looking for gob

ayala20

New member
looking for gob

I am 19 years old.I live in NY.I am looking for job in shop or restaoran or dis kind of job

silent alarm

New member
החוסר נימוס איננו נחוץ

ראשית, אני די משוכנע שהכותבת היא בחורה, בת 19 בסה"כ. שנית, you don't have to be obnoxious assholes.

silent alarm

New member
כן, היא צעירה.

אין שום בושה בלמלצר (כמו שאחד מהכותבים עקץ) או בכתיבה עם טעויות כתיב (הכותב האחר) כשהבחורה הצעירה רק סיימה תיכון. אני מכבד את היוזמה והנחישות שלה בלמצוא עבודה בארץ זרה עם הקשיים של התרבות והשפה ובטח שהיא אינה צריכה להרגיש רע מחברי פורום מרירים כי היא לא אייתה את הבקשה שלה בצורה מושלמת. If you don't have anything nice to say, don't say anything at all.

Chinita

New member
גם אני בת 19...

וגם אני ממלצרת...! זה לא אומר שאני מרשה לעצמי לכתוב עם כל כך הרבה שגיאות כתיב (ואני דוברת 3 שפות..) יש מילים בסיסיות שצריך לדעת במיוחד אם אתה עובד-חי- מתקיים בארץ זרה (הבוס שלי למשל לא יעסיק מלצר שלא דובר אנגלית ברמה בינונית כדי לא לעשות צחוק מעצמו ומהסועדים). ואגב מי שכותב עם דיסלקציה זה משהו אחד, אבל לכתוב משפט קצר עם כל כך הרבה שגיאות זה משהו אחר (ולא אני לא מתחסדת האנגלית שלי היא לא פרפקט וההודעה הזאת היא לא נגד פותחת השירשור.)

Chinita

New member
אוף קורס...

AND PROUD!

Chinita

New member
אולי תקראי את הפוסט שלי שוב???

כתבתי שאני לא כותבת מושלם, ותמיד יש מקום לשיפורים, אבל להיות בן 19 (או בת) זה לא תירוץ!

saritoosh22

New member
זה לא אומר שאני מרשה לעצמי ........

צ'יניטה, אולי זה הגיל ואולי לא. מאוד קל לשפוט מעבר למסך המחשב.

דנוטציה

New member
קודם כל נכון

אין בזה הכרח. ולטעון זאת בליווי תיאורי נוף גם כן לא ממש הכרחי. מה שאומר שלכולם רגעי החולשה שלהם... איך שהוא מעדיף את שלי.

למעלה