LINUX על מחשב נייד

philips

New member
LINUX על מחשב נייד

אני חדש יחסית בתחום הלינוקס אך ממש לא בתחום המחשבים.. יש לי מחשב נייד CELERON 500 שאינו בשימוש וחשבתי להשמישו באמצעות LINUX חביב מדובר במחשב ACER מדגם 508DX... אני מעוניין להתקין עליו LINUX וכמובן גם כרטיס קול וכרטיס רשת וכו´... שאלותיי הן כמה.. 1. איזה מגרסאות ההפצה של LINUX עדיפה לניידים..אם יש כזו 2. היכן יש אתרים עם DRIVER של התקנים בשביל LINUX 3. האם יש למישהו מחשב כזה/דומה שעליו מותקן LINUX ומוכן לתת טיפים בתודה מראש... נ.ב. למי שצירך עזרה טכנית בכל תחום אחר- תפעול,תכנות,תקשורת נתונים וכו´ מוזמן לשאול בפורומים הרלבנטיים ואשמח לעזור

קשוח

New member
אתמול התקנתי לינוקס

על מחשב נייד בעיקרון זה אמור לעלות אבל תמיד יכולה להיות בעיה כשם שיכולה להיות בעיה במחשב רגיל לעניין איזה הפצה אני התקנתי לינוקס suse

hazgul

New member
אהלן פיליפס

אני רואה שהגעת לתחום הלינוקס. אני אישית התקנתי סלקוור על נייד, ופועל פיקס. האזגול

philips

New member
הממ

ניסיתי גם MANDRAKE 8.1 וגם SLACKWARE כרגע הבעייה העיקרית היא חוסר תמיכה בכרטיס רשת PCMCIA.. הוא רוצה שאני אעשה הרבה דברים מסובכים ואין לי כ"כ זמן אז נראה לי שאוותר על ה LINUX... למרות שדווקא די התרשמתי לטובה מה MANDRAKE... שווה לי גם לנסות את REDHAT??? יש לי את 7.1 אין לי כוח לקמפל דרייברים.. יש תוכנות שיוכלו להוסיף לו לבד את התמיכה בכרטיס????

אשכר

New member
היה לי REDHAT על ואיו של סוני

VAYO פנטיום שלוש של SONY, ועבד בסדר REDHAT גירסא 6 נקודה משהו) אבל הורדנו אותו כי זה לא היה שימושי (אתה רוצה את הנייד שלך בתור שרת???

philips

New member
לא שרת...

סתם רציתי לנסות את הפרספקטיבה ה LINUX...בסוף זה עובד בסדר עם RED HAT למרות שהרוזלוציה לא משהו ואני לא מצליח להילחם בזה... גם הממשך של ה GNOME לא משהו ואני לא מצליח להתקין KDE...

קשוח

New member
התקנתי מסיסק מקורי של

SUSE אם אתה חדש אני לא ממליץ בשלב ראשון להתקין מהאינטרנט בכל מקרה זה אפשרי לעניינינו עדיין לא הצלחתי להגדיר לו את הרזולוציה כמו שצריך מה שאומר שהמצב בטטה אז חשוב טוב קודם על איזה מחשב אתה מתקין

למעלה