דברי ה"אדון מרמלד". ../images/Emo46.gif
אם אתה מצטט אותי לפחות צטט נכון. לא אמרתי שזה מבזבז לי את הלוח. בכלל לא השתמשתי במילה "לי". הפורום הוא לא שלי. אני סה"כ מנהל אותו. אם שמת לב רב ההודעות כאן לא נכתבו על ידי אלא על ידי אנשים אחרים. הסיבה שבגללה אני מבקש לא לפתוח הודעות חדשות שנוגעות למסירת ד"שים, איחולים וברכות וכוליי היא מתוך כבוד למשתתפים האחרים, שההודעות שלהן, בנושאים שהם קצת יותר קשורים לפורום, נעלמות מהעמוד הראשי. נכון, זה פורום. בפורום מדברים יותר משני אנשים. זה כל הרעיון שלו. כדי לשלוח מסרים אישיים יש מליון דרכים, ביניהם התפוז-חפוז שהצטרף למערכת לפני יומיים שלושה. אין לי שום חשק להיכנס לויכוחים על הנושא. ע"פ שיקול דעתי אין סיבה שהודעות יעברו לעמוד הבא של הפורום ובעצם "ייעלמו" מפני שא´ רוצה לאמר לב´ שהוא אוהב אותו. שוב, אין לי בעייה שתגיד את זה, אבל כמו שרשמתי לך באימייל, אתה יכול להגיב להודעה שלו בשרשור אחר כדי לאמר את זה, אתה יכול לשלוח לו מייל, אתה יכול לשים בלוח המודעות.. ישנן מספיק אופציות. הכינוי "אדון מרמלד" לא נראה לי. אותו כנ"ל לטענות מכל סוג שהוא לגבי התפקוד שלי ע"ג הפורום. בעיות איתי אפשר לפתור באימייל או בתפוז חפוז. אם זה לא עוזר תמיד יש את פורום תפוז אונליין ואת הנהלת הפורומים. כל טוב. גיא.