loppy.....חזרת! איך היה? ומה השם הפרטי שלך? (לידע כללי...)
L Loppy New member 9/11/02 #2 היה ס22ה!../images/Emo163.gif אפילו נתקענו באמצע שום מקום כי הנהג איבד את המפתח! נהג שנון ששמו רפי... (סתם! היה לנו אחלה נהג....באמת!) זהו בעיקרון... אגב, קוראים לי דור. יום טוב!
היה ס22ה!../images/Emo163.gif אפילו נתקענו באמצע שום מקום כי הנהג איבד את המפתח! נהג שנון ששמו רפי... (סתם! היה לנו אחלה נהג....באמת!) זהו בעיקרון... אגב, קוראים לי דור. יום טוב!
L liran87s New member 9/11/02 #4 גם לנו היה נהג שנון בשם רפי !!! זה עם ה"עוד חמש דקות וחצי, והחצי הוא החשוב !!" - זה זה ?
L Loppy New member 9/11/02 #5 אהמממממ........ לא! (לפחות לא שאני שמעתי...) אני יודע שהוא כר בנס ציונה....עוזר?
L liran87s New member 10/11/02 #6 אם לא שמעתם דבר כזה ממנו אז כנראה שזה לא הוא, הסימן זהוי שלו זה "והחצי, הוא החשוב....."
C cartasf New member 10/11/02 #7 תיקון טעות דור... היי אני חבר של דור ורק רציתי להוסיף שאני ודור צבענו את השיער לכחול...
L liran87s New member 10/11/02 #8 ראש כחול, יא פושעים !! ../images/Emo13.gif ועכשיו בגלל ששמענו את פרט הרכילות הבא אני דורש בזאת מדור לשלוח תמונה !! ובשביל שלא תרגיש שאתה היחיד ששולח תמונה גם אני אשלח
ראש כחול, יא פושעים !! ../images/Emo13.gif ועכשיו בגלל ששמענו את פרט הרכילות הבא אני דורש בזאת מדור לשלוח תמונה !! ובשביל שלא תרגיש שאתה היחיד ששולח תמונה גם אני אשלח