Lordy, lordy, look who's 40

with or without

New member
Lordy, lordy, look who's 40 ../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif

יום הולדת לטריי פרקר
פעם מאט וטריי היו אומרים שסאות' פארק ירד מהמסך כשהם יהיו בני 40... כנראה שזה לא הולך לקרות
(וטוב שכך)

richter

New member
שיהיה במזל ../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

מחליף קידומת הבחור... זה לא בא ברגל לגבי מה שכתבת, החוזה הנוכחי שלהם הוא עד 2011, עונה 15 - אז יש לנו אותם לפחות עד אז

with or without

New member
כן...

קראתי על החוזה הזה שהם חתמו כבר אז. אני מתקשה להאמין שהם לא יחדשו אותו מעבר לזה. סאות' פארק זה התוכנית הכי נצפית בקומדי סנטראל ומעבר לספונסרים והפירסומות, קומדי סנטראל מרוויחים הון תועפות על סחורה נלווית, אז אני לא מאמינה שהם "ישחררו" אותם, גם אם מאט וטריי לא ירצו להמשיך אני בטוחה שיציעו להם בתמורה חוזה שמן במיוחד שיכניע אותם. חוץ מזה תמיד בראיונות הם אומרים שלמרות שלעבוד על סאות' פארק זה זוועתי (מתחילים לעבוד על פרק שבוע לפני שמשודר, אז יש המון לחץ ולילות ללא שינה) זה עדיין משהו שהם רוצים לדבוק בו. לפני כמה חודשים קראתי ראיון עם מאט שאמר משהו בנוסח "תמיד אמרנו שנסיים עם סאות' פארק שנהיה בני 40, טריי בן 40 עוד מעט אז אולי נסיים שנהיה בני 60."

with or without

New member
ממ...

-פרק על ויאגרה -פרק על כדורים נגד צרבת -פרק על בריחת סידן -פרק על האכלת יונים -פרק על בדיקת הערמונית - פרק על טיולים בפארק -פרק על ילדים מעצבנים מהשכונה שמפריעים לשינת הצהריים -פרק על יתרונות וחסרונות השיניים התותבות נקווה שזה לא יגיע למצב כזה

למעלה