live 1966

orenharp

New member
live 1966

שלום, האם מישהו מהמכובדים מכיר הופעה נוספת שראתה אור על דיסק או בכל צורה אחרת (...) מאותה השנה? ההופעה היחידה שאני מכיר היא ההופעה בה צועקים לו ג'ודאס!, אחת ההופעות הטובות ששמעתי בחיי הקצרים. רציתי לדעת אם יש עוד חומרים מוקלטים מאותה השנה עם אותם הנגנים לייב. תודה.

Chocoholic

New member
כמובן

1966 ללא ספק שנה מדהימה לדילן. גם 1965. ההופעה של Live 1966 ממאנצ'סטר היא בין הטובות, לא רק בגלל האיכות אלא גם בגלל התוכן וההתנהלות (לא בטוח שדילן חושב ככה
) אולם זה גם הדבר היחיד שניתן להשיג בצורה רשמית, כי הוא יצא בצורה רשמית; מעבר לזה צריך להיכנס לעולם הבוטלגים הגדול והמורכב שגם לא אוכל להרחיב עליו כאן יותר מדי. לי לדוגמה יש הופעה משפילד, מאותו סיבוב הופעות ועוד תוכנית רדיו אמריקאית מינואר, שבמהלכה הוא מתראיין ועונה לשאלות של מאזינים שמתקשרים לאולפן... משהו די הזוי. ידוע לי גם על קיומה של הקלטת ההופעה בברמינגהם ואני בטוח שיש עוד כמה דברים. תתחיל עם האתר bobsboots.com , בטח שם תמצא עוד כמה.

יש הופעה מעולה מסידני מ1966

מחולקת לחצי ראשון אקוסטי,חצי שני אלקטרוני לפרטים וכו איסיקיו: 257780298 יש עוד הרבה הופעות מעולות מהשנים 65-66 כמו שכבר אמרו, את חלקם הגדול אפשר להשיג דרך האינטרנט,אבל אסור לדסקס על זה פה...

orenharp

New member
תודה תודה תודה

אני כבר "אשיג" את החומר המעניין הזה. אורן.

XCLASS

New member
מוזר...

בדיוק קראתי על האלבום הזה כאלבום הכי טוב של דילן וחיפשתי מקום זול לקנות בו אותו (יש המלצות?) חוץ מזה רציתי לשאול מה מיוחד ב Rolling Thunder Revue.?

orenharp

New member
אם אתה מתכוון להופעה 66?

אם אתה מתכוון להופעה 66 אכן לדעתי מדובר בהופעה הכי טובה של דילן ובכלל באחת ההופעות הטובות ששמעתי. לעומת ההופעה שיצאה על דיסק מ 64 שם דילן נשמע חמוד וטוב לב ההופעה הזאת המחושמלת להפליא (דילן אפילו מאמץ את הנגנים שלו ואומר להם לנגן חזק במיוחד) ניתן לשמוע את דילן דווקא בפאן הלא כלכך נחמד שלו והטוב יותר שלו (בעיני כמובן). הסאונד מעולה והחומר שהוא בחר לנגן מעולה אף הוא בגרסא המחושמלת. שווה שווה שווה. לגבי הרולינג פאנדר?.. אמממ אישית אני לא חושב שיש מה להשוות. הסאונד שלו מתאפיין יותר בסגנון הנוטה לקאנטרי, הוא צרף את הכנרת סקלרט ריוורה שעושה עבודה מצויינת וג'ון באאז מוסיפה אף היא. שווה שיהיה בבית. 66? חובה שיהיה בבית.

למעלה