Loveyou4 ידידי

סקסופון

New member
Loveyou4 ידידי

מעולם לא העליתי על דעתי כי אני אקלע לחליפת מכתבים אינטנסיבית כזו עם איש בן גילי. הדבר המפתיע ביותר הוא המטען המועבר בהודעות אלה. אתה יודע... הרבה חברים היו ואני מניח שיהיו, ונדיר שיתפתח איתם קשר ``חסר קשר`` כזה כמו שמתפתח כאן. קשר חסר גבולות, שמאפשר לומר (בעצם לכתוב) כאילו שאנו מכירים כבר שנים, ערים לרגישויות שלנו, ושבויים בתוך בועה של התעלות. יש שאתה מוצא עצמך כותב למישהו, כאשר למעשה, הינך כותב לעצמך. וזו תחושתי במקרה שלנו. וזה המטען המשמעותי הזה עליו דיברתי קודם. היכולת הזו שלך להשליך את כל אהבתך ואת כל כאבך אלינו, היא שגוררת אותי אל המקלדת כדי לומר לך, כאילו בשם כולם, תודה. תודה על היחס שאתה נותן לכל אחד ואחד כאן, על האיכפתיות, על ההתייחסות ועל כל הנתינה. בתקופתנו אנו, כאשר אנחנו כל כך מסוכסכים עם עצמנו ועם הסובבים אותנו, כאשר כל ניסיון להדברות שדורש קצת חריגה מהשבלונה המקובלת, מהנורמות הידועות והמוכרות, מהקונצנזוס המקולל - נתקל בקירות אטומים, נוכחותך מקבלת משנה תוקף. אכן נכון, כי פורום ``נשואים נשואות``, עם כל הכבוד לליהי אהובתי, לא ישנה את החברה.... ואת העולם... אבל אולי אולי, מי יודע, בעזרתך; נוכל כולנו ללמוד כמה דברים על הדברות, על אהבה, על רעות ועל אחווה; ונוכל להוות שליחים של רצון טוב כלפי הקרובים אלינו; ואלה יהיו עבורנו לאחרים.... וכן הלאה, וכן הלאה... וואי! רז!! אירגנו ביחד את המהפכה שכנראה שנינו כל כך כמהים אליה...!! בקיצור, סליחה על הפילוסופיה... אולי היום נסחפתי קצת. אבל כמו שאתה אומר, לא הכנתי טיוטה מראש ואני מרשה לעצמי להמנע מהמניפולציות היומיומיות ושולח את זה למרחב הקיברנטי כפי שזה יצא... מלא הערכה, אהבה ופירגון. שיהיה לך יום נפלא איש, ותהנה מהגשם. ושוב, תודה. לפחות בשמי. סקסופון

loveyou4

New member
סקסופון רעי היקר

ראשית הכל אני רוצה להתנצל על ``האינפורמציה`` שנתת לי שאיני מוצא אותה. את ה``אינפורמציה`` שלי ניתן להשיג דרך מכירים משותפים או אם תוכל להעביר את ה``אנפורמציה`` שלך שוב דרך אותם מכירים. ככל שהזמן חולף אני מבין יותר ויותר שתכולת האנרגיה שלי הינה מוגבלת ואני נחלש מעת לעת. ברור לי שישנם אנשים בעלי חוש ריח שמזהים בהחלט את ``אחיהם`` או נשמתם התאומה, אני בהחלט יודע ורואה בצלילות רבה את צבעו של העולם כפי שאתה רואה ובהיר לי בהחלט את תחושת השליחות הבאה לנו מהבטן ושאני תוהה לגבי כוחנו ומקור סיבת התגובה שלנו. אני בהחלט רוצה לראות עולם עשיר יותר ונקי יותר, אני רוצה להשפיע מאהבתי, לשתף בכאבי - אך מעל הכל - מערכת זכה וטהורה מפניות ומניפולציות. אנו כואבים וחסרים ולכל איש חבילה משלו. התנתקותי מהסביבה מתוך בחירה חופשית גרמה לי להבין היום כי נראה לי שאני עומד בפני עולם שונה ובלתי מוכר עם המון תהפוכות, אכזבות והפתעות. אתה סקסופון אחד מאותם הפתעות - וישנם אכזבות שאיני יודע עדיין כיצד להתמודד איתן- איני יודע או איני אסרטיבי מספיק כדי לעמוד על הכוונות האמיתיות שלי - וחש הנני לעיתים מאבד עניין במקורות מסויימים. צר לי שאני מדבר לא ברורות. ה``מהפכה`` שאתה מדבר עליה מחייבת הון אנרגטי נדיר ואני משוכנע שיש לנו המון על מה לדבר. שלך - אחיך הרוחני - רז

למעלה