LOVE OR IST SEX חייבתתתתתתתתתתתתתת מישהו שישלח לי תודה תודה תודהההההההההה!
ש שרופה1 New member 7/6/08 #1 LOVE OR IST SEX חייבתתתתתתתתתתתתתת מישהו שישלח לי תודה תודה תודהההההההההה!
T TAL BAR ZOHAR New member 8/6/08 #5 DUDI SHARON-TELL ME 07 מומלץ עוד קטע שקיבל פחות פימפום ופחות בלט משאר הלהיטים הענקיים לדעתי קטע מפוספס ואיכותי הקטע המשולב בין טקנו לרידם טנגו מתוחכם תענוג לאוזניים -סתם להיזכר בו עושה נעים-תהנו :] שבוע מקסים לכולם טל.
DUDI SHARON-TELL ME 07 מומלץ עוד קטע שקיבל פחות פימפום ופחות בלט משאר הלהיטים הענקיים לדעתי קטע מפוספס ואיכותי הקטע המשולב בין טקנו לרידם טנגו מתוחכם תענוג לאוזניים -סתם להיזכר בו עושה נעים-תהנו :] שבוע מקסים לכולם טל.
E ELIRAN ZOAR New member 8/6/08 #6 הקטע: DUDI SHARON-TELL ME 07 משהו אששששש אנשים כנסו לקישור שמעליי... זה קטע חזק ביותר יפה כזה מרגיע וזה גם יכול להיות מקפיץ ומעלףףףףףףף תלוי מה רמת הסטלה.. חעחעחע
הקטע: DUDI SHARON-TELL ME 07 משהו אששששש אנשים כנסו לקישור שמעליי... זה קטע חזק ביותר יפה כזה מרגיע וזה גם יכול להיות מקפיץ ומעלףףףףףףף תלוי מה רמת הסטלה.. חעחעחע
E EMANUELA XD New member 9/6/08 #7 מי מוכן לשלח אלי את הקבצים בבקשה בבקשה אני לא מצליחה להוריחד וכל כך אני סקרנית לשמע מי שישלח אלי יעשה לי רק שמח בנשמה!!! תודה-מקסימים
מי מוכן לשלח אלי את הקבצים בבקשה בבקשה אני לא מצליחה להוריחד וכל כך אני סקרנית לשמע מי שישלח אלי יעשה לי רק שמח בנשמה!!! תודה-מקסימים
T TAL BAR ZOHAR New member 9/6/08 #8 הכי פשוט בעולם ../images/Emo13.gif נכנסים ללינק ממתינים מס' שניות וכבר שומעים את הקטע מתנגן ואז ניפתח קישור להורדה ומורידים בהצלחה!! מה שכן אם לא תצליחי לפחות תוכלי לשמוע און לייף כבר בלינק!
הכי פשוט בעולם ../images/Emo13.gif נכנסים ללינק ממתינים מס' שניות וכבר שומעים את הקטע מתנגן ואז ניפתח קישור להורדה ומורידים בהצלחה!! מה שכן אם לא תצליחי לפחות תוכלי לשמוע און לייף כבר בלינק!
ש שני23889 New member 12/6/08 #9 גמני לא מצליחה להוריד מהאתר הזה,אפשר אולי.... להעלות את זה לקובץ הורדה באתר אחר,יותר פשוט מזה חחחח