liti מנהלת פורום ו לא???תודה לך

orlu

New member
liti מנהלת פורום ו לא???תודה לך

וסיפור שכתבתי בפורום שורשים ואם היית מלמדת אותי גם איך לא לכתוב אותו פעמיים אלא לתקתק מפורום לפורום היה גדול. אז ככה. היום בתכנית של ירון אנוש ברשת ב, היה מפגש בין שני ילדים בני 70+ הילד חיפש את משפחת נוימן מבודפשט נקב בשמות הילדים והוורים והיום היה מיפגש ועידה טלפוני בינהם. מזה מרגש נהדר ניפלא..אחרי 61 שנים מצא הילד את הילדה ממשפחת נויימן ששימשה לו בית בעת המלחמה.

liti

New member
מאוד פשוט!

כדי לשמור את הטקסט שאת רוצה להעתיק לוחצים כך: ctrl+a (זאת אומרת- עלייך ללחוץ על המקש CTRL מתחת למקש SHIFT ועל האות A) מסמן את הטקסט בכחול (אפשר לסמן רק חלק ממנו בעזרת העכבר) ctrl+c מבצע את פקודת ההעתקה (את לא רואה שום שינוי על המסך) מכאן יש לעבור למקום אליו את רוצה להעתיק את הטקסט החדש ואז ללחוץ על ctrl+v והטקסט יועתק למקום אליו את רוצה (אפשר גם עם עכבר ימני ואז ללחוץ על הדבק/PASTE) ממתינה לסיפור!

orlu

New member
liti דרלינג בגילי זה לא מספיק|תרופה

כניראה צריך הדגמה...... יש מצב ל
על כל מקרה חןוחן על הייעוץ.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ל orlu

לא הבנתי, אם רק הגבת להסבר של liti, או שאת רוצה הסבר נוסף. (לא יזיק שוב) אנסה להסביר את הדרך שבה אני מעתיקה טקסטים: בעכבר, להעביר קליק שמאלי על כל הטקסט שרוצים להעתיק/להעביר. ללחוץ בעכבר בקליק ימני ישירות על הטקסט המסומן (כחול). בחלון שנפתח ללחוץ בקליק שמאלי על copy (העתק). אין שום שינוי במסך. נכנסים למקום שאליו רוצים להעתיק את הטקסט, ושם על "הדף" הריק, ללחוץ בעכבר בקליק ימני. בחלון שנפתח, ללחוץ על paste (להדביק), והופ, קסם, הטקסט מופיע בדיוק בפורמט שממנו הוא הגיע. מקווה שהצלחתי להעביר לך בברור. בהצלחה. evike

orlu

New member
evike חביב מצידך לעזור למוגבלים|חמס

אמה מה...... אני לא מצליחה להעביר לקישור בפורום אחר. אנסה בערב כעת אני בעבודה לא הכי פנוייה, את יודעת מידי פעם מדלגת ומבקרת את הפורומים אבל נסיונות לצערי הם ארוכי טווח.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif orlu

נכנסתי לאחד מהמועדפים שלי, פתחתי קטע אקראי, סמנתי, והעברתי לפורום שלנו. והנה הקטע במלוא הדרו. (בתקווה שישאר גם אחרי לחיצה על שלחי. תכף אשלח ואראה. evike היום אני מתעוררת לי בבוקר וחשכו עיני החוט של הטלפון קרוע וחסר לו חלק של 10 סנטמטרים אז קודם כל נבהלתי כי חשבתי שהיא בלעה אותו ואין לי משג מאיפה הייתי מביאה עכשיו כסף אם הייתי צריכה ללכת איתה לוטרינר עכשיו אחרי שמצעתי את החתיכה החסרה הגעתי למסקנה שהיא פשוט פושעת אין לה מה לעשות אז היא אוכלת לי את החוט אז עכשיו עד שאני אתקן את זה אין לי טלפון בחדר אבל איך אפשר לכעוס עליה היא כזו מתוקה והיא בסך הכול בת 7 חודשים ריטה ריטה בואי נאכל ביחד פיתה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifהצליח! ../images/Emo6.gif

ברק 188

New member
לא בטוח, אבל הבינה

orlu ,הנכתב לא על מנת להעליב,פשוט אני מבין אותך טוב גם אני כזה.

orlu

New member
זה בסיידר צריכים כרית חבטות???

אני לרשותכם לא עדיין לא נסיתי לא היה זמן אבל אדווח על תוצאות הניסוי הראשון בהקדם לילה טוב

למעלה