לבלאק פחות טהור (הרבה פחות) אבל הם בכל זאת בלאק!

Negative Creep

New member
sepultura

לפני כמה זמן קראתי שמקס קבאלרה הגדיר את המוסיקה שלהם extreme metal... אבל מה זה חשוב...

למעלה