LooNA

KM-AIR

New member
LooNA

למרות כל מה שקרה אתמול- אני אוהב אותך. רק לפעמים אני חושב שזה לא מספיק. אני גם יודע שזה מה שגם אתה חושב

LooNA

New member
נפלאתה אהבתך לי מאהבת נשים

KM שלי, קצת באיחור (בכל זאת- זרמו קצת מיים בירדן...) אבל כן! אני אוהב אוהב אוהב כעסתי היום, כי הכוונות שלי היו הכי טובות בעולם כולו. לא רציתי לפגוע והתגובה הייתה קשה, קשה מאוד. אבל... איך אמרנו? שכחנו? שכחנו. (נשבע לך, הייתי בטוח שכעסנו היום בבוקר...) אוהב אותך מאוד, לונה נ.ב.- שמנת, חלב, פטריות... מה עוד? תתקשר אלי.

KM-AIR

New member
שלחתי לך נשיקות בפקס...

יש לך ד"ש מקיילי. היא מכרה השבוע "רק" 18,062 עותקים (מקום 14)..

LooNA

New member
הערה לכולם!

מי שקרא את התכתובת הקצרה- זה בסדר, זה פורום, זה טבעו ולכן התכתובת היא לכולם. מבחינתנו זו עוד דרך קריאטיבית לדבר על אהבה. אהבה גדולה. אז בואו נדבר על אהבה...

פינגו

New member
ואצלי..

אני שמח שהכל טוב אצלכם. אין לכם מושג כמה שהמשפט הזה רלוונטי אליי- אני נדהם לגלות שאהבה לא תמיד מספיקה.. ואולי אהבה שאינה מספיקה, היא אהבה שאינה ראויה להיקרא אהבה? אנחנו יחד אוהבים, אנחנו בנפרד אוהבים, אנחנו בנפרד, מזדיינים, אוהבים- מה קורה פה? מחכה שיעשה פחות סגרירי (למרות שאני מטורף על החורף, אני עכשיו בבוקסר ובחלונות פתוחים לרווחה, פסיכי שכמוני)

KM-AIR

New member
הייתי מאד רוצה להגיב לך

...אבל אדון מרמלד חושב שזה "מבזבז לו את הלוח" ואם זה לא קשור לכולם אז לא לכתוב את זה בפורום. ...אני אשוחח על כך עם נטע, בכל מקרה: ביי לכולם, ופינגו, תדע (בתור מי שכתב את המשפט) ש"אהבה לא מספיקה" היא רק בראש שלך, כמו שהיא לפעמים בראש שלי. אתה צריך לחשוב ממה זה נובע. ביי!

MARMELAD

New member
דברי ה"אדון מרמלד". ../images/Emo46.gif

אם אתה מצטט אותי לפחות צטט נכון. לא אמרתי שזה מבזבז לי את הלוח. בכלל לא השתמשתי במילה "לי". הפורום הוא לא שלי. אני סה"כ מנהל אותו. אם שמת לב רב ההודעות כאן לא נכתבו על ידי אלא על ידי אנשים אחרים. הסיבה שבגללה אני מבקש לא לפתוח הודעות חדשות שנוגעות למסירת ד"שים, איחולים וברכות וכוליי היא מתוך כבוד למשתתפים האחרים, שההודעות שלהן, בנושאים שהם קצת יותר קשורים לפורום, נעלמות מהעמוד הראשי. נכון, זה פורום. בפורום מדברים יותר משני אנשים. זה כל הרעיון שלו. כדי לשלוח מסרים אישיים יש מליון דרכים, ביניהם התפוז-חפוז שהצטרף למערכת לפני יומיים שלושה. אין לי שום חשק להיכנס לויכוחים על הנושא. ע"פ שיקול דעתי אין סיבה שהודעות יעברו לעמוד הבא של הפורום ובעצם "ייעלמו" מפני שא´ רוצה לאמר לב´ שהוא אוהב אותו. שוב, אין לי בעייה שתגיד את זה, אבל כמו שרשמתי לך באימייל, אתה יכול להגיב להודעה שלו בשרשור אחר כדי לאמר את זה, אתה יכול לשלוח לו מייל, אתה יכול לשים בלוח המודעות.. ישנן מספיק אופציות. הכינוי "אדון מרמלד" לא נראה לי. אותו כנ"ל לטענות מכל סוג שהוא לגבי התפקוד שלי ע"ג הפורום. בעיות איתי אפשר לפתור באימייל או בתפוז חפוז. אם זה לא עוזר תמיד יש את פורום תפוז אונליין ואת הנהלת הפורומים. כל טוב. גיא.

למעלה