LP2002... האם האם...
/

LP2002... האם האם...../images/Emo35.gif/../images/Emo70.gif

כמה פעמים אפשר לומר את זה, אבל בשבילך אומר את זה שוב: אתה לא מנהל הפורום ודי עם המריבות הטיפשיים האלה! אם זואי/דניאל רוצה להיות המנהלת אז בבקשה אבל כבר יש אחד אז למה לעזאזל אתם רבים?! היא לא קטנה מדי והאם היא רוצה לקלל אותם וגם להעריץ אותם אז מה הבעיה?! היא לא צריכה לאהוב אותם ולהעריץ את האדמה אשר הם פוסעים בה (כמוני) אלא רק לאהוב את המוזיקה שהם מנגנים (ושרים). תראה היא אולי מתנהגת לפעמים בדרך שאתה אינך מכבד אבל גם אתה מתנהג ככה! מה כל הדיל הזה בלהראות את ההודעות שלה תחת שם אחר, אולי יש עוד זואי איפה שהו, כמוני!!! לטס גט באק טו טה אוריגינל סובג´יקט לינקין פארק!!!!!!
באהבה, זואי.

lp2002

New member
תשובה ->

תראי אני לא אחד שסתם מתווכח אני לא פתאום משום מקום רב עם אנשים תראי לכול טענה שאני מביא יש בסיס אני לא יזורק סתם דברים לאוויר אני מביא הוכחות לטענות שלי למשל אני חושב שזואי לא בוגרת בכלל בואי שלה ואני לא מכבד את הצורה שהיא מתנהגת והנה הבסיס לטענות שלי למקרה שלא ראית זה הודעה שלה בתור בננהאדומה: ש-Nightwish-boy ינהל את הפורום המזדיין הזה, וישליט "קצת" סדר... אה- ופילים רולז!!! (כן....זאת אני!!!) בהביי, דניאל!!! ונייטוויש בוי זה אחד ששונא את הלהקה ולא הפסיק לקלל בפורום הזה והיא מצידקה אותו אם את רוצה תשאלי את המנהלת איזה קללות הוא כתב עכשיו זה הודעה שלה שבמטרה לפגוע בי דור- לא הייתי מאמינה עלייך שאתה תאנוס את האל פי המגעיל הזה!!! חשבתי שאתה אוהב להזדווג רק עם פילים!!! חחחח *זואי* ויש עוד ככה נראה לך מנהלת צריכה להגיב ? לאנשים? אני בחיים לא קיללתי אני מספיק בוגר להבין שקללות לא יובילו לשום מקום דרך אגב אין עוד זואי אם תעשי חיפוש תחת השם שלה zoey z תמצאי את ההודעות האלה והיא אף פעם לא הכחישה אותם

Zoey Z

New member
קודם כל- זו מנהלת זמנית

<שדרך אגב מזמן לא שמענו ממנה> ועכשיו מחפשים מנהל/ת קבוע. זואי [השם זואי רולז!]

למעלה