LOL! הרג אותי!!!

LOL! הרג אותי!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

Who's Cedric - your boyfriend? אדייייייייר!!!
LOLOLOL!!!

Kryptonite

New member
זו רק ההתחלה../images/Emo168.gif

חכי חכי, מצפים לך עוד מלא קטעים קורעעייים

Woogyman

New member
ליאל! ספויילר! ../images/Emo110.gif

אל תכריחו אותי לעזוב גם כאן. כל שורה הכי קטנה מהספר היא ספויילר, תסמנו! דיי!

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

סם תרגע, לא כל דבר שאומרים על הספר הוא ספויילר!

Woogyman

New member
מבחינתי כן. ../images/Emo110.gif

וגם מבחינת כל השאר שלא קראו. אנחנו מבקשים לסמן כל דבר על הספר, אפילו צבע השרוך של הארי. זה לא כל כך קשה, אז למה לא לעשות את זה? סתם כדי לבאס אותנו?

Charmed Gal

New member
סם...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני רק רציתי לציין שאתה זה שאמר פעם בפורום מכושפות שלא כל דבר הוא ספויילר. כמו ששמת תמונה של העוזרת ההיא של כל עם כדור אנרגיה ואמרת שזה לא ספוילר כי היא יכולה להשתמש בזה במיליון סיטואציות. אז גם פה, משפט אחד ומסכן, ובטח חסר משמעות, כי אף אחד לא יהיה מפגר להביא משפט חשוב, זה לא ספויילר.

Woogyman

New member
זה כן. ../images/Emo110.gif

מכושפות זה לא הארי פוטר. בהארי פוטר יכול להיות שהתסרוקת של הארי בספר הזה תגרום למוות של מישהו בספר השישי. אני יודע שאני מגזים בכוונה, אבל בהארי פוטר אי אפשר לדעת איזה פרט חשוב ואיזה פרט לא עד שלא סיימתם את הספר. חוץ מזה שכל הכיף זה להתחיל לקרוא ספר כשאתה לא יודע עליו *כלום*. אולי זה באמת ספויילר, אבל זה משהו שאני לא רוצה לדעת ובגלל זה ביקשתי לסמן הודעות עם כאלה פרטים.

Woogyman

New member
אתה טורח לקרוא קודם את ../images/Emo110.gif

ההודעות, או כל פעם שאתה רואה הודעה של מישהו שלא מסכים איתי אתה פשוט מסמן
?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

טוב, אולי אני כיול להבין אותו במובן מסויים, אבל לא להיסחף... אולי באמת מה שליאל אמרה זה טיפה ספויילר, כי זה הרס לך את הקריאה הראשונית של המשפט הזה והוא באמת היה מצחיק. אבל הדוגמא שאני אמרתי... סם, אתה אפילו לא יכול לדמיין עד כמה הפרט הזה קטן, כאילו מה שאתה חושב, תחשוב משהו פחות משמעותי. כשתגיע לקטע הזה תבין...

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

עדיין, תשתדלו בבקשה לסמן כל דבר. אני יודע שאני מגזים עם זה, אבל אני אובססיבי. אין מה לעשות :).

buffgirl

New member
באמת תסמנו. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

בשביל כללל מי שיקבל את הספר רק ב-28.7 כי אמזון זונות. טוב?

למעלה