Live Earth והקשר שלו למכבי צעיר

noamsheron

New member
Live Earth והקשר שלו למכבי צעיר../images/Emo9.gif

כמו שאולי שמעתם [ואולי לא...], היום מתקיים אירוע Live Earth הענקי בכל העולם. זה אירוע שנועד כדי להגביר את המודעות של התושבים במדינה לכל בעיית הסביבה שמתפתחת בעולם... ההתחממות הגלובלית, החור באוזון וכו' וכו'... בקיצור, אנחנו, בסניף גדרה, החלטנו שחשוב להיות שם -
כדי שנוכל להשכיל וללמוד קצת על איך אפשר למנוע מהבעיה הסביבתית להתפתח,
כי זה קשור באופן מסויים לנושא הכללי של המחנה קיץ - "ממחאה למהפכה",
כי יש הופעות טובות - מוש בן ארי, שוטי הנבואה, הדג נחש וכו' וכו'... [וזה הכל בחינם...
]. אז... חשבנו להציע לכם לבוא גם. שכל בוגר בסניף שלו יתפוס פיקוד על העניין, יארגן כמה אנשים שרוצים לבוא וכמובן הסעות והכל... לדעתנו, חשוב שתיהיה נציגות של התנועה... זה גם יגביר את המודעות של התושבים במדינה לתנועת הנוער "המכבי הצעיר" - ות'אמת... לא הרבה מידי יודעים עליה וזה חבל
. בכל אופן, יהיה ממש מעולה אם תצליחו לבוא כמה שיותר אנשים.. כמובן - על חאקי
ו.. זהו. אולי עוד נתראה שם
יומעוווולה, נעם.

noamsheron

New member
חחח אופס...

שכחתי להגיד איפה זה ומתי. זה בכיכר רבין בת"א, אבל אני לא יודעת בידיוק באיזו שעה... ואם בא לכם לשמוע עוד פרטים, בקישור למטה...

אשמח לשמוע עוד קצת..

מה יש באירוע? למרות שכבר מאוחר מדיי, וחבל שלא שמענו על זה קצת לפני.
הרגע חזרתי מת"א.

../images/Emo42.gifאם הייתי יודעת לפני../images/Emo10.gif

כל הכבוד! מקווה שיראו אתכם או משהו
*נעם, בלי קשר, צריכה לדבר איתך
*

idanshaf2

New member
חבל שאתם לא קצת יותר בעיניינים

המופע הזה מפורסם כבר לפחות שבוע בכל הפרסומות האפשריות... חוץ מזה אני חושב שאתם יכולים לנצל לפחות את המחנה ולעודד את הנושא של איכות הסביבה.. אם זה לעשות פחי מחזור בשטח המחנה שלכם לאסוף בקבוקים לעשות תחרות בין הקבוצות על מיחזור וניצול של אשפה וליכלוך למטרות טובות לשלב את איכות הסביבה עם הבניה המחנאית.. לשמור על מינימום של ליכלוך ובזבוז של חומרים (למרות שכופת זה חומר מתכלה) בקיצור הבנתם אותי.. אז בואו נראה אם תצליחו זה לא חוכמה להיזכר באיכות הסביבה רק בטו בשבט וכשיש הופעות מאגניבות בכיכר רבין.. כי תאחלס לא נראה לי שתלמדו הרבה על איכות הסביבה מלראות את מוש בן ארי מופיעה.. ולמרות כל מה שאמרתי מעל: כל הכבוד על היוזמה ונחמד לראות שיש סניפים שחושבים יותר על ייצוג התנועה מאשר ההנהגה והמנגנון.. חזקו ואימצו!!!

noamsheron

New member
חבל שאתה שופט בלי לדעת יותר...../images/Emo4.gif

אני לא אגיד הרבה אבל פשוט חכה ותראה... וסתם לצורך הפרוטוקול - לא בטוח שאנחנו נוסעים...

zivziv17

New member
חבל שאתה לא קצת יותר בעיניינים...../images/Emo4.gif

סתם לידע כללי, כבר שנה שלמה שבסניף (גדרה), עוסקים בנושא איכות הסביבה, (נטיעת עצים, אימוץ חורשות קיימות, פריצת שבילים, ימי ניקיון מרוכזים במושבה, החתמות תושבים על עצומות למען הסביבה ופעילויות אחרות להעלאת מודעות התושבים לנושא, שימוש בחומרים ממוחזרים בסניף, השתתפות בכנסים, שיתוף פעולה עם אגודות כמו הש"ל, מגמה ירוקה, חוגי הסיירות של החברה להגנת הטבע... ועוד. . . זה לא חוכמה לצאת בהצהרות לפני שבדקת את השטח, אני בהחלט מסכים שצריך לתת דגש על הסביבה לא רק בט"ו בשבט וכשיש הופעות מגניבות בכיכר רבין, ובגלל זה אנו עוסקים בנושא הזה במשך השנה בסניף ועושים לו כבוד במחנה קיץ. חבל לי שככה אתה רואה את הבוגרים בתנועות נוער. אני בטוח שכל מי שיגיע לכיכר יגיע בגלל המטרה העומדת בראשה ולא האמצעי (מוש בן ארי וחבריו..) אני בהחלט קורא לכולם לעשות במחנה את מה שהצעת ומה שכבר החלטנו עליו ממזמן בסניף, אבל אני גם קורא לכולם להגיע לכיכר רבין. זיו שליט, רכז צעיר סניף גדרה.

noamsheron

New member
אללה זיו [ומיכל חח]..../images/Emo13.gif

סניף גדרה באמת סניף ירוק[
], ואת ההוכחה לכך יוכל הארצי לראות במחנה הקיץ.
יומטווב לכולם... נעם.

אני לא חושבת שהוא התכוון לשפוט...

אלא רק לנסות להגביר את המודעות בקרבנו.. אני חושבת שאיכות הסביבה זה נושא אקטואלי מאוד, בעיקר בזמן האחרון. ואכן, הרבה סניפים התכוונו (ועדיין מתכוונים?
) לעשות פחי מחזור במחנה. הבנתי גם שהשנה נשתמש במימיות במקום בכוסות (סופסוף!!), דבר שחוסך המון כוסות פלסטיק, שקיות וכן לכלוך מיותר.
ולאלו שהלכו- איך היה? ונשמח לתמונות!!

noamsheron

New member
תשמעי,

יש דרכים להגיד דברים, ובאמת כמו שזיו אמר - לפעמים עדיף לבדוק דברים בשטח לפני שקובעים משהו בדעה כזו נחרצת.
ויש גם סניפים [או סניף] שיעשה מעבר לפי מחזור במחנה...

idanshaf2

New member
אוו לזה ציפתי :)

אני שמח שהצלחתי להעיר אתכם :) מצטער אם פגעתי במישהו אבל כתבתי את הדברים בצורה קשה בכוונה... אני מודה ומתוודה שלצערי אני מנותק מהתנועה (חוץ מכפר שמואל) כבר כמעט שנה.. אני שמח לדעת שיש לפחות סניף אחד (ואני בטוח שיש יותר) שלוקח את איכות הסביבה כמוקד מרכזי.. ואולי זה המקום לתת רעיונות אחד לשני איך אפשר לשלב את איכות הסביבה במחנה.. אז החבר'ה מגדרה אולי תתנו רעיונות לסניפים אחרים איך לשמור על איכות הסביבה במחנה.. אהבתי נורא את הרעיון של המימיות (נוני :) ) אז חבר'ה קדימה לעבודה...

המימיות זה לא רעיון שלי..

חשבנו להציע אותו כסניף.. אבל הקדימו אותנו, וכנראה שכל הארצי ישתמש במימיות.

למעלה