LongTime no ..

3D man

New member
LongTime no ..

4 along time I haven´t putted any of my work SO 4 your enjoyment Some of my still in progress work

eldarinn

New member
כל המודלים מאד מעניינים

אבל מכיון שהמודלים לא סופיים ואני מניח שאתה רוצה לקבל חו"ד בונה, תשתדל לתת תאורה יותר מקיפה, אי אפשר לראות פרטים בבירור.

3D man

New member
all of the model r final

the one that look like it isn´t is cause i didn´t render it final look but the face is final and the lighting is aiming for a sirtan look

eldarinn

New member
לא היה לי ספק שהמודלים גמורים

התכוונתי לכך שהסצינה אינה מושלמת. מכיוון ששמת את המודל ללא סצינה (וטוב עשית כי כך מתמקדים יותר במודל מאשר ברקע) חשבתי שהיה רצוי לשלב את המודלים עם תאורה יותר חזקה כדי שנוכל לראות את הפרטים יותר טוב. קצת קשה לחוות דעה עם תאורה נמוכה.

3D man

New member
מה צריך לעשות....

בשביל תשומת לב, לבנות בניין?! אני צריך ביקורת הערות משהו אולי מישהו יגיד לי איפה משיגים "ברזיל" רנדראר ןמזה? תזרקו איזה עצם משהו

radm

New member
השאלה בעצם.צודק.למה לא מגיבים

מה חושבים על.. אז ככה לי חסרים המודלים בשלמותם.אופן ההצגה שלהם, זוויות מוקפדות ותאורה מעמעמת גורמת לי(חשדנית שכמותי) לחשוב שיש מה להסתיר. כלומר אשמח לראות כל אחד מהמודלים בשלמותו,מכמה זוויות במצבו הבסיסי. כמוןבן גפ קלוז אפ רצוי, אבל בהקשר יהיה עבורי יותר אפקטיבי. בעניין מנועי רינדור ברזיל וכו´ אין לי שום נסיון וידע לצערי

למעלה