LOL

הופה

אז כנראה שאתה כן יודע משהו . סחטן , התקדמנו . דרך אגב אתה לא עונה על הפורומים האחרים שליף אולי בגלל שאין לך מה להגיד? רייסטלין מאזאר

וואלה

תאמין לי, אני רוצה שהפורום יצליח , אני רוצה להיכנס לפורום כל 5 שעות ולראות שנוספו אליו 6-7 הודעות חדשות , הבעיה היא שזה לא יקרה. תראה , אני ממש לא מבין איך הפורום פעם הצליח , כנראה באמת בגלל שגיימר פתח פורום אז כולם כברו לשם כי אחרי הכל זה אתר משחקים שם - משחקים אונלי . עוד מעט יכנס לפעולה הפורום של אתר VGAMES , הפורום הזה כבל ממש מת והוא עתיד להיות עוד יותר מת , הפורום הזה בחיים לא יקום לתחייה. עזוב את היחסים בנינו , יכולת לעשות לפורום יותר כבוד ולסיום את חייו עם יותר כבוד. רייסטלין מאזאר

איך?

אפשר לשאול אותך שאלה? טוב אז אני ישאל : איך אני יכול לעזור לפורום? איך אני יכול לעזור לפורום שהמנהל פה לא יודע הרבה דברים (אתה יודע למה אני מתכוון ) אז אם אתגיד לי איך לעזור אני יעזור רק תגיד לי איך? רייסטלין מאזאר

הייזל

New member
תשמע...תראה....

רוצה שאני אייבש אותך גם? אמרתי בטעות דום 2 (מה אתה חושב שאני כל כך מפגר שאני אתכוון לדום 2? ) וירדת עליי ולא הגבתי, עכשיו הגיע הזמן להגיב (ואני אלך איתך על קטנות) אמרת משחק שקוראים לו גום 3... אתה יכול להגיד לי מה זה גום 3? אותו דבר! אז טעית, וגם אני טעיתי. עכשיו.. ידעת משחק אחת שהוא בהכנה, אני לא הלכתי לאתר VGAMES ובדקתי מה המצב שלו, כמוך גם אני יכול להיכנס יום יום לאתר לראות מה חדש ולהתלהב, אני יודע דברים בלי לקרוא כל יום באתרים, ותאמין לי אני יודע. עכשיו כדי לעזור לי... תוכל אולי להפסיק להתקיף אותי, למה שנינו יודעים אני יכול למחוק לך כל הודעה, אני לא מוחק כי אתה מוכיח את השטויות שלך לבד, עדיף שיראו איזה שטויות יש לך להגיד. עוד לעזור לי, במקום לרדת על אנשים שמבקשים פה דברים, תעזור להם, אולי תפרסם קצת את הפורום הזה כמו שאתה מפרסם את VGAMES כל שני וחמישי. אני מקווה שתבין משהו, כי אוטוטו ימאס לי. תודה - נמרוד

פסיק

New member
LOL

בכל המשחקים שאני משחק ברשת אני רואה בצ`ט כל הזמן את המילה lol אם מישהו יודע מה זה אומר אני אודה לו באופן אישי

תשובה

וואלה , אני לא יודע בדיוק מאלה מילים הצירוף הזה מורכב אבל זה מראה צחוק. רייסטלין מאזאר

למעלה