LIVE AND LET LIVE!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
LIVE AND LET LIVE!

למד אחרים ולמד מאחרים תחיה בשביל לחיות תשתחרר כי הרגשות שלך רוצות לצאת החוצה ולהסתדר ביחד עם אנרגיות ורגשות של אחרים

אח... האור הניצחי

יש כאן קונפליקט קטן- מצד אחד יש את השיחרור של להגיד מה שבא לי, סתם כי בא, מצד שני הוא מדבר על אור רוחני ודווקא היא סותרת את ה"לעשות מה שבא לי" שמובא כאן כקללות, הרי זה לא חיובי (מישהו טוען אחרת?) יש את הכלא החיצוני והפנימי, אנחנו צריכים להגדיר את זה לעצמנו כי אנחנו יכולים להיות בבית כלא אבל להרגיש הכי חופשיים שבעולם
או להיות פיזית משוחררים ביותר אבל בפנוכינו יש בלאגן אחד גדול, התכנסות פנימית וחוסר חופשות לחלוטין!

IC4

New member
למה לדעתי זה לא סתירה אלא התאמה

מה שבא לך זה בעצם לא "סתם" אלא משהו שאתה מרגיש רצון לעשות כלומר תגיד מה שאתה רוצה, כי מטרה למה שאתה רוצה להגיד לי אישית לקח קצת זמן להסתדר עם זה כי כצופה מושבע של סאותפרק 50% מהמילים שאני אומר חסרות חשיבות מעבר להומור אבל זה לא אומר שטוהר המילה לא יכולה להשמר במה שבאמת ראוי להשמר ומבית כלא אפשר להשתחרר בשלב מסוים (אמנם לא בקליפורניה אם רצחת בנאדם ואז אתה אולי מת אבל...דע מלכתחילה לא לרצוח שום דבר
) בקיצור - השחרור של עצמך בא ביחד עם מה שאתה, ולא סותר אותך

אז זה כן סותר

כי הוא כותב שם לא רק על הרצון אלא גם על כך שהוא עושה זאת! ואני לא אתחיל להתווכח על השאר, אלא פשוט אגיד לך ש: המילים בסאות´פארק הם 3/4 מילים גסות וקללות (אם לא יותר) אז אם כך- אתה מדבר 37.5% קללות וגסויות, ולא ברור לי מהו טוהר המילים בקטע הזה. השחרור שהזכרת- שיחרור עצמי, רוחני, השיחרור הכי חשוב שבן אדם צריך ויכול לחוש! ותודה על הטיפ

למעלה