LIVE 8 בלונדון- עזרה דחוף

keren678

New member
LIVE 8 בלונדון- עזרה דחוף../images/Emo53.gif

נקלעתי לצרה... אני מוכרחה להיות במופע הזה! זה הזדמנות של פעם ב.. וגם לא הייתי בחו"ל אף פעם. וחבל יהיה לי להחמיץ את המופע הזה! האם אתם יודעים אם יש קבוצות מאורגנות של ישראלים שיוצאות ללונדון לצורך המופע? אני מבררת כעת אם יש בכלל כרטיסים למכירה ודילים של טיסות, אכסניות, בתי מלון וכו.. יש לי בעיה עם מי אטוס ויתכן שאאלץ להתפשר ולטוס לשם לבד.או לוותר על הרעיון. וזה לא נעים להיות במדינה זרה לבד. וד"א זה לא כמו לסוע לתאילנד שם אפשר להתחבר מיידית לשאר ישראלים ואחרים. תאינלד זה סיטואציה שונה לחלוטין! מאחר שאחותי בצבא לא מאפשרים לה לטוס בכלל.עם האחים שלי אי אפשר וגם לא עם קרובי משפחה. כמעט כל החברות שלי סטודנטיות ומהלך חודש יולי הן לומדות למבחנים. אין ביכוי לבקש דחיית מבחנים. ד"א אני לא סטודנטית ועובדת במשקרה חלקית כך שזה מתאפר לי ואין לי שום מחוייבות.זה פספוס לא לנצל את זה. 2 חברות שלי שאינן סטודנטיות לא יכולות. האחת לא מראה מספיק התלהבות לבוא, וכמה שניסיתי לשכנעה אין סיכוי כלל. השנייה חוסכת לאוטו (ןבצדק, למה שאתערב בסדרי העדיפויות שלה? זו זכותה) אז כפי ששמתן לב אני במבוי סתום!!!!! יש לי כמה מכרות באנגליה ובווילס. הבעייה שבקושי פעם בחודש הן טורחות להשיב לאימייל. הסיכוי לתאם איתן משהו שואף לאפס. קיצור, אחרי שהתבכייתי פה על מר גורלי יש הצעות למישהו/י מה לעשות בנדון?

JaneGrey

New member
unfortunatly

there were tkts only fir a limited number of ppl if you answered a question in the british papers and they dont have any more tkts. but they have a consert in london in the 28th of june and i think there is another date also, it's sold out but there are always dealers outside who sell it expensively. good luck and you can check in www.aloud.com for shows

0mroosh

New member
אמ.. יש חברה מיוחדת שאחראית

על טיסות להופעות מהארץ. חפשי כאן בדפי הפורום, פרסמו קישור.

lol lypop

New member
if you want it that badly

you can come here- Canada, victoria bc, and we can go together to seattle.
have a good day

למעלה