הרגע בו צפיתי בפומפיי לראשונה היה אחד הרגעים שהבנתי מה ערך המוזיקה בחיים שלי ועד לאיזה שיאים של אנגריות/עוצמתיות/כיף/הנאה/סיפוק/טירוף/אקסטזה היא יכולה להביא אותי. פומפיי הוא בעיני הדבר המייצג ביותר את הלהקה.ואני לא בטוח שיש צורך לנמק
פעם היו משדרים את זה בטלויזיה החינוכית בצהריים... איפה הילדים של היום עם הזבלה ששולט (שולת ) היום במוזיקה... עצם הרעיון לסוע לאיטליה עם כל הציוד ולתת הופעה חיהה (מתה ?) ללא קהל. לדעתי הביצוע הטובים ביותר שלהם EVER ל SAUCEFULL , CAREFULL ו SET THE CONTROLS ... גם ECHOES מצויין אבל אני מעדיף גרסה אחרת מהופעה חייה עם מילים שונות. עד היום אני זוכר את עצמי עומד במרחק של 2 סנטימטר מהמסך כשהמשאיות לאט לאט פורקות את הציוד. והתמונה של ווטרס מראה לגונג מי פה המלך לא יוצאת לי מראש גם אחרי 15 שנה.
לגבי Echoes , הבנתי שיש שם שירים שיש להם גירסה אופיינית לאלבום (כמו LTF, ותקנו אותי אם אני טועה...) אז אשמח אם מישהו יגיד לי איזה שירים הם בגרסה קצת שונה באלבום הזה
ECHOES הוארך ב2 דקות כמעט (אם כי קשה לקרוא למה שהוסיפו חלק מהשיר) SET THE CONTROLS הוארך ל10 דקות כמעט אמנם A SAUCERFUL OF SECRETS קוצר בשתי דקות אבל זה לא נכון להגיד שהם קיצרו את השירים הארוכים.