Live at Pompei

Hurakano

New member
Live at Pompei

למה ההופעות שהם נותנים שם הן ללא קהל ? מה הקטע ?

אלו אינן "הופעות" במובן הטכני

של המילה. הסרט נועד להיות משהו דומה לוידאו-קליפים המוכרים לנו היום, לא לשם תיעוד הופעות חיות של הלהקה.

N a V e

New member
פומפיי

הרגע בו צפיתי בפומפיי לראשונה היה אחד הרגעים שהבנתי מה ערך המוזיקה בחיים שלי ועד לאיזה שיאים של אנגריות/עוצמתיות/כיף/הנאה/סיפוק/טירוף/אקסטזה היא יכולה להביא אותי. פומפיי הוא בעיני הדבר המייצג ביותר את הלהקה.ואני לא בטוח שיש צורך לנמק

Shakty

New member
אוף זה כל כך נכון.

פעם היו משדרים את זה בטלויזיה החינוכית בצהריים... איפה הילדים של היום עם הזבלה ששולט (שולת :) ) היום במוזיקה... עצם הרעיון לסוע לאיטליה עם כל הציוד ולתת הופעה חיהה (מתה ?) ללא קהל. לדעתי הביצוע הטובים ביותר שלהם EVER ל SAUCEFULL , CAREFULL ו SET THE CONTROLS ... גם ECHOES מצויין אבל אני מעדיף גרסה אחרת מהופעה חייה עם מילים שונות. עד היום אני זוכר את עצמי עומד במרחק של 2 סנטימטר מהמסך כשהמשאיות לאט לאט פורקות את הציוד. והתמונה של ווטרס מראה לגונג מי פה המלך :) לא יוצאת לי מראש גם אחרי 15 שנה.

Hurakano

New member
ועוד דבר

לגבי Echoes , הבנתי שיש שם שירים שיש להם גירסה אופיינית לאלבום (כמו LTF, ותקנו אותי אם אני טועה...) אז אשמח אם מישהו יגיד לי איזה שירים הם בגרסה קצת שונה באלבום הזה

rainbow demon

New member
אם את מדברת על פומפיי, זה לא נכון

ECHOES הוארך ב2 דקות כמעט (אם כי קשה לקרוא למה שהוסיפו חלק מהשיר) SET THE CONTROLS הוארך ל10 דקות כמעט אמנם A SAUCERFUL OF SECRETS קוצר בשתי דקות אבל זה לא נכון להגיד שהם קיצרו את השירים הארוכים.

הדיון כבר עבר מפומפיי לאלבום Echoes

השאלה היתה על אלבום האוסף, אשר יצא לפני כמה שנים. אכן, כל השירים הארוכים - echoes, Shine on, וכו', קוצצו, ע"מ שיוכלו להכנס לאלבום.

למעלה