love_asp, בהמשך לבקשתך

love_asp, בהמשך לבקשתך ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

הגבתי בהודעה שבה ביקשת שירים על אמא, אבל היא כבר קצת ישנה ולא קפצה, אז העתקתי את מה שכתבתי הנה. • מתנצלת על שלקח הרבה זמן אבל הייתי טיפונת לחוצה... הנה השיר , שבשבילי הוא פשוט ה-ילדות. ממש בכיתי כשכתבתי אותו, סתם, מהתרגשות, אפילו שאני בכלל לא רחוקה מהגיל שבו אמא שרה לי אותו. זה מזכיר לי המון רגעים יפים . בהצלחה לך!! וכל הכבוד ! השיר: לאה נאור הלחן : עממי כל האור מזמן הלך לו, אל תלכי פתאום גם את. בואי אמא, בואי אמא, בואי שבי איתי מעט. בואי אמא, בואי אמא, בואי שבי איתי מעט. בעצים מכה הרוח, וידיך כה טובות. אל תלכי, ספרי לי אמא, איך באים החלומות. אל תלכי, ספרי לי אמא, איך באים החלומות. אם פתאום מלאך יופיע, אל חדרי יבוא בלאט. בואי אמא, בואי אמא, ותראי אותו גם את. בואי אמא, בואי אמא, ותראי אותו גם את. לא, איני פוחד בחושך, ואיני רועד בכלל. בואי אמא, בואי אמא, שבי איתי עד שאגדל. בואי אמא, בואי אמא, שבי איתי עד שאגדל.

והנה משהו שעשוי לעזור ../images/Emo20.gif

זה שיר על עץ, שמישהו רצה לדאוג לו, אבל האמא דאגה למישהו , שהיה הבן שלה... גם אם לא מכירים את הלחן שהוא יפהפה, אפשר להנות מהטקסט...! (עוד שיר שאני בוכה כשאני שומעת אותו היום, סתם.. עצוב .. אבל גם שמח). שיר על עץ/מילים: שמואל פישר. לחן: עממי-אידי. שיר על עץ, עץ בודד, עץ שקמה ברוח. כל ציפור, כל אדם בצילו ינוח. כל אדם בערבה את העץ יודע, אין שני לו במדבר הוא ידיד ורע. כי העץ כאם טובה עת יפרוש כנפיים, הוא מגן מכל פגעי ארץ ושמים. אמא, עץ מה טוב לבנך על ברכיו לכרוע ואמצא פה בחיקו אושר ומרוגע. ים-טרי-טרי-טרי.... ויצוא יצא הבן אל מרחבי הנגב בזעת אפיו השקה רגב אחר רגב בקריה הרחוקה אם זקנה אוהבת אל בנה בערבה מכתבה כותבת "השמר בני היקר ממוקש ותיל, אלוהים ישמור אותך מצינת הליל, עטוף סוודר וצעיף, גוזלי ברוח, ברכתי שלוחה לך, בצל העץ תנוח". ים-טרי-טרי-טרי.... ובפרוץ ליל קרבת, ליל דמים וסער, מול האופל, מול הליל, יעמוד הנער את העץ היקר יד אויב עוקרת והבן שוב קורא מאמו איגרת: "אל יאוש גוזלי, צו זה מגבוה, גם עצים וגם תקוה עוד תוסיף לנטוע. על אפה וחמתה של יד זו הפושעת, עוד יצמח בערבה עץ חיים ודעת". ים-טרי-טרי-טרי....

למעלה