Longlive sega

rock lee

New member
Longlive sega../images/Emo7.gif

סגה או סגה, היית חבר כו טוב, שיחקת במשחקים שלך מגיל שנה
ועכשיו, אין לך כלום, מכרת את נישמתך לשטן, הלו הוא ה PS2 XBOX והגיימקיוב עשית תמיד עבודה טובה בכל תחום, ואותי תמיד סיפקת בהנאת משחק. בני האדם הטיפשים לא העריכו אותך מספיק וזה חבל. אבל, מי יודע, יום אחד אולי תינקום? שירה שהכנתי לסגה! בכל אופן, דרימקאסט זאת המערכת האחרונה והסופית של סגה? סגה כבר לא עובדת על קונסולות חדשות? עוד 5-4 שנים יבואו מערכות שכופלות את XBOX PS2 & GAMECUBE וכנראה מערכות ששמות *** על 2D אני רוצה ליפתוח דיון על העוול שעשו לסגה ואם כבר, אז בואו נדבר על כל המערכות והחברות שהזניחו מאחור

rave47

New member
בואנה מה עשית לסגה....

תיכף תלך לבכות על איזה קבר... גבר סגה לא מתה היא עדייין חיה ובועטת. אכן הדרימקאסט היא הקונסולה האחרונה מבית סגה ואחרי הנפילה הכבדה מאוד שלה החליטו בסגה לסגור את מחלקת פיתוח הקונסולות שלה והתחילו להתרכז רק במשחקים. זה לא אומר שהחברה מתה, ממש לא, עם סגירת מחלקת הקונסולות הם פתחו עוד מחלקת פיתוח משחקים שהביא את מספר מחלקות הפיתוח בחברה ל11(נראה לי.. אם אני טועה תתקנו אותי...) צודק באמת לא העריכו את הדרימקאסט כמו שהיו צריכים ועובדה שעד היום היא המערכת היחידה שמריצה משחקי 2D מהדור הבא בצורה מושלמת. אם אתה רוצה משחקי 2D באיכות תקנה דרימקאסט. אלוהים יודע שיש מספיק שמוכרים באינטרנט ובכל מיני כנסי משחקים. אז אל תזניח את סגה עדיין...

למעלה