Love is in the air!!!

Love is in the air!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

האמנם? מה המצב שלכם, חברי הפורום, תפוסים, מיוזזים, בתהליכים, או רווקים? איך אתם באים למצעד? בדיוק אתמול בלילה דברתי עם ידיד שלי וסיפרתי לו על המצעד, ובמקום לשמוח הוא אמר לי משהו בנוסח" יופי, מצעד אהבה ואין לי חברה" כוון המחשבה שלי היה דווקא שונה לגמרי, אני חשבתי יווו איזה כיף מצעד, אנשים, שמחת חיים, ריקודים, בואנה הכי שווה לבוא למקומות כאלו לבד. who needs a boyfriend anyway? מה דעתכם? ובאותה הזדמנות, אם כבר פורום אהבה, שתפו באהבתכם, סיפור חייכם ומה עולה בראשכם היפה:)

sh53

New member
תמסור לחבר שלך ../images/Emo91.gif

שגם במצעד האהבה אפשר להכיר וזה מקום בדיוק כמו כל מקום אחר, לא כולם באים עם אהבת חייהם, יש חלק שבאים דווקא לבד וזו הזדמנות מצויינת להכיר מלא אנשים עם שמחת חיים ושאוהבים להנות מהחיים.

אני למשל באה לבד למשל כזה דא למשל

ומי שרוצה להצטרף אלי מחיפה מוזמן לעשות כן יאללה בי להתראות במצעד האהבה

RN2

New member
איזה בדיוק? אוטובוס פרטי?

כי לא ידוע לי שיש תחבורה ציבורית שנכנסת השבת..

השנה אני באה עם חבר שלי, אבל...

שנה שעברה באתי עם חברות, עליתי על משאית איך שהגעתי ( ולכל אלו ששאלו, בנים אין לי מושג.. אבל בנות!! אם אתן באמת רוצות לעלות על משאית... תבואו ו"דפקו הופעה" ופשוט שם כבר יבקשו מכן לעלות במידה ותראו טוב והכל... ככה קרה לי..) ושם הכרתי כבר מלא חברים חדשים וגם מישהו חדש.. אז תגידי לידיד שלך שהוא סתם מעפן אם הוא לא בא כי יש פוווול כוסיות והמצעד זה אחד המקומות שהכי מכירים שם בחורים/ות!! יאללה חברים יום שישי טירוווווווווווווף

למעלה