Live At Pompeii DVD

malolds

New member
Live At Pompeii DVD

הרגע סיימתי לראות את ה DVD של פומפיי - נהדר! מומלץ לכולם לראות. מלבד ההופעה המקורית (שנמצאת בדיסק) יש גם את גרסת הבמאי שמכילה קטעים מהקלטות של DSOTM , רעיון עם הבמאי, תמונות, ליריקה, ועוד ועוד ועוד מאוד מומלץ, נראה נהדר ומאוד מלוטש בגרסת ה DVD וגם מאוד זול!! עלה לי 79.90!!! (אולי כי קניתי באילת??) זה המחיר הסטנדרטי לדיסק? אהה ועוד משהו, מתי יוצא PULSE ל DVD או עוד דברים של פינק פלויד? וראיתי בחנות שקניתי בה גם DVD של DARK SIDE OF THE MOON - בגלל שלא היה לי כסף וגם כי לא ידעתי מה זה - אני שואל אתכם, למישהו יש אותו? מה זה בכלל? זה הופעה או סרט דוקומנטרי? תודה

תשובות בקצרה

א. כן, באילת זול יותר. בת"א ראיתי את זה ב-100 ש"ח. ב. ה-DVD ל-Pulse צריך לצאת מתישהו בשבועות הקרובים. ג. ה-DVD של DSOTM הוא, כמדומני, על "מאחורי הקלעים" של עשיית האלבום. אני לא זוכרת כרגע מה כלול בו, אבל השמועות המגיעות אלי אומרות שזה מומלץ. אם את/ה קונה - אנא דווח/י.

Ben 23

New member
שלום לך,

דיוידי PULSE יש לי אותו מחו"ל,שווה מאוד,ודארק סייד ,גם יש לי אותו,סרט דוקומנטרי,יש בו קטעים מהופעה ורעיונות עם חברה,וחומר על כל שיר בניפרד מהדיסק הזה,בקיצור שווה לראות.

malolds

New member
???

פולס יצא??? יא אללה!! אם הייתי יודע הייתי קונה אותו בלונדון! ולגבי ה DVD של דארק סייד - אתם יכולים לפרט עליו - מה יש בו בידיוק ובכמה קניתם אותו ואיפה.

Ben 23

New member
היום יש כמה עותקים בארץ..

המחיר להיום הוא 350,וחבר שלי קנה בארצות הברית ב 30 דולר,ודרק סייד,זה סיפורים של ווטרס וגילמור על כל אחד מהשירים מהדיסק הזה,על משמעותם,ואיך נכתבו כל השירים,המחיר שלו 180 שקל.

malolds

New member
180 שקל!?!??!?!

יא אללה!! ראיתי אותו ב - 80 באילת!!!! לא יאמן! ולמה פולס לא יצא רשמית? (לפחות ככה אני מבין) מכינים אותו לגרסה עברית?

Ben 23

New member
הוא קנה בארצות הברית "חומה"

ב30 דולר,ובארץ,גירסה עיברית עולה 120 שקל

adiville

New member
יש כאן איזשהו בלבול.....

"פולס" עדיין לא יצא ואין סיכוי שזה קרה כי הוא עדייו לא מוכן.... ככה כתוב בכל האתרים הרישמיים והעדכניים של פינק פלויד. כרגע מדברים על תחילת נובמבר אבל גם זה לא סגור.... בכל אופן, אני אהיה בלונדון בסוף דצמבר אז אני אקנה את ההופעה שם. יש !!!
עוד משהו של פינק פלויד שכדאי לי לחפש במיוחד בלונדון ?!

Pulse ב-DVD ותחנת הכוח בבאטרסי

על פי הדיווחים העדכניים, הוצאת ה-DVD של Pulse נדחתה מהחודש הבא (נובמבר) לחודש מרץ 2004. העותקים שנמכרים בארץ הם, מן הסתם, בוטלגים - ולראייה המחיר המופקע. ולחדשות טובות יותר: תחנת הכוח בבאטרסי, המככבת על עטיפת Animals, עומדת להיות מוכרזת רשמית כאחת מ-100 האתרים המצויים ב"סכנת הכחדה" הכי גבוהה בעולם. ההכרזה, יש לקוות, תביא סוף סוף לשיפוץ ושימור האתר, אשר עמד שומם במשך 20 השנים האחרונות. ולבסוף: על פי דיווחים מפריז, סתורם טורגרסון מתאושש מהשבץ שעבר וכנראה יחזור לאנגליה בסוף השבוע הבא.

meandmeandme

New member
אני אישית לא ראיתי.. אבל דוד פרץ כן

http://mitkadem3.homestead.com/files/Reviews/PinkFloyd_Pompeii_DVD.html הנה קישור לביקורת על הדיוידי מהאתר ההרכחי לכל חובב פרוג www.mitkadem.co.il דוד פרץ אומר מה הוא חושב על הדיוידי הזה.. ואפילו נזכר בימים עברו. הנה ציטוט קטן שאהבתי: "הדיוידי הזה מוכיח שמתישהו בשנת 1972 פינק פלויד היתה פשוט הלהקה הטובה ביותר בגלקסיית שביל החלב, ולמזלנו היה שם מישהו עם מצלמה כדי לתעד את זה."

adiville

New member
הלוואי הייתי רואה את גילמור.......

מה הסיכוי שהוא יופיע בדיוק בכמה ימים שאני שם..... ודרך אגב, פינק פלויד לא היו הלהקה הכי טובה רק ב-1972

emmily plays

New member
גילמור מופיע עם מקרטני!!!!!!

ואפילו הקליט איתו באלבומו האחרון...מה דעתכם על מפגש הפסגה הזה? וחוץ מזה הוא גם הקליט עם קייט בוש -שאותה הוא"גילה"

emmily plays

New member
חברס מה נסגר?

אני שמה פה חדשה מרעישה על מפגש פסגה בין 2 ענקים ואין תגובה?? משהו?? איזה איקון קטן לרפואה?

מה מרעיש?

מקרטני כבר מזמן לא "מרעיש" באלבומיו, וגילמור מנגן עם הרבה מחבריו. לגבי קייט בוש - האם כוונתך לאלבום חדש שהיא מקליטה? אם כן, אז זה חדשות מרעישות.

למעלה