LoSt

aliasBOY

New member
LoSt

טוב.. למרות שזה לא פורום לוסט.. חח אבל כמה מהפורום רואים.. אז צפיתי בפיילוט הראשון.... זה נראה ממש ממש טוב... הסט הכי יפה לסדרה חחח השחקנים ממש אמינים וטובים (למרות שהייתי מצפה לטיפה יותר היסטריה) המוזיקה לפעמים קצת מעיקה והקטע של המפלצת די מוזר... בינתיים למי שלא ראה זה ממש מומלץ! נחכה ונראה איך זה יתפתח......

aliasBOY

New member
ועוד משו

ראיתי את לחיות בתמונות עם מייקל ומישהו הבין את הסוף?! לא הבנתי כלום... נעשה את זה שרשור אוףטופיק....

rifkin1

New member
אני אנסה להסביר לך...

סיי (רובין וויליאמס) רצה לינקום בוויל יורק (מייקי) על כך שהוא בגד במישפחתו והסיבה לכך נובעת מזה שלסיי היתה ילדות אומללה וחיים אומללים עוד יותר והוא תמיד חלם שתהיה לו משפחה חמה כמו שלויל יש. כאשר הוא ראה איך וויל מזלזל במה שיש לו אז הוא החליט להעניש אותו. בסוף את אמורה לחשוב שסיי צילם את וויל והמאהבת שלו אבל בסוף הסרט מתברר שהוא סתם צילם חפצים מהחדר ולא את וויל והמאהבת שלו, הוא רק רצה ללמד אותו לקח ולגרום לו להעריך את מה שיש לו... אני מקווה שנגעתי בנקודה הנכונה...

aliasBOY

New member
אהההההההההההההההה

תודה ואני בן.......... והתחלת כבר את לוסט?

מווותק

New member
יש לי כבר את 4 הפרקים של LOST

אבל עוד לא יצא לי לראות אותם. אני בטח אצפה בהם במהלך הסופה"ש ואז נוכל לדבר עליהם
הבנתי שהפיילוט מצויין ושהוא מסתובב ברשת כבר חודשיים - כאשר יש בו אפקטים לא מהעולם הזה. אני אראה את זה היום (בתקווה). קרלוצצצצצצצצצצצצה - איפה את?????????????

rifkin1

New member
היי בן, סורי. לא עדיין לא התחלתי

לצפות ב- LOST, אני וגואיספיצה עושים מרתון כמו מווותק.

aliasBOY

New member
חחחח

טוב אז ככה מווותק - הנה קרלוצה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=908&msgid=40579962 ןריפקין אני איתי חחח התכוונתי שאני בן מבחינת מין חחח

אממממ... יש משהו שאני ממש לא מבין:

מה פתאום אתם מדברים על הסדרה LOST, כשזה פורום "זהות בדויה"? זה קשור איכשהו לשחקנים של הסדרה? לא הבנתי.

מווותק

New member
LOST

ואו !!! ראיתי עכשיו את 4 הפרקים ברצף ואני חייבת לציין שזה ממש טוב. כלומר - זה מושך וזה מצמרר. זה לא ALIAS כי אין את הנון סטופ אקשן, אבל זה מאוד מסתורי, ואגב - מתיו פוקס הוא ממש תואם מייקל וארטן. ובקשר לשאלה של ב נ ד ה ל ה - מדוע אנחנו מדבירם על LOST בפורום של זהות בדויה? ובכן - בגלל שהיוצר של LOST הוא ג'יי ג'יי אברהמס, שהוא היוצר של זהות בדויה, וכי העונה ה - 4 של זהות בדויה תצא לדרך רק בינואר בארה"ב והעונה ה - 2 תצא לדרך בישראל רק בנובמבר, כך ש... אין לנו יותר מדי על מה לדבר.

joeys pizza

New member
לא למדת ?

לא משווים סדרות שונות אחת מהשנייה. רק בגלל שזה אותו במאי זה לא אומר שצריך לחשוב ככה.

ראיתי בנתיים את הפרומו...

זה נראה ממש נחמד.. באמת נראה לאן זה יתפתח... אולי תוכלו לעזור לי.. מאיפה מוכר לי זה שהביא לצ'רלי (משולחן לחמישה- שכחתי את השם שלו.) את העטים? משהו יודע על מי אני מדברת?

varty

New member
נדמה לי שאת מדברת על

הבחור ששיחק בשר הטבעות. אחד ההוביטים. שחכתי את שמו של השחקן.

למעלה