Live At Roseland ה-DVD המורחב זמין בחנויות!

HanAn189

New member
Live At Roseland ה-DVD המורחב זמין בחנויות!

היום, ה-29 בנובמבר 2011, שוחררה לחנויות מהדורת הדלוקס של הDVD העונה לשם Live at Roseland: Elements of 4
הDVD מציג את אחת מהופעותיה של ביונסה באוגוסט האחרון, ארבע "הופעות אינטימיות" באולם רוזלנד בניו יורק, בהן ביונסה שרה את מיטב שיריה יחד עם כל שירים האלבום החדש 4. הגרסה הרגילה יצאה לחנויות כבר לפני 8 ימים ואילו המורחבת מכילה דיסק נוסף בו אפשר למצוא את שבעת הקליפים שיצאו בתקופת האלבום האחרון וגם מאחורי הקלעים של הקליפים ושל המופע. http://www.youtube.com/watch?v=RhzQeaGu8tM בואו נאחל לביונסה הצלחה במכירות והנאה לכולנו! אגב, מחר לפני שנה, ה-30 בנובמבר 2010, הDVD של סיבוב ההופעות I Am...World Tour יצא

RTur

New member
פתאום קלטתי

היא לא מוציאה גם גרסה עם דיסק אודיו?! הייתי בטוח שיהיה כזה כדי שאוכל גם לשמוע באוטו... משום מה לא מצאתי מידע על דבר כזה. כל האלבומי הופעה הקודמים יצאו, דווקא זה לא. מה קורה פה? חחח

HanAn189

New member
במיוחד כשביצועי הלייב טובים.

כמו אצל B. הייתי מעדיף לקבל דיסק אודיו מאשר דיסק עם 7 קליפים האמת

RTur

New member
אפשר גם וגם חח

לא מבין מה הקטע להוציא מלא גרסאות שונות מבלי להוציא גרסה אחת שתכלול הכל. אני עד עכשיו לא קניתי את IASF בגלל זה. יש שירים בגרסת הדלוקס שאין בפלטינום ויש עוד איזו גרסה שגם בה יש שירים שאין בזה אבל יש באחר וכו'. קשה להוציא דיוידי של הופעה שכולל גם את ההופעה, גם את הקליפים וגם דיסק אודיו? אני בכלל בהתלבטות. גם הדיוידי של הטור של קיילי יצא אתמול והייתי באחת ההופעות שלו ככה שאני רוצה אותו. אצלה דווקא יש דיסק אודיו בנוסף אבל אני עדיין מתלבט איזו מהדורה לקנות חח. יש מהדורה של רק דיוידי (לא מעניין) דיוידי + דיסק אודיו (אחת האופציות) מארז מיוחד של ההופעה ב3D + דיוידי רגיל. אמנם כרגע אין לי איפה לראות את ה3D אבל מתישהו בעתיד זה דווקא יכול להיות נורא מגניב ומקורי. בעיקרון הייתי לוקח את המהדורה הזאת, אבל הם לא הכניסו לכאן את האודיו. שונא שעושים קטעים כאלה.

HanAn189

New member
דווקא בפלטינום יש פשוט הכל

בפלטינום יש גם שירי דלוקס, גם תוספת של 4 שירים, גם קליפים ומאחורי הקלעים של הקליפים (למעט VIDEO PHONE עם גאגא). פלטינום היה הדיסק הראשון של B שקניתי
הבעיה ב-IASF זה שיש גרסה רגילה, גסת דלוקס, גרסת פלטינום וגרסת דלוקס מחודשת (של שנת 2009)
(שגם אותה יש לי
) IASF היה השיא בכמות הדיסקים שאפשר להוציא לאלבום מסכן. אני חייב להודות שאמנם אני מהלל מהדורות דלוקס, אבל עד היום אני חושב שמהודרת דלוקס זה דבר טיפשי. מה הבעיה לעשות את "4" עם 16רצועות? כנ"ל הDVD החדש. הסיבה היחידה שהיא ואחרות לא מוציאות דיסק אחד עם הכל היא כסף, לא?
אני כן מאלה שארוץ ואקנה דלוקס כי זה כבר לאוסף, אבל כל המהות של דיסק נוסף, עטיפה אחרת ו3 שירים זה כ"כ מיותר. בכל אופן אני ממליץ על הפלטינום, יש בו הכל
באשר לקיילי, הייתי קונה את ה-DVD והאודיו, כי בכל זאת היית בטור וזה נחמד לשמוע שירים מהטור. ה-3D נשמע מפתה, אבל בגלל שאין בו אודיו, זה מוריד לו ניקוד. איפה צפית בקיילי?

RTur

New member
גם בפלטינום חסרים שני שירים

חסר את Poison ווידאו פון עם ליידי גאגא (העיקר שאת אגו שמו בשתי הגרסאות...). לעומת זאת ב-2009 דלוקס יש את שני אלה אבל חסר את Honesty, אגו עם קנייה, Save The Hero ו-Why Don't You Love Me מופיע רק בוול-מארט. גם אני לא אוהב את כל הקטע הזה שלא המלא גרסאות ועוד יותר אני לא מבין את השירי בונוס של יפן. על מה ולמה? לא הוגן בעליל. אני נורא מתפתה להזמין את "4" מיפן רק כדי שיהיה לי גם את Dreaming, אפילו שאני לא כזה מת על השיר, אני פשוט רוצה אלבום שיהיה בו הכל. ואם כבר להוציא דלוקס או עוד גרסה כלשהי אז לפחות שידאגו שלפחות באחת מהם יהיו באמת את כ-ל השירים שיצאו שקשורים לאלבום הזה כדי שאם אני ארצה להקשיב להכל אני לא אצטרך להחליף כל שניה דיסקים כי בדלוקס 2009 אין את פויזן אבל בפלטינום אין את וידאו פון עם גאגא.

Confide In Omer

New member
איזה כיף!!

הייתי בהופעות של ביונסה, בריטני ומדונה. קיילי היא הבאה בתור שאני צריך לראות בלייב
איפה היית ואיך היה? אני גם מתכנן לקנות את הדיוידי של הטור, כנראה את הדיוידי והדיסק אודיו. זה כבר יצא בארץ?

RTur

New member
אצלי ביונסה הבאה בתור חח

ראיתי את קיילי בברצלונה. היה פשוט מדהים. נכון לעכשיו, ההופעה הכי מדהימה והכי מושקעת שראיתי (כן, אפילו שראיתי את מדונה בארץ מהגולדן בשורה ראשונה, נהניתי יותר בקיילי עם כל הכבוד). קיילי כל כך אלגנטית, מאוד נעימה וחמה, דיברה לא מעט עם הקהל ותקשרה איתו ואפילו שהיו מלא אנשים אני לפחות הרגשתי המון קרבה וחום ממנה. אהבתי מאוד את העניין שהיא לא לבשה בגדים חושפניים מדי אבל עדיין נראתה מאוד סקסית ונשית. היו הרבה שירים מאפרודיטה מה שהיה מ-ע-ו-ל-ה. אני הכי אוהב שאמנים ותיקים עם ארסנל גדול של להיטים בוחרים לשיר שירים חדשים בהופעה מאשר להישען רק על להיטי עבר. טור נועד לקדם אלבום ספציפי ולכן מן הראוי שיהיו בו הרבה שירים מתוכו + להיטים גדולים מהעבר בתור אקסטרה. הייתי למשל בהופעת השקה של יהודית רביץ לאלבום "עיר קטנה" ובכל ההופעה היא ביצעה רק את השיר הזה מהאלבום וכל שאר השירים היו להיטי עבר וזה קצת אכזב אותי.. אמנם היה מאוד כיף בהופעה אבל באתי להשקת אלבום חדש ולא שמעתי אותו שם. כל ההופעה הייתה בקונספט של יוון העתיקה ושהיא אפרודיטה אלת האהבה וזה היה ממש ניכר במשך כל ההופעה. המון מוטיבים של יוון והבמה מסודרת כמו פנתיאון (ככה קוראים לזה? חח), מסכי וידאו חדשניים כאלה שכל הסרטונים שהוקרנו דרכם נראו כמעט אמיתיים כאלה.. לא הבנתי שזה מסך וידאו בהתחלה.. לא ראו נקודות וזה. המופע מים היה מדהים. בקיצור, ממש שווה. לפי האתר של קיילי הדיוידי יצא ב-28 לנובמבר, אז אני מאמין שצריך להיות גם בארץ. מבחינת הופעות של אמנים בינלאומיים הייתי בינתיים במדונה בארץ, אחרי זה טסתי לאירלנד לפסטיבל Oxegen של 3 ימים רק הופעות (Black Eyed Peas, Jay-z, Eminem, David Guetta, Ellie Goulding, La Roux, Stereophonics, Earth Wind & Fire ועוד) ואז בקיילי. נורא בניתי על לטוס לביונסה עכשיו כי חשבתי שיהיה טור ל-4. נהרסו לי קצת התוכניות חח. בכל מקרה, אני מקווה שהיא תהיה הבאה בתור שלי. אני נורא מתלבט עכשיו אם ללכת למדונה שוב במאי.

HanAn189

New member
מגיב קצת באיחור.

זה נשמע כ"כ שווה
לא הייתי בחיים בשום הופעה של אמן מחו"ל האמת, מי שבא עד עכשיו לארץ לא עניין אותי (את גאגא לא הכרתי אז, מדונה פחות עניינה אותי, רציתי ריהאנה, נרשמתי להתנדבות ובסוף ביטלתי כי רציתי עם בת דודה שלי והיא חגגה 16 רק חודש אחרי ההופעה אז הם לא הרשו לה להתנדב. לבד לא הייתי הולך ולא מצאתי שום תחליף
). בגלל זה נשמע לי כ"כ מדהים, מלא אנרגיות ופשוט ערב גדול מהחיים, במיוחד כשזה זמרת שאתה אוהב. בגלל זה אני מקנא בכל מי שהלך כל כך! ואחרי התיאור הזה של ההופעה של קיילי, אני רוצה עוד יותר שB תבוא לארץ. יש לי שאלה, הקהל זרם עם האלבום החדש בהופעה? ז"א, מעניין אותי איך הקהל מגיב על שירים מאלבום חדש שהם לא סינגלים. הרי לא כולם בקהל מעריצים שמכירים כל שיר ושיר של קיילי.

RTur

New member
לא שמעתי תלונות לגבי השירים החדשים

ברור שכשהיו הלהיטים היותר מוכרים אז הקהל צעק קצת יותר ושר איתה יותר, אבל עדיין נראה לי שבכל מקרה אנשים שמגיעים להופעה יהיו ברובם מעריצים שמכירים את האלבום אז השירים לא כאלה זרים להם. בהופעה של מדונה בארץ דווקא כן יצא לי לשמוע תלונות לגבי זה שיש המון שירים חדשים שהקהל לא מכיר אבל נראה לי שזה משהו שקורה דווקא בארץ מהסיבה הפשוטה שאצלנו הופעות עובדות בצורה קצת אחרת. אין אצלנו אף זמר בארץ שעושה הופעות באותה מתכונת של טור כמו שרגילים לראות בחו"ל - אין משהו מתוכנן בקפידה עם איזה רעיון מסויים לכל נאמבר וקונספט מסויים לגבי כל ההופעה ושדברים תלויים גם ברקדנים, וידאו-ארט ותלבושות וכו'. זמרים מופיעים כאן רק עם נגנים ויש להם אפשרות לגוון ולעשות הופעות שונות אחת מהשנייה עם שירים שונים וסדר שונה. אנשים בארץ לא מבינים שמדונה לא יכולה סתם ככה, רק בגלל שהישראלים רוצים, לשיר את like a virgin אם הוא לא כלול מלכתחילה בסט-ליסט של הטור כי זה דורש הכנה מסויימת של נאמבר שהיא לא עבדה עליו בשביל הטור הזה. כמו שאנשים גם לא מבינים למה אי אפשר להביא הופעה מסויימת של אמן מחו"ל סתם ככה אלא זה חייב להיות בתקופה שבה האמן במילא נמצא בטור כי אין לו איך לארגן הופעה מיוחדת רק בשביל ישראל. בגלל זה נורא הצחיק אותי הדיווח שמנסים להביא את בריטני להופעה כאן בארץ בקיץ. הטור שלה מסתיים בשבועות הקרובים, מה קשור קיץ?! מי שלא ראה הופעות מחו"ל בחייו ולא יודע איך דברים עובדים, לא יבין למה אין שיר כזה או אחר.

HanAn189

New member
זה כ"כ מגוכך

"תביאו את האמן עכשיו!" וכל העצומות האלה. אנשים חושבים שהזמר רק מחכה שיזמנו אותו לישראל. מסכים לגבי העובדה שאנשים לא מבינים איך המערכת הזו עובדת. מה שכן הופתעתי לשמוע (וקצת לא הבנתי) זה העובדה שזמרים שבאים לארץ משנים את המתכונת של ההופעה. למה בדיוק? ואם כן, למה רשמת שקשה להם אם כך לשנות סט ליסט? אני גם אגב בעד שירים חדשים בהופעות!

RTur

New member
להיפך, אמרתי שהם לא משנים

שמעתי פשוט תלונות מאנשים שמצפים שהאמנים ישירו שירים כאלה ואחרים במיוחד בשבילם והם לא מבינים שזה לא יקרה וזו לא תוכנית לפי בקשתך כמו שאפשר לצעוק לדודו טסה שיעשה את "מרקו התאבד" והוא יזרום עם זה עם הגיטרה

למעלה