LOVE IS IN THE AIR... I WISH

mor shani

New member
LOVE IS IN THE AIR... I WISH ../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo3.gif

אוףףףףף!!! איזה ביאוס! כל פעם שמתחיל להיות לי טוב בחיים נעשה לי שחור בעיניים!!! ועכשיו יקירי...: אני פונה אליכם שתעזרו לי קצת עם משהו שקרה לי עם מישהו מהשכבה שלי- אוקיי... מה שאני יודעת: הוא ממש חמוד ויש לי אליו סימפטיה (...ולא יותר!!!) מה שאני לא בטוחה אם זה נכון: אני חושבת (ומאוד לא בטוחה!) שגם הוא די מחבב אותי כי הוא התקשר אליי והזמין אותי לצאת איתו אתמול וסירבתי (בגלל אמא שלי שלא הרשתה לי...!!!!!) הוא נשמע די מאוכזב מין כזה "אה, אוקיי, אז, ביי..." הקטע שלא רציתי להישמע כמו ילדה קטנה שאמא שלה שולטת לה בחיים אז אמרתי שאני הולכת עם מישהו לסרט... אני כזאת מטומטמת!!! ועכשיו לבעיה: מה אני עושה לעזעאל?!?! אני כל-כך מחפשת קשר אבל שום דבר לא מצליח לי!!! וחוץ מזה אני לא רוצה קשר כזה עם הילד הזה אני פשוט כל-כך רוצה חבר שכל אחד שיש לי אליו טיפה סימפטיה הופך למועמד! בבקשה תעזרו לי! LOVE U ALL מור נ.ב. תודה לכולכם על העזרה!

mor shani

New member
זה לא העניין! הקטע שאני לא יודעת מה

לעשות עם העניין של החיפוש לקשר! תודה על התשובה בכל אופן

@LiLu@

New member
../images/Emo23.gif Follow your

לדעתי הכל תלויי רק בך, אני תמיד אומרת שאם יש משהו קטן שיכול להרוס, עדיף לוותר כי מי יודע אולי המשהו הקטן הזה יהפוך למשהו יותר גדול. אבל הכי פשוט זה ללכת בעקבות הלב שלך, אם לדעתך זה לא זה, אז תחכי קצת, על תעשי החלטות פזיזות. האהבה באה עם הזמן, כשהזמן יגיע את תדעי! מבטיחה !!! הנסיך שלך יגיע. Don´t worry. חדשה וכבר אוהבת, לילוש´

למעלה