listen up

kit k@t

New member
listen up

i need someone in the (pretty much) same time zone as i am, US or Canada.., i need to talk to someone. anyone? write an ICQ number or something.... kat

justnoa

New member
אמממ

אני לא באזור הזה אבל אולי זה עדיין יעזור 165010499

JMSixfeetsmall

New member
ICQ #

146067334

jusmin88

New member
אם זה יעזור ...

אני עוד מעט עוברת לגור בקנדה ... 166472455

MissUnKnown

New member
_____

ילדה תלמדי כבר לשרשר... אוף איתך??? אני לא ביקשתי את האיסקיו שלך נכון??? אז למה את מגיבה אליי???בעעעעעעע

MissUnKnown

New member
_____

i am... just grrrrrr im going to se matrix reloaded today....and i want to talk to you...when are you online acoording to the israely clock?

MissUnKnown

New member
____

בסוף לא ראיתי את זה בגלל שהקולנוע הדפוק לא הקרין את זה...בעעע עצבים...בכול מקרה נכנסו לראות אנגר מנגמנט...אממ היה סביר...יחסית לשרא הזבל שהקרינו... בטח לדבר עם אליאב...
he is soooo cool!!!!

CosmikDebris

New member
רילודד זה גם חרא :) היית הולכת

לראות FINDING NEMO - זה איכות. בלי כל הזיוני שכל של המטריקס... פשוט ענק. בכל מקרה אני באמת מגניב, דווקא לא. חחח יותר מדי צרות עם בנות. גירלס סאק! באט יו גאט טו לאב אמ.

Gaily Trinity

New member
Great, 'cause you're slut?../images/Emo110.gif

i didn't fully understand the statement i would love to recieve an explanation may the force be with you my friend!

MissUnKnown

New member
______

סתכל לא היה לי אופציה אחרת...הקולנוע הקרין 2fast 2 *something* how to lose a guy in 10 day

feeler

New member
סליחה, אבל...

די כבר, מה זה התגובות האלה שלך?! בסך הכל אנשים, מה את רוצה? אם זה עד כדי כך מפריע לך תמצאי פורום שקט ומסודר.

נעמצי

New member
קאט,

אבא שלי טוען ש אי סי קיו מביא צרות למחשב..... אנחנו נישאר עם המסרים.............. אוקיי?-

למעלה