lowe alpine - walkabout 45L

hagay levanon

New member
lowe alpine - walkabout 45L

אז ככה קניתי את התיק הנ"ל והיה כתוב שהוא מיוצר בויטנאם. כמו שאני הבנתי את התיקים של LOWE מיצרים באירלנד, מה שאני רוצה לשאול זה: אם התיק שלי מזוייף, למרות שקניתי אותו בחנות מכובדת (STEVS)? ואיפה באמת מיצרים את התיקים האלה, והאם הגיוני שהם עברו ליצר בויטנאם? מצורף קישור לתיק! מודה לכם מאוד, חגי לבנון!

אני לא כל כך בטוח שהוא מזויף אבל

השיטה הכי טובה לדעתי לבדוק את זה היא להרים טלפון ליבואן ולשאול אותו היכן מיוצר התרמיל הזה כמו כן ללכת אל אותה חנות שממנה קנית את התיק וגם לבדוק תיקים אחרים או אולי אפשר ללכת לאחת החנויות היותר מוכרות "למטייל" ולבדוק גם שם חוץ מזה הרי ל- LOW יש אחריות לכל החיים אז מה זה כל כך משנה לך? מבחינה הגיונית לפחות לפי דעתי יש הגיון רב במעבר לויאטנם ואני מתאר לעצמי שאם הם עברו לשם זה בטח מסיבות כלכליות כמו שרוב התאגידים הגדולים מיצרים במדינות אחרות (סוני למשל עושה הרבה דברים במלזיה ).... יום טוב

kogawa

New member
תיקי LOWE מיוצרים במקומות רבים

בתי חרושת המיצרים ברשיון קיימים במקומות רבים, שלי לדוגמא נקנה בחנות המפעל בקוראה הדרומית. אגב, אם תבדוק, תמצא שמרבית חלקי הרכב של תעשיית הרכב האמריקנית לא מיוצרים כלל באמריקה. השאלה ביחס לחיקוי או מקור נפתרת בקלות בעזרת נייר האחריות האומר שאחריות חברת LOWE העולמית תקף. ללא הנייר המדובר המוצר ככל הנראה מזוייף.

למעלה