LOL!!...

King Of Kromags

New member
LOL!!...../images/Emo103.gif

אנשים, אני ממש ממליץ לכם לקרוא את הדפים הראשונים של פורום מכושפות. יש שם כל-כך הרבה דברים מצחיקים. כולם קראו ליערה "אופל" (קשה להאמין שזו היא, כל כך הרבה טעויות ושגאות כתיב ["שלוש פרקים"], יותם היה p3, סם עוד לא חמד לעצמו את התמנון, הייתם בטוחים שתום כהן הוא בת ואתי הייתה קוראת לרוז "רוז מקגאוור". בקיצור, אם אתם רוצים לעשות לעצמכם מצברוח טוב ולהשתעשע מעט, תקראו קצת. הנה סתם עמוד נחמד שבחרתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=402&firstmsg=2025&archive=1

Woogyman

New member
קראתי את זה לפני כמה זמן ../images/Emo110.gif

וזה באמת ענקקקקקק! יערה מזילה ריר כל הזמן על ליאו, הציטוטים הקורעים של לין ("טוב, עדיף שלא לנסות למצוא היגיון בדבריה של אופל... זה רק גורם לכאבי ראש... (או שזה היה כי ניסיתי לחשוב...?)")... כמובן שהיו לנו גם את שני הויכוחים הנצחיים כל הזמן (פרו מתה או לא ב1.22 והאם פיבי קיבלה קבוע את הכוח ב2.22 - שני ויכוחים שהתשובה שלהם ברורה, אבל אנשים מתעקשים כל הזמן לא להפנים אותה). בכלל היה מבדר.

Kryptonite

New member
HEHEHEHE...../images/Emo168.gif

לפני כמה זמן עלעלתי בארכיון, ומצאתי הודעה קורעת של סייב. הוא היה בטוח שפייג' היא בעצם האחות הגדולה, והנדר שנדרה מלינדה וורן הוא בעצם נבואה, ועוד כל מיני דברים מצחיקים.
אבל אז הוא מחק אותה.
סתימת פיות.

SaberTooth

New member
לא אשמתי שאנשים דפוקים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מישהו שאני מכיר (בעצם הכרתי, לא דיברתי איתו חודשים) ראה את 401. הוא לא יודע אנגלית בגרוש ולא הבין כלום מהפרק. הוא דיווח לי שפייג' האחות הגדולה... האמנתי לו.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

למה קשה להאמין שיהיו לי שגיאות כתיב בשמות מספר?... תמיד היו לי ותמיד יהיו לי. חוץ מזה, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי וכו'. אבל באמת, ארכיון הפורום זה אוצר שמור.

I Love Paige

New member
יערה, את כתבת "תכלית" עם ח'.. וסייב

כתב "מטח" במקום מתח... ניצן כתבה "אונה" במקום עונה (היא תיקנה אח"כ, אבל בכל זאת).. ויש עוד מלא...! ביליתי איזו חצי שעה בקריאה של הדברים האלו

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יווווווו.. וצחי, בהודעה הראשונה שלך מתפוז אני רואה איזה מטומטמת הייתי פעם. כאילו, |S| פופי *עושה משהו* סקיטר|S|? WTF? ההודעה הראשונה שלי בתפוז מביכה. מאוד. יהה, ראיתי בעמוד הראשון את ההודעה הראשונה שלי בפורום מכושפות ^^

PopPy

New member
אני לא מאמינה שבהודעה שלי על

ההתרשמות מ401 חשבתי שפייג' ופרו דומות!!!!
(היהי, בטעות יצא לי *-* שזה לא פחות מתאים
)

שימו לב... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פה. אתי - ג'וליאן מקמוהן?!
LOLOLOL! זה הדבר שהכי פחות ציפיתי לשמוע. ממך.

HuGo Hell

New member
אוי אתי. ../images/Emo1.gif

זה היה מצחיק. פעם יערה אהבה את ליאו מאוד. אתי את ג'וליאן. יעל את קול/ג'וליאן. ולין את קול וליאו יחד XD הזכרונות.. *פורץ בבכי*

PopPy

New member
אלה הימים בהם היו לי בערך

שתי תמונות שלו. היום יש לי בערך 200. יחי ההבדל הקטן ^-^ (ברמת ההתמכרות שלי אליו, כמובן
)

למעלה