LOOP כרקע לקליפ

giladarad

New member
LOOP כרקע לקליפ

שאלתי ולא נענתי
לכן אני שואל שוב (בפעם האחרונה - מבטיח) הכוונה לרקעי מוסיקה ווידאו שניתן "לנגן" בLOOP כרקע לקליפ. הכוונה היא לחומר "חופשי" מזכויות יוצרים שניתן להוריד חינם מהרשת. לחילופין, האם למישהו יש המלצה כזה לקיט (תמורת תשלום) איכותי? ראיתי הרבה כאלה למכירה ברשת אבל לא בא לי להוציא כמה מאות דולרים למשהוא לא שווה. בהזדמנות זאת, אם יש למישהו המלצה ו/או הפניה לאפקטים סטייל זיקוקי דינור, אש וכו'. אשמח לקבל המלצות גם לכך. בתודה מראש. גיל-עד

videokid

New member
יש פתרון...

אם אתה מחפש רקע אבסטרקטי פשוט תשתמש בWINAMP מדיה פלייר או LAVA כדי לייצר רקע תלת מיימדי מגניב שגם יכול להתחלף בתגובה לשינויי צליל.

giladarad

New member
לא לזה התכוונתי...

הכוונה שלי היא לקטעי קליפים שאני יכול לשלב בTIMELINE של פרמייר. מדובר בקטע VIDEO בדרך כלל קצר (מספר שניות עד כדקה) שניתן להציג פעם אחר פעם ברצף כך שנראה כאילו זה קטע אין סופי. על גבי רקע זה ניתן להציג תמונות או קליפים שהפריים (גודל) שלהם קטן יותר מהפריים הכללי וכך יוצא שהקליפ התחתון מהווה רקע אחורי דינמי ל"אוביקט" הקדמי. מקווה שהצלחתי להסביר עצמי כראוי.

ernieball

New member
אצלי הגיע עם הפרמייר דיסק שיש בו

מלא קליפים כאלה מחולקים לנושאים: פיצוצים,תצלומי טבע,מים,סתם דברים פסיכדלים וכו'...שווה לך לנסות לברר ב ADOBE איך אפשר להשיג את הדיסק...

ernieball

New member
מממ....זה מה שכתוב

עליו ADOBE PREMIERE MEDIA CONTENT, מאיפה אתה? אם אתה מקרוב אז אני אנסה לסדר לך ג'סטה...

giladarad

New member
יש מצב../images/Emo70.gif

הי, שלחתי לך מסר אישי... קיבלתה? האם יש מצב לקבל העתק?

למעלה