LOVE BOY כובש צמרות מצעדים

LOVE BOY כובש צמרות מצעדים ../images/Emo13.gif

באמת שהרבה זמן לא היה לדנה להיט כזה הסטרי ...
מחר יתפרסם המצעד הרשמי של הרדיו האיזורי רדיו יפעת, דנה עולה שם 7 מקומות למקום ה 1 ומצטפרת את רדיו ת"א שם היא גם מחזיקה בפסגה ....
כניסה למקום ראשון בסלולר "לאב בוי" של דנה אינטרנשיונל ממשיך להכות גלים. ועכשיו גם בסלולר ! אחרי שהפך בשבוע אחד לשיר המושמע ביותר בישראל אנו שמחים לספר לכם כי חברת ORANGE מדווחת היום כי זהו גם ה – MP3המורד ביותר בפורטל orange music לשבוע האחרון !!! מקום ראשון בהורדות איזה הישג אדיר
לא נשכח את עבודת הקודש שעושה עופר מנחם , שדוחף את השיר בכל כוחו ובמלוא המרץ ואילו התוצאות , כל הכבוד לעופר על שמאמין בדנה ובחומרים החדשים נותן את ליבו ונשמתו והתוצאות לפנינו, וכמובן שתודה ענקית גם לכם גולשים מדהימים שעומדים באמת מאחורי דנה באהבה ענקית ובמסירות .... עדכונים נוספים בקרוב
....

RINAT1983

New member
תודה

גם לך מאמי, על כמה שאתה משקיע בפורום...כל החברי פורום תעשו כבוד למושקי שלנו....מגיע לו!!!!!!!!!! אני חייבת להגיד שמערך השיווקי והיחצנות של דנה הם פשוט מעולים,הכל נעשה כמו שצריך, כל הכבוד על כך ,אין ספק שכך דנה תעלה על הגל שוב. לא פעם היו תגובות שדברו על הנושא,גם תגובות שלי, ונראה שבאמת הפנימו את התגובות שלנו.

מיקמיק17

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

Glamorousss

New member
איזה כיף לשמוע את זה כל הכבוד דנה!!!

השיר באמת איכותי ואכן מגיע לו. מעניין מה יקרה שיצא הקליפ בכלל יהיה בלאגן

קרנוק

New member
כל הכבוד לדנה

סוף סוף היא מקבלת את ההערכה לה היא ראויה,אני מאד שמחה לראות שהיא מקבלת פרגון מכל מקום. זה הזמן לזקוף לזכות ההנהלה והיח"צ שעם לאב בוי נעשתה עבודה טובה,אבירן עם האתר המקסים והמושקע. וכמובן גם לך מושיקו שתורם,משקיע ומתאמץ מכל הלב ובכלל לכל הגולשים והמעריצים. אני לא מעריצה,אבל אני אחת ששמחה לראות את דנה בטופ. -
- דני מה איתךךךךךךךךךךךךךךךך???

למעלה