Long time single...

LoveRabbits

New member
Long time single...

אני בת 28, רווקה כבר קרוב ל-3 שנים.
אני בהרבה חשבון נפש לאחרונה לגבי תחום הזוגיות... ושמתי לב לשני דפוסי התנהגות שאני מרגישה שממש דופקים אותי... מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי זה...
1) הבעיה הכי גדולה שלי: כשיש בחור שאני מעוניינת בו ואני מרגישה שגם הוא מעוניין בי, אז אם הבחור לא מתנהג בהתאם לציפיות שלי אני פשוט מתחרפנת ונעלבת, ומפרשת כמעט כל דבר שהוא עושה כאילו זה נובע מזלזול בי. כתוצאה אני מתנהגת בצורה ממורמרת, צינית ועוקצנית (שזה ממש ההפך מאיך שאני בדר"כ).
ככה יוצא שכל פעם, עד שסופסוף יש מישהו שאני מעוניינת בו והוא מעוניין בי , אני בכל פעם הורסת מחדש ממש על ההתחלה. כי לאיזה גבר יש *** להתמודד עם התנהגות כזאת (בצדק....).
אני לא מצליחה להבין מאיפה זה נובע בכלל? חשוב לי לטפל בזה ואני יודעת ששליטה עצמית גם תעזור פה, אבל מבאס אותי שאני בכלל מתעצבנת (ממש מתעצבנת!!!!!) מלכתחילה על שטויות כאלה.
2) בשנים האחרונות כשאני יוצאת לדייטים - הגישה שלי היא שממש לא אכפת לי מהדייט או מהבחור. במקרים הנדירים שכן אכפת לי אני נלחצת וכמעט לא מדברת ובגלל זה אני באמת משתדלת בכוח שלא יהיה לי אכפת. וכתוצאה אני מרגישה שאני קצת מתנהגת כמו גבר בדייטים - כלומר מעבירה ערב של צחוקים, אבל לא באמת של הכרות. עכשיו מצד אחד רוב הפעמים גברים רוצים להמשיך להפגש איתי עוד (אני אגב כמעט אף פעם לא מעוניינת. ממש פעמים מעטות אני ממשיכה לדייט שני). מצד שני אני לא בטוחה שזו הגישה הנכונה לבוא לדייט ואני מרגישה שאני לא בטוחה שככה באמת יכולים לבנות קשר רציני? או שאולי כן?..
בקיצור תודה אם ישהו קרא את החפירה

לגבי העיניין השני-

אני חושבת שהוא מבורך. אנשים שמגיעים רגועים ולא בלחץ לדייט הם יותר "עצמם" ויותר מושכים בעיניי הצד השני.
&nbsp
לגבי העובדה שאת מחבלת לעצמך בהצלחת היחסים-
הייתי הולכת לטיפול אצל איש/אשת מקצוע=פסיכולוג/מאמן לזוגיות. נשמע שיש דברים מתחת לפני השטח שאת לא מוכנה להודות בהם ותצטרכי מעט תמיכה והדרכה על מנת להתמודד עם זה נכון.

היי וחג שמח

הייי

רק שתדעי אני מגיבה לך מנסיון אישי . עד גיל 27 יצאתי למלא דייטים וחיפשתי מלא מלא את הבעל המיועד ממש ככה אני ידעתי מה אני רוצה וצריכה ועשיתי לי חושבים היטב עם מה אני יכולה לחיות ועם מה בשום פנים ואופן לא אסתדר. למזלי מצאתי את בעלי המדהים עוד מעט נחגוג שנת נישואים ראשונה יחד. כשאני משחזרת אחורה את החיפש המייגע הזה אני נזכרת לא רק בטיפוסים שניסו להשכיב ולא היו רציניים וחירטטו אלא גם בעצמי בדברים שפעם חיפשתי וחשבתי שזה מה שצריך ממש נצמדתי לרשימת מכולת החיסרון שלי הוא שאני שמנה אז כמובן אפשר להבין שכבר המון פוסלים או מתייחסים פחות ברצינות כי מה שהחברה שלנו משדרת ורוצה הוא הרזון אבל עזבי לא מתלוננת טוב לי. אני פשוט רוצה להגיד לך מהלב שאת צריכה לחשוב טוב עם עצמך מה את מחפשת ולאיזה מטרה וגם עם מה את יכולה לחיות בכייף ועם מה לא ... אני לא מאמינה במשפט "שאראה אדע " זה נכון חלקית אם אנחנו באות מוכנות את בת 28 יש לך נסיון חיים חווית זוגיות לפי מה שהבנתי
אני אומרת פשוט שאם תפסלי כל דבר אז גם זה שיהיה לך טוב את לא תדעי כי את כנראה עסוקה בלפסול ואם הרב כן רוצים להמשיך איתך לעוד דייט סימן שאת נעימה ומושכת להם ונראת טוב זה יתרון תשתמשי בו לטובתך אבל בצורה חיובית אני לא אומרת להמשיך עם כל אחד אבל תנסי להכיר באמת להסתכל בעיניים ובאמת להתענייין בבחור חבל שתפספסי מישהו טוב...
לגבי העצבים על כל דבר זה כבר את צריכה לפני איש מקצוע לחשוב עם עצמך אם שווה לך להרוס לעצמך כל פעם על משהו פעוט...אם יש בך עצבים או כעס אולי זה על משהו אחר ולא על בחורים אם את מחפשת שליטה ביחסים את צריכה לחפש מישהו שאוהב אישה דומיננטית וזה גם בסדר.
מה שחשוב בסופו של דבר זה עם מי חיים ביומיום וקמים והולכים לישון הוא לא חייב להיות היפה תואר או עשיר אבל חייב להיות בנאדם פשוט עם לב טוב רחב וזהב (שני הדברים האחרים לא יזיקו אבל תלוי במינון) .
אני מאחלת לך שתמצאי את האחד שלך שתתחבקו חזק לתמיד ולא תרצו לשחרר אף פעם :)

ברגע שתפסיקי לצפות ותהיי נעימה כמו שאת חושבת שאת

תקבלי באותה מטבע. תכלס כולם מחפשים מישהי כמו שלילי הגיבה לך. רוצים בחורה שהלב הגדול יוצא דרכה החוצה בחיוך רחב
ושמחת חיים בגוף ופרצוף שמושך אותם. אם ממש על ההתחלה הם חוטפים עצבים ממך על לא עוול בכפם בלי שבכלל נוצר שום קשר עם הדדיות ומחויבות, לא יהיה שום רצון למלא את רצונך והקפריזות שלך. אף אחד מהם לא ירגיש שחייב לך, אם יש לך ציפיות ואת משתמשת רק בתקשורת טלפתיה לשדר אותם אנשים יקחו את הרגליים ויקפצו דרך החלון בחזרה לים לחפש דגים אחרים.

אגב לאחר גילוי המנהרות והתלונות גם מתושבי גבול הצפון החלו אלפי גברים לדווח שהם שומעים חפירות בלילה כשהם נכנסים למיטה. כל יום מחדש הבת זוג תשגע אותך בגלל הבדלי החשיבה וההתנהלות
בינכם ויש כאלו שמשוגעים עליהן מספיק כדי לא רק לשרוד איתן ולפתור את השגעונות אלא גם לקחת את זה בקלות.

הרשי לחוזה לעזור

1. מנגנון הגנה. קורה לכולם. הסיטואציה בה את מעוניינת במישהו היא מלחיצה, וזה לא משנה אם הוא מעוניין בך חזרה. אם הוא מעוניין חזרה, אז היא מלחיצה אפילו יותר. אחת הדרכים שלנו להתמודד עם הלחץ הזה היא להתפרץ כל פעם שמשהו לא הולך בדיוק כמו שאנחנו רוצים. אם את מכירה בכך שההתנהגות היא בעייתית, אז את מוזמנת לעבוד ארטיבית על לשנות את זה, על להגיד לעצמך "אני עומדת להיות מגעילה" ולנסות לעצור את עצמך אקטיבית. עם זאת גם חשוב להכיר שזה חלק מהאופי שלך, ובן זוג פוטנציאלי צריך להבין שלפעמים בסיטואציות מלחיצות שכאלה את נוטה להגיב בעוקצנות ולקבל את זה. כי את לא תעשי שינוי של 180 מעלות כנראה אף פעם
2. לא בעיה לדעת חוזה. נסיונו של חוזה מלמד שדייט שהוא ערב של צחוקים = טוב. דייט שהוא ראיון עבודה = פחות טוב. ומביך. מאוד מביך. אז בואי נצא מנקודת הנחה שהמטרה של הדייטים היא זוגיות ארוכה. אז אם זה המצב - יש לך עוד מלא זמן ללמוד להכיר אותו. הערב הראשון זה רק לראות אם כיף לכם ביחד. אז אם אחרי ערב של צחוקים עם הבחור אין לך חשק לראות אותו שוב - אז כנראה שזה לא הבחור בשבילך.
&nbsp
בהצלחה

למעלה