Locked Up and Tied Down

ברודי

New member
Locked Up and Tied Down

קודם כל, איזה פרק מדהים. (פעם ראשונה שאני רואה אותו!!) ממש מהמם!! וגם חכם לאללה! רק הרס טיפה הפתיחה הכ"כ צפויה. בעצם לא צפויה, מזויפת. זה היה ברור שהם הולכות לדבר על משהוא שקשור למה שיקרה בפרק. משהוא מהעבר.. מאז הפרק רק השתפר, קודם כל גם גבריאל קולטת את האנשים האלה באים (בטח הם עשו המון רעש) שזה כבר נקודה בשבילה. זה שזינה יכולה לדעת כמה הם מאיפה הם באו ומה הם אכלו לארוחת בוקר, זה כבר משהוא אחר... השופט של ביה"מש מוכר לי לאללה.. בטח שיחק כבר פעם בזינה. אבל אפילו הסצנה של בית המשפט היתה טובה יותר, כאילו השופט קלט את זינה ושהיא השתנתה, ובכל זאת, מה שזינה עשתה עם טרסה הזאתי. גוד דאמיט כמעט הקאתי. כל הפרק כ"כ הזכיר לי את השואה משומה. לא שיש מה להשוות בכלל אבל האווירה הייתה ממש דומה. אני חושבת שכל הקטע של העונש מוות. שהם יכולים להרוג סתם ככה מי שבראש שלהם, ולפני שהם הלכו לאכול אז כל האסירות מורידות את האתי חפירה שלהם, כאילו הם עבדו בחפירות... ועוד כל מיני דברים בסיגנון. קי איפה היינו? אהה זינה הולכת להילקח לכלא ההוא וגבריאל מדברת איתה. אני חושבת שכאילו הפרק זינה ממש הלכה לאיבוד עם עצמה. גבריאל ממש צודקת. מה שהיה היה והוא נקבר בעבר. ואין שום דבר בעולם שיכול לתקן או לכפר על זה, אז במקום להינמק בכלא לא עדיף שהיא תישאר בחוץ ותעזור לאנשים.. אז זה לא יכפר ולא יגרום לה להרגיש טוב יותר אבל לפחות היא הקדישה את החיים שלה למטרה נעלה. אז זינה טוענת שהיא לא מחפשת יותר משהוא שיגאול אותה רק משהוא שיעזור לה להרגיש שלמה ולוקחים אותה לספינה ואנחנו לא מקבלים תשובה- להיכנס לכלא זה מה שיעזור לך להרגיש שלמה?! עוד דבר קטן שהפריע לי זה הזמנים בפרק. טראח עובר שבוע וגבריאל מגיעה לכלא. לא היה קל יותר שהטמבל ההוא היה אומר לה שהספינה תצא לאי הזה עוד יומיים? יום? מה היה דחוף לו להגיד שבוע? (מבחינת התסריט כמובן) מביאים את זינה לכלא. ברגע שזינה הסתכלה על האישה ההיא מתה ולא עשתה כלום כל מה שהיא עשתה עד עכשיו, כל הטוב וכ"ו, כאילו נמחק. כי את מוכנה לוותר על החיים שלך בשביל פשע שעשית בעבר, והטיעון היחיד להגנה בבית משפט זה שהשתנת ואת טובה עכשיו. ואז בבית הכלא את מחפשת להיות שלמה עם מה שעשית. תעזרי לאנשים! במקום שאין אנשים, הייה בן-אדם. (משהוא כזה) עכשיו הההזדמנות לכפר.. נצלי אותה. טוב כבר ציינתי שהיא הלכה לאיבוד... או שאולי בגלל שהאישה ההיא הייתה אסירה והיא הרגה שומר כדי לברוח. אז, קשה לזהות איזה צד פה הוא הטוב ואיזה הרע. כי לדוגמא האסירה שרצתה לעזור לזינה עם החביות ורצו להרביץ לה אז זינה הגנה עליה. ואז גבריאל נכנסת לפרק. הלבוש שלה ממש אירוני יחסית לפרק. כ"כ ציבעונית שזה ממש מצחיק. (למרות שהיה לה יפה). רק להסתכל עליה עושה טווווב. ואז טרסה אומרת לה שלא משנה איזה יופי פנימי היה לה פעם הוא נהרס ביום שהרוע נכנס לה לחיים (זינה) ואני ציפיתי שהיא תגיד שזה מעניין כי אותה אישה-גבוה-עם-שיער-שחור הביאה לה רק טוב מאז שהיא נכנסה לחיים שלה ושזינה באמת השתנתה. אבל לכותבים יש תוכניות משלהם.... גבריאל רצה לאיפה שזינה נמצאת (לא נהרוס ונשאל איך היא ידעה) וצועקת- זינה זינה. וזינה דופקת כזה פרצוף של- לא יכול להיות, אני מדמיינת. כמו אחרי שגבריאל מתה וזינה שמעה אותה כל הזמן קוראת לה. טוב זינה מקבלת את הצ'אקרם שלה בעזרת להטוטי עכברים ובדרך נס מגיעה בדיוק בזמן בשביל לזרוק אותו ולהציל את גבריאל. (שוב לא נהרוס ונשאל איך היא יצאה מהבור העמוק הזה) *מלחמה* זינה מבצעת כמה קפיצות נוסח מורטאל קומבט אגב, עכשיו זה זמן מעולה לשאלה של שני, מתי היא אכלה? הרי ידוע שאדם שלא אוכל, לא ישן (העכברים ניסו לתקוף אותה כשהיא *שיחקה אותה* ישנה והיא עבדה עליהם כזה משמע, היא לא נתנה לעצמה להירדם) ונמצא בתנוחת הבננה המפורסמת
במשך כמה ימים לא ממש בכושר לעשות ת'קפיצות האלה ולצאת מבורות. וזהו! סיימתי.פרק מדהים באמת! אהבתי לגמרי!!

*neta*

New member
הקטע עם הסרטנים

(או מה שזה לא היה) שאוכלים בשר-אדם...
אכזריות אכזריות... ואני מופתעת שהיא זכרה אותה (טוב כמה אנשים יוצא לך להרוג בדרך זו..)

ברודי

New member
זה היה ממש דוחה. ../images/Emo3.gif

גם כשהיא אמרה שכשזאבים נלכדים במלכודת הם לועסים את הרגל (זנב?!) של עצמם עד שהם משתחררים (אני ידעתי את זה!!) והסרטנים פשוט עשו את זה בשבילה. גועל נפש היא פשוט היתה שמה קשורה וחיכתה שהם יאכלו לה את הידיים עד שהיא תוכל להשתחרר? הנה הלכה לה ארוחת הערב שלי... הגבריאל הזאתי. מהשנייה שהיא הגיעה הכול נהייה כ"כ בסדר!

shanyz

New member
אם תהיתם למה עוד לא כתבתי על הפרק..

אז.. זה כי עוד לא ראיתי, אבל ברגע שנאי אראה אני אבוא..:) אמממ ראיתי פעם פעם פעם את הפרק, כשלא הייתי רואה קבוע, כשעוד לא ידעתי מה זה זינה בכלל ואני זוכרת שממש אהבתי את הרעיון שהסרטנים אכלו לה את היד:) חחה.. (רעה שכמותי!!) בקיצר, בטח אחרי שאני אראה את הפרק אני אבוא לכתוב:) חחה ובלי קשר, מחר יש לי מבחן בהיסטוריה ואני הולכת להישכל!! אני לא יודעת כלום!!! אמאאאא

gabrielle

New member
חחחחחח

אני כל כך אוהבת את הקטע שגבי מרביצה ( !!! ) ל " ראש השומרים " ( ?! ) המגעיל ההוא- " את הולכת לנקות קצת ליכלוך? " - " במובן מסויים כן! " בום
טראח
בום
אהבתי את זה- מאווווווווווווווד.

shanyz

New member
וואו איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש פרק יפה! דבר ראשון, אני חייבת להגיד שהמתרגמים לעברית קרעו אותי! איך הם פרשו את הפרק? חזרה בתשובה!!!!!!!! פחחחחח
איזה מצחיקים:) אוקי, נורא אהבתי את ההתחלה... כשזינה אומרת משהו שהיא סחבה הרבה על הכתפיים שלה..:) איזה מאמי! כשזינה נזכרה בטלסה הזאת, זה היה ממש נורא, נורא עצוב:( אבל יפה:) איזה רעה זינה הייתה! יוווו !!! אבל היו כמה ברים מאוד לא ברורים לי ושעצבנו אותי. דבר ראשון, איך פתאום אחרי כל השנים שהיא עשתה דברים רעים, רק עכשיו נזכרו לשפוט אותה, ועל רצח אחד בובד! היא רצחה מאות אנשים, ופתאום אחרי סוף החים נזכרים להאשים אותה, וגם לא על הכל, על משהו אחד. דבר שני זה שהיה לי מאוד עצוב הקטע כשלקחו את זינה לספינה, ולפני שגבריאל באה להיפרד, אז כזה אמרו בקול רב "רוצחת" ואנשם הסתכלו בבהלה כזה.. ובטח זינה הרגישה כל כך נורא, וזה החזיר לה את העבר, שאנשים היו מפחדים. אבל זה גם נורא מרגיז, כאילו, מה, הם לא שמעו על כל הדברים הטובים שזינה עשתה!? וגם הרגיז אותי שזינה באמת נתנה להם ככה ללכת ולא נלחמה ולא ניסתה להשתחרר... כאילו, פת-אום היא החליטה שהיא רוצה לכפר על הפשע הזה.. אז למה היא לא הסגירה את עצמה כבר לפני הרבה זמן לאיזה בית כלא על כל הפשעים שהיא עשתה? למה רק עכשיו פתאום חשוב לה לכפר על המעשים הרעים? גם היה יפה מאוד מצידה שהיא קברה את האישה המתה. ו...מה שקצת מצחיק, שגם ברודי הזכירה, זה שבאמת אחרי התנוחת בננה (חחה..) שהיא גם לא אכלה בלילה עם כולם, היא הייתה בגשם במשך זמן ממושך קוברת אישה, שזה דבר קשה, היא לא אכלה, לא התעמלה, לא ישנה, הייתה גם עצובה, שזה משפיע על המצב הבריאותי, ועם כל זאת היא הצליחה להעיף עכבר בגובה של לפחות 10 מטרים בשיניים!!! (פחח), איכשהו לצאת מכלא, אני מניחה שבסלטה, אבל גם רואים אחר כך שקשה לה קצת להילחם.. לזרוק את הצ'אקרם, לתפוס אותו, להפריד בין אנשים שנלחמו, לרוץ לחדר, לקפוץ מהחלון, לקבל כסא בראש וכמה אגרופים, ולהצליח להעיף את האישה ההיא מחוץ לחדר למטה, לקפוץ אחריה למטה, ולהילחם בה (והיא הייתה יריבה קשה..) כל זה, אחרי שכמה ימים היא לא אכל,ה ישנה, התעלמה וראתה את גבריאל!:) איזו תוכנית דימונית:) גם אהבתי את זה שגבריאל הצליחה להשפיע על טלסה. למרות שזה די מוזר, כאילו אחרי 10 דקות של שיחה איתה, פתאום נפתח לה ה
.... למרות שעדיין זה לא היה לגמרי, עובדה שהיא בהתחלה אמרה כן להרוג את גבי.. יוו גבי הייתה כזאת תמימה ומסכנה! איזה מאמי! וכשלקחו את זניה כזה לספינה, היא הסתכלה כזה בתמימות ובחוסר אונים כזה... אויי...=( ואחר כך, בסוף בסוף כשזינה אמרה שלמרות שזינה הרעה קרובה לליבה, היא בחיים לא תתן לה להשתלט שוב, אז גבריאל אמרה כזה: במיוחד לא כשאת איתי.. משהו כזה:) או.. גבריאל שומרת על זינה:) איזה חמודה. הן כאלה חברות טובות! שומרות אחת על השניה!=) כל אחת מוכנה למות בשביל השניה, וכך הן מצליחות לשרוד! ובזמן המשפט, זינה השפילה עיניים כזה..אוו...איזה תמימה מסכנה...=( עצבן אותי השומר! יווו כמעט החטפתי לטלויזיה בוקס!
מפגר!! דבר ראשון איך הוא תופס מעצמו! יא מכוער! מי הוא חשוב שהוא בכלל!? דבר שני, כל הזמן הוא נעץ מבט בזינה.. טוב נו, זה בטח בגלל העיניים
גם כשהוא אמר לה כזה שאם הוא אומר שהיא גיבורה אז היא גיבורה וכל הקטע הזה.. הוא היה זה מגעיל! יווווווווווווווווווווו מה הוא רוצה שהיא תענה לו!? כל מה שהיא הייתה עונה לו לא היה בסדר..לא משנה מה היא הייתה אומרת, העיקר להחטיף מכות! סססססס
והיה את השומר השני, עם שיניים של סוס!!! איך הוא מחייך! חחה..:) והיד של טלסה...אמאללה...
אממ....מעניין מה עלה בגורלה של טלסה.. אתם יודעים אם מזכירים אותה מתישהו בהמשך העונה? או בעונה ה-5? ו.... זהו בינתיים:)

shanyz

New member
תראו איך היד של גבי התעוותה בתמונה!

חחהה=) ועוד משהו שרציתי לציין שלא ממש קשור לפרק.. וזה, שכל הכבוד ללוסי על הכושר שלה.. כלומר, אחרי הלידה, היא הורידה את ככככל הבטן, שחזהר לה הבטן השטוחה שלה, והיא גם הכושר טוב.. ממש כל הכבוד לה!

למעלה